cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
confusius
Δραστήριο μέλος
υπαρχουν φημες οτι φετος δε θα χει μιγαδικους αλλα πινακες!
Xωχω,τον κακό τους τον καιρό που θα βάλουν πίνακες!! Μιγαδικούς και πάλι μιγαδικούς! Πίνακες λίγο στη σχολή που τους έκανα (κολ μι τουριστ) μια χαζομάρα ήταν .
Άσε που έχω την εντύπωση ότι για να κάνουν τέτοια αλλαγή στην ύλη θα το δρομολογήσουν για τα παιδιά που είναι τώρα β λυκείου για να έχουν χρόνο να προετοιμαστούν. (ή αυτό το πιστεύω γιατί ζω στο μικρό μου συννεφάκι)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
paganini666
Δραστήριο μέλος
Η υλη ανακοινωνεται το Σεπτεμβριο αν δε κανω λαθος και μπορουν να βαλουν θεωρητικα Ο,ΤΙ θελουν απο τα σχολικα βιβλια (γιατι υποτιθεται δεν κανουμε καλοκαιρινα ).Xωχω,τον κακό τους τον καιρό που θα βάλουν πίνακες!! Μιγαδικούς και πάλι μιγαδικούς! Πίνακες λίγο στη σχολή που τους έκανα (κολ μι τουριστ) μια χαζομάρα ήταν .
Άσε που έχω την εντύπωση ότι για να κάνουν τέτοια αλλαγή στην ύλη θα το δρομολογήσουν για τα παιδιά που είναι τώρα β λυκείου για να έχουν χρόνο να προετοιμαστούν. (ή αυτό το πιστεύω γιατί ζω στο μικρό μου συννεφάκι)
Η φημη ειναι απτον κυριο Στεργιου-που εχει και βιβλιο- αρα δεν ειναι και τοσο ακυρη.
chris_90
Διάσημο μέλος
deadhorse
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κάψιμο του βιβλίου μαθηματικών έξω από το Σύνταγμα.
paganini666
Δραστήριο μέλος
ενας παραπανω ΄λογος για να συμβει. Σημαινει οτι το προετοιμαζαν.Και περυσι τετοιο καιρο που ηθελα να προετοιμαστω για να ξαναδωσω (ουτε το μηχανογραφικο δεν περιμενα ), κατι τετοιο θυμαμαι οτι ακουγα. Τελικα η υλη εμεινε ιδια και απαραλλακτη...
εγω θεωρω πως καλο θα ηταν γιατι αυτο που κανουμε μονο μιγαδικοι δεν ειναι. Εαν προσθεσουν και τη τριγωνομετρικη μορφη μιγαδικου τοτε κατι παιζει αλλα οπως εχουν τωρα δεν παρουσιαζουν διαφορα με σημεια στο καρτεσιανο επιπεδο... βεβαια κριμα τα παιδια που θελουν να ξαναδωσουν να πρεπει να μαθουν κατι καινουργιο αλλα σιγα δεν ειναι και τιποτα.
confusius
Δραστήριο μέλος
Κι ήταν τόσο καλό βιβλιαράκι!
paganini666
Δραστήριο μέλος
γιατι ρε συ; Τι ειναι η υλη για να μενει ιδια και απαραλλακτη; Η Βιβλος;Αν αλλάξει έτσι η ύλη προβλέπω μαζικές κινητοποιήσεις μαθητών Γ' λυκείου και απόφοιτων που ξαναδίνουν.
Κάψιμο του βιβλίου μαθηματικών έξω από το Σύνταγμα.
Ουτως η αλλως μιγαδικους ξερω οτι πολλοι λιγοι θα χρειαστουν στο πανεπιστημιο-πινακες δεν ξερω...
chris_90
Διάσημο μέλος
Εγω παντως αν εμπαιναν περυσι θα το εψηνα σοβαρα να μην ξαναεδινα. Εκτος και αν καταφερνε να με ηρεμησει ο μαθηματικος μου... (ηρωας αυτος ο ανθρωπος, τοση γκρινια αντεξε )ενας παραπανω ΄λογος για να συμβει. Σημαινει οτι το προετοιμαζαν.
εγω θεωρω πως καλο θα ηταν γιατι αυτο που κανουμε μονο μιγαδικοι δεν ειναι. Εαν προσθεσουν και τη τριγωνομετρικη μορφη μιγαδικου τοτε κατι παιζει αλλα οπως εχουν τωρα δεν παρουσιαζουν διαφορα με σημεια στο καρτεσιανο επιπεδο... βεβαια κριμα τα παιδια που θελουν να ξαναδωσουν να πρεπει να μαθουν κατι καινουργιο αλλα σιγα δεν ειναι και τιποτα.
paganini666
Δραστήριο μέλος
και εδω η δημοσιευση απο το mathematica.grΕγω παντως αν εμπαιναν περυσι θα το εψηνα σοβαρα να μην ξαναεδινα. Εκτος και αν καταφερνε να με ηρεμησει ο μαθηματικος μου... (ηρωας αυτος ο ανθρωπος, τοση γκρινια αντεξε )
Ένας συνάδελφος από την Αθήνα με ρώτησε τηλεφωνικά αν άκουσα τίποτα σχετικά με το κεφάλαιο των μιγαδικών. Του είπαν ότι σε μερικά φροντιστήρια ξεκίνησαν με ..πίνακες και ότι οι μιγαδικοί βγαίνουν !
Αν και δε θέλω να δίνω σημασία σε τέτοιες ανόητες πληροφορίες, του υποσχέθηκα να του απαντήσω λόγω .... συναδελφικότητας ! Ξέρετε μήπως κάτι ;
Μπάμπης
Τι εννοεις γκρινια ρε συ; δηλαδη τι ελεγες; :p
ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ
Εκκολαπτόμενο μέλος
deadhorse
Εκκολαπτόμενο μέλος
γιατι ρε συ; Τι ειναι η υλη για να μενει ιδια και απαραλλακτη; Η Βιβλος;
Ουτως η αλλως μιγαδικους ξερω οτι πολλοι λιγοι θα χρειαστουν στο πανεπιστημιο-πινακες δεν ξερω...
Απλά ίσως τους άλλαζε το πρόγραμμα. Άσε που τα βοηθήματα μαθηματικών που κυκλοφορούν, απ' όσο γνωρίζω δεν έχουν πίνακες
chris_90
Διάσημο μέλος
"Δεν θα γραψω τιποτα, θα αποτυχω, ειμαι ενα τουβλο, ειμαι ενας αποτυχημενος, ειμαι χαζος, δεν μπορωωωωωω, δεν αντεχωωωω".Τι εννοεις γκρινια ρε συ; δηλαδη τι ελεγες;
Γενικα αν δεν ειχα καποια ατομα γυρω μου να με καλμαρουν και να ειναι διπλα μου φετος (και να ανεχονται την γκρινια μου ) δεν νομιζω να εφτανα μεχρι τον Μαιο σωος.
Ελπιζω ως φοιτητης να ειμαι πιο ψυχραιμος στις εξεταστικες. :xixi:
-----------------------------------------
Μια φορα ο Μπαρλας που εχω εγω, δεν εχει.Απλά ίσως τους άλλαζε το πρόγραμμα. Άσε που τα βοηθήματα μαθηματικών που κυκλοφορούν, απ' όσο γνωρίζω δεν έχουν πίνακες
Darkness
Περιβόητο μέλος
Καλα πως αντεξες να δωσεις τρεις συνεχομενες χρονιες? Τη κατευθυνση εισαι? Εκανες παλι φροντηστιριο ή διαβασες μονος σου? Τα πηγες καλυτερα φετος?Ελπιζω να μην ειμαι εγω ξανα του χρονου, 3 συνεχομενες χρονιες ηταν αρκετες!Παντως να πω και κατι λογω εμπειριας(χαχα),αν θελετε κατι πολυ και το αγαπατε πραγματικα αξιζει να ξαναδωσετε.Πιστευω ειναι καλυτερα να ξεσκιστεις 1-2-3-4(βαρια) χρονια παρα για ολη σου τη ζωη,να κανεις κατι που δεν σου αρεσει.
paganini666
Δραστήριο μέλος
Ακομα καλυτερα για τους εκδοτες να βρουν λογο να βγαλουν καινουργια βιβλια.Απλά ίσως τους άλλαζε το πρόγραμμα. Άσε που τα βοηθήματα μαθηματικών που κυκλοφορούν, απ' όσο γνωρίζω δεν έχουν πίνακες
Χαχαχ. Φαση θα χεις ρε!"Δεν θα γραψω τιποτα, θα αποτυχω, ειμαι ενα τουβλο, ειμαι ενας αποτυχημενος, ειμαι χαζος, δεν μπορωωωωωω, δεν αντεχωωωω".
Γενικα αν δεν ειχα καποια ατομα γυρω μου να με καλμαρουν και να ειναι διπλα μου φετος (και να ανεχονται την γκρινια μου ) δεν νομιζω να εφτανα μεχρι τον Μαιο σωος.
Ελπιζω ως φοιτητης να ειμαι πιο ψυχραιμος στις εξεταστικες. :xixi:
Μια φορα ο Μπαρλας που εχω εγω, δεν εχει.
chris_90
Διάσημο μέλος
Θυμαμαι ειδικα μια φαση μου εκει στον Ιανουαριο-Φεβρουαριο και με πιανουν τα γελια. Καλα περυσι δεν το συζητω, για γελια και για κλαματα η κατασταση... Ετοιμαζομουν να φυγω για Μεσολογγι να παω στις ιχθυοκαλλιεργειες.Χαχαχ. Φαση θα χεις ρε!
deadhorse
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μια φορα ο Μπαρλας που εχω εγω, δεν εχει.
Ακομα καλυτερα για τους εκδοτες να βρουν λογο να βγαλουν καινουργια βιβλια.
Ααααααακριβώς. Και δώσ' του να βγαίνουν καινούργιες εκδόσεις με πίνακες αντί για μιγαδικούς και δώσ' του να τα αγοράζουν όλοι. Εντομεταξύ τα βιβλία ίδια θα είναι, 1 κεφάλαιο θα αλλάζει.
Και πες πως οι καινούργιοι μαθητές της Γ' Λυκείου θα αγοράζουν κατευθείαν τις καινούργιες εκδόσεις. Οι απόφοιτοι που τυχαίνει να έχουν ήδη τα βοηθήματα, θα πρέπει να αγοράσουν άλλα πάλι. Τσάμπα έξοδα.
Και σε 5 χρόνια ξαναλλάζουν την ύλη.
ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εσυ Σοφια πως τα πηγες?Που θες να περασεις?
Darkness
Περιβόητο μέλος
Τι να σου πω πραγματικα ΜΠΡΑΒΟ!!!Αντεξα επειδη καμια στιγμη στα 3 αυτα χρονια δεν ξεχασα το στοχο μου, ειχα και ακομα εχω τρελα για αυτο!και τις 3 χρονιες εκανα φροντιστηριο αλλα και ιδιαιτερα μαθηματα(μαθηματικα) μονο περυσι.Τεχνολογικη κατευθυνση διοικηση κ 'ετσι.τα πηγα καλυτερα απο περυσι και προπερσυ.
Εσυ Σοφια πως τα πηγες?Που θες να περασεις?
Εγω τα πηγα λιγο καλυτερα απο περυσι αλλα και παλι δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενη. Για αυτο κ θελω να ξανα δωσω. Θελω νηπιαγωγων που ουτε φετος το πιανω σε καμια περιπτωση. Ετσι ελπιζω σε καμια λογοθεραπεια που τσιμα τσιμα την πιανω αν δεν ανεβουν οι βασεις. Παντως εγω δεν μπορω να κανω κ τριτη χρονια φροντηστιριο. Οι γονεις μου εχουν δωσει λεφτα για φροντηστιρια στα μαθηματα 4 συνεχομενες χρονιες γιατι εδωσε δυο χρονιες η αδελφη μου κ μετα κατευθειαν 2 χρονιες εγω( φυσικα μεσα δεν βαζω ουτε τα φροντηρια για Αγγλικα και πληροφορικη που φυσικα εφειγαν πολλα χρηματα και εκει...) τεσπα αν αποφασισω να δωσω παλι θα δωσω μονη μου κ στην αρχη για τους πρωτους μηνες που θα διαβασω σκεφτομαι να μη το πω κ σε κανεναν γιατι μεχρι στιγμης οι γονεις μου με θεωρουν τρελη που θελω να δωσω παλι...Τι να πεις , δυσκολα!!! Αντε πολλα ειπα για την ζωη μου παλι.:zilia: Εσενα ποιος ειναι ο στοχος σου? Τον πιανεις φετος ε?
eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.