candygirl96
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 335 μηνύματα.
13-01-09
13:20
εμενα μου αρεσουν τα μυστικα της εδεμ!εσας?ποιο αλλη καινουρια σειρα σας αρεσει?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος
Ο yozerehs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 4,969 μηνύματα.
18-01-09
00:21
Από τα παλιά βλέπω : λίγο το Κωνσταντλινου και Ελένης, Είσαι το ταίρι μου, Θα βρείς τον δάσκαλό σου, λίγο το Καφέ της Χαράς και δέκα λεπτά κύρηγμα...Βλέπω : Ευτυχισμενοι μαζί, Λατρεμένοι γείτονες και Φίλα τον Βάτραχό σου... .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariza100
Νεοφερμένος
Η Κν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα.
18-01-09
00:26
Λοιπόν , για αρχή λατρεύω το " Λίτσα.com" , το " Ευτυχισμένοι μαζί " , την "Πολ/τοικία" , το "κλειδί του παραδείσου " , εκείνο με την Λίνα Σακκά (...) και τα " Μαύρα μεσάνυχτα " (αν και το τελευταίο έχει αρχίσει να γίνεται βαρετό. . . .). Τώρα γενικά βλεπω : Λάκης ο γλυκούλης , Φίλα το βάτραχό σου , τα μυστικά της εδέμ κ.α
Γενικά , είμαι τηλεορασάκιας αν και τα περισσότερα τα βλέπω τα Σαββατοκύριακα στο internet. . . . ..
Όσο για τα μυστικά της εδέμ τι να σου πω??? Κάποιες φορές οι ατάκες μου φαίνονται τόοοοοσο γελοίες που δεν κρατιέμαι απ ' τα γέλια. . . .
άσε που η Εύα μου έχει ΣΠΑΣΕΙ τα νεύρα. .. .!
Γενικά , είμαι τηλεορασάκιας αν και τα περισσότερα τα βλέπω τα Σαββατοκύριακα στο internet. . . . ..
Όσο για τα μυστικά της εδέμ τι να σου πω??? Κάποιες φορές οι ατάκες μου φαίνονται τόοοοοσο γελοίες που δεν κρατιέμαι απ ' τα γέλια. . . .
άσε που η Εύα μου έχει ΣΠΑΣΕΙ τα νεύρα. .. .!
candygirl96
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η candygirl96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 335 μηνύματα.
23-01-09
15:07
εμενα μου αρεσει πολυ τα μυστικα της εδεμ!
seferstav
Νεοφερμένος
Η seferstav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 15 μηνύματα.
23-01-09
17:19
Ευτιχισμένοι μαζί ανελλιπώς,και από τις άλλες σειρές μπορεί να τύχει να δω καμία εάν προλαβαίνω...εξαρτάται το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας...
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1,494 μηνύματα.
23-01-09
17:45
Κάμια... Όλες είναι αντιγραφή,καμία πρωτοτυπία
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...