SephirothAN
Νεοφερμένος
Πχ: να επερνα το διπλωμα οδηγησης, να επερνα καποιο πτυχειο στα PC... καμια δουλιτσα και τιποτα τετοια. Οποτε πλεον εχω χρονο να τα κανω και οκ... λες και τελειωνουν ολοι στα 8 εξαμηνα... πρεπει να'σαι πολυ geek για να το κανεις
(no offence guys)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος
Eσεις τι εχετε στο μυαλο σας? Πως θα αξιοποιησετε αυτον τον χρονο ωστε να μην παει χαμενος?
Εγω για παραγειγμα σκεφτομαι να ξεκινησω την πληροφορικη που ειχα σταματησει αλλα και να βρω και καμια δουλεια.... Εσεις????
Ακουω.....
-----------------------------------------
αχ...μια απο τα ιδια...Και εγω β'εξαμηνο. Δεν με χαλασε τοσο μπορω να πω γιατι ειχα πολλα στο μυαλο οπου θα εκανα μαζι με την σχολη (αν αρχιζα α' εξαμηνο).
Πχ: να επερνα το διπλωμα οδηγησης, να επερνα καποιο πτυχειο στα PC... καμια δουλιτσα και τιποτα τετοια. Οποτε πλεον εχω χρονο να τα κανω και οκ... λες και τελειωνουν ολοι στα 8 εξαμηνα... πρεπει να'σαι πολυ geek για να το κανεις
(no offence guys)
παντως εγω δεν θελω διπλωμα ακομα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SephirothAN
Νεοφερμένος
αχ...μια απο τα ιδια...
Ουτε εμεις, για σενα.
aka γυναικα... aka πλακιτσα :xixi:
Darkness
Περιβόητο μέλος
γιατι να σταματω εγω στα φαναρια και να βλεπω την αλλη διπλα να βαφει την βλεφαριδα? να σου μπει στο ματι ρε...οδηγας τωρα....
γυναικες....πολλα ατυχηματα με γριουλες στον δρομο :fss:
off...συγνωμη..αλλα επρεπε να απαντησω...
SephirothAN
Νεοφερμένος
Darkness
Περιβόητο μέλος
εισαι κακος... τεσπα...last off topic:
Εγω δεν παιρνω διπλωμα τωρα γιατι θα παει χαμενο απο την στιγμη που δεν προκειτε να παρω αυτοκινητο για τα επομενα 2 χρονια...Αρα τι να το κανω τωρα??? Στην χειροτερη παιρνω κανα πτυχιο απο καποια ξενη γλωσσα...αλλα προτιμω να παρω πρωτα του υπολογιστη..
:who: : μη με δεις πως οδηγω....θα παθεις τν πλακα σου... δε θα πιστευεις οτι ειμαι τοσο καλη......:fss: ψωνιο λεμε :fss:
~NanTia
Νεοφερμένος
κ επισης δεν βρισκω και κατι να μ αρεσει!
nitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος
πειτε τι θα κανετε τα παιδια που ειστε το β εξαμηνο...Δεν νομιζω να θελετε να καθεστε ολη μερα 5 ολοκληρους μηνες......wtf....:!:
Eσεις τι εχετε στο μυαλο σας? Πως θα αξιοποιησετε αυτον τον χρονο ωστε να μην παει χαμενος?
Εγω για παραγειγμα σκεφτομαι να ξεκινησω την πληροφορικη που ειχα σταματησει αλλα και να βρω και καμια δουλεια.... Εσεις????
Ακουω.....
-----------------------------------------
αχ...μια απο τα ιδια...
εγω αρχιζω μαθηματα ecdl και ψαχνω δουλεια ετσι τιποτα πωλητρια κτλ.. μια χαρα ειναι απο το να καθομαι κ να βαριεμαι ολη τη μερα σπιτι...!
'Ερικα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ρε μη στενοχωριεστε...δεν ειναι και τοσο αδικο...αμα δεν χωραμε ολοι?και το οτι ειμαστε στο β εξ.δε σημαινει οτι ειμαστε τουβλα!απλα μπηκαν οι αριστουχοι τωρα!Εγω ειχα καλα μορια και οσα επρεπε για το 3ο πεδιο γιατι κανονικα ανηκω στο πρωτο...but i love logotherapyyyyyyy!!!!
Darkness
Περιβόητο μέλος
συναδελφισα......Και εγω για δουλεια θα κοιταξω...Παραλληλα,θα γραφτω ωδειο και γυμναστηριο η' παιζει να ξαναπαω κολυμβητηριο!...Παντως θα κανω πραγματα που ηθελα παντα και τα παρατησα η' μου τα στερησαν τα μαθηματα!...Β εξαμηνο με θελετε??Τωρα θα δεις!!!!!!
Ρε μη στενοχωριεστε...δεν ειναι και τοσο αδικο...αμα δεν χωραμε ολοι?και το οτι ειμαστε στο β εξ.δε σημαινει οτι ειμαστε τουβλα!απλα μπηκαν οι αριστουχοι τωρα!Εγω ειχα καλα μορια και οσα επρεπε για το 3ο πεδιο γιατι κανονικα ανηκω στο πρωτο...but i love logotherapyyyyyyy!!!!
Και εγω θα αρχισω πραγματα που εκανα αλλα τα ειχα παρατησει.. Για την πληροφορικη ειναι 100% σιγουρο πως θα αρχισω...
Ρε τι πολλα μορια με λες? Εμαθα πως ενα παιδι που μπηκε στην Λογοθεραπεια των Ιωαννινων ειχε κοντα στα 18 χιλιαδες μορια :!: και δεν ηταν και απο τα ατομα με το 10%.... οταν το ακουσα λεω "γιουχουυυυυυυυ που πας καημενη με τα 14.336?" ..................
Τουλαχιστον ομως μπηκα και εγω και αυτο εχει την μεγαλυτερη σημασια...
Ο χρονος μου θα αξιοποιηθει στο επακρο...:xixi:
Παναγιώτης_
Νεοφερμένος
eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν το είδες στο σαιτ του υπεπθ;;Ερώτηση: Εγώ που στη σχολή μου πέρασα 17ος σε ποιό εξάμηνο μπαίνω? :emm:
https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php
Παναγιώτης_
Νεοφερμένος
eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος
Ουπς...βλακεία μου! Μπήκα Υπουργείο Παιδείας και τώρα πρόσεξα οτι έλεγε Α Εξάμηνο....χεχε :!:
off :Σε ποια σχολή πέρασες;;Αν επιτρέπεται...
Παναγιώτης_
Νεοφερμένος
artemis26
Νεοφερμένος
αλλα νταξ', παρ'ολα αυτα θα επιμεινω στο "καθε εμποδιο για καλο" και στο οτι ολα γινονται για καποιο λογο!..
(και παλι καλα να λεμε που περασαμε καπου!!χεχε)
Darkness
Περιβόητο μέλος
σε νιωθω απολυτα! και εγω επισης περασα στο δευτερο εξαμηνο της σχολης μου και αυτο που με ανησυχει περισσοτερο ειναι το οτι μαλλον θα ειναι πιο δυσκολο να κανω παρεες απ'το αν ξεκινουσα απο το πρωτο εξαμηνο!
αλλα νταξ', παρ'ολα αυτα θα επιμεινω στο "καθε εμποδιο για καλο" και στο οτι ολα γινονται για καποιο λογο!..
(και παλι καλα να λεμε που περασαμε καπου!!χεχε)
Σε ποιον παει το πρωτο??? πες και σε εμας..
Οσο αυτο που εκανα με πρασινο πλαισιο και εμενα αρχισε τωρα να με απασχολει.. Δεν το ειχα σκεφτει..
_kelly_
Νεοφερμένος
malnikoleTTa
Νεοφερμένος
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος
Εγω παιδεια περασα σε τει της Θεσσ/νικης απο που θα μαθω σε πιο εξαμηνο περασα?
https://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.