01011001
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Flying Monarch
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
01011001
Δραστήριο μέλος
Flying Monarch
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχει στάση ακριβώς έξω απ'το κτίριο που γίνοται οι εγγραφές. Λογικά θα υπάρχουν και άλλες.
α δηλαδή κατεβαίνει από το δρόμο που ανεβαίνει ε;
01011001
Δραστήριο μέλος
Flying Monarch
Εκκολαπτόμενο μέλος
01011001
Δραστήριο μέλος
............................ ΚΩΛΟΒΡΟΧΗ.
Flying Monarch
Εκκολαπτόμενο μέλος
Flying Monarch σε είδα στη στάση την Πέμπτη :Ρ (έφευγες απ'το γιουνι)
............................ ΚΩΛΟΒΡΟΧΗ.
αααα και γιατί δε μου μίλησες βρε; είναι άδικο να με βλέπετε εσείς και να μη μπορώ να σας δω εγώ καλά σήμερα δεν ξέρω μπορεί και να με πρόσεξαν όλοι ενώ έτρεχα να προλάβω να μπω στο μάθημα και παράλληλα προσπαθούσα να βγάλω το hands free και στούκαρα σε μια ταμπέλα
01011001
Δραστήριο μέλος
btw, τις τελευταίες μέρες δεν βρέχει.. παράξενο..
Flying Monarch
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παντως οντως εχει μερες να βρεξει!καλυτερα..να ζεσταθει λιγο το κοκκαλακι μας γιατι μας περιμενει βαρης χειμωνας!
Σορυ για το ατονο αλλα γραφω απο το κινητο μου!
johnakoseco
Εκκολαπτόμενο μέλος
και μπηκα στο πιτσι.
ειναι τελεια στα γιαννενα παντως....
ειναι κανενας μαθηματικο στο πρωτο τμημα??
αμα ειναι να βρεθουμε...
Flying Monarch
Εκκολαπτόμενο μέλος
johnakoseco
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Flying Monarch
Εκκολαπτόμενο μέλος
ρε παιδια ας κανονισουμε επιτελους να βρεθουμε...!!
Τετάρτη κατά τις 9 στη Νομαρχία σας βολεύει;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
01011001
Δραστήριο μέλος
εγώ δεν μπορώ τετάρτη γιατί μάλλον θα έχουμε πάρτυ στη σχολή(μέσα, όχι σε κανα privilege :p)
*απ'ότι έμαθα θα είναι στο μεταβατικό απ'όλες τις σχολές οπότε παίζει να τα πούμε και εκεί :p
we'll fix it
Flying Monarch
Εκκολαπτόμενο μέλος
Uncle Ernie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
εγω περασα μαθηματικο....
Κι ο αδερφός μου εκεί είναι 2ο έτος
βερονικη
Νεοφερμένος
01011001
Δραστήριο μέλος
εσυ μου φαινεται οτι ξερεις γι αυτο ρωταω και γενικα για να μου απαντησει καποιος....εγω σπουδαζω αθηνα και σκεφτομαι οταν τελειωσω δηλαδη σε ενα χρονο να δωσω κατατακτηριες στο τμημα πλαστικων τεχνων και επιστημων της τεχνης...8ελω να ρωτησω 1)αν κανενας εχει περασει σε αυτη τη σχολη να μου περιπου για τι προκειται?(κατι εχω διαβασει αλλα αλλο πραγμα η εμπειρια σας) 2)ειναι ακριβη σχετικα η φοιτιτικη ζωη εκει?οι εξοδοι?το ενοικιο?θα μπορεσω να βρω δουλεια ? 3)επειδη θα ειμαι 22 τοτε θα βρω ατομα της ηλικιας μου παρεα γενικα η 8α ειμαι ξεμπαρκη?:xixi:
Τα ενοίκια είναι 300ε+ συνήθως αλλά αναλόγως και την περιοχή. Αν δε βαριέσαι να περπατάς για να βγείς το βράδυ έξω έχει και φθηνότερα
Σίγουρα θα βρείς γαμάτα παιδιά εκεί. Άτομα της ηλικίας σου δεν ξέρω, αλλά δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Δεν σε ξέρω κιόλας όμως, αλλά όσα παιδιά έχω γνωρίσει από εκεί - έχω και μια γνωστή απ'την πόλη μου- είναι ανοιχτά μυαλά.
Τα παιδιά είχαν για αρκετό καιρό κατάληψη επειδή όπως λένε το πτυχίο που παίρνουν τώρα δεν τους δίνει τίποτα όσον αφορά επαγγελματικά δικαιώματα κλπ αλλά και για άλλα θέματα. Όταν πήγαν για παράσταση στον πρύτανη, ο άθλιος είπε στο περίπου "Θα ήταν έργο Θεού να μην υπήρχε η σχολή αυτή στο πανεπιστήμιό μας". Δεν έχουν δικό τους κτίριο νομίζω, η αν είναι δικό τους δεν είναι κατάλληλο για τα εργαστήρια. Μου έλεγε πχ αυτή η κοπέλα που ξέρω ότι όταν έχουν κάποιο εργαστήριο (ζωγραφική?) πρέπει να πηγαίνεις από νωρίς γιατί μετα αν κάθεσαι στις πίσω θέσεις είναι αδύνατο να δεις το μοντέλο.
Για εξόδους, τι σου αρέσει εσένα? Για δουλειά δε το συζητώ, οι περισσότερες αγγελίες είναι "ζητείται κοπέλα"
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.