Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1,552 μηνύματα.

12-11-22

21:13
Φυγε, το γεγονος οτι φευγεις με κακη ψυχολογια ειναι ενα σημαδι. Εγω στα φροντιστηρια που εκανα σχεδον παντα ημουν με πολυ καλη ψυχολογια (πηγαινα σε 2 διαφορετικα, τα 3 στο 1 και την φυσικη αλλου γιατι πολυ απλα ο καθηγητης που εκανε φυσικη στο 1ο φροντ δεν ηταν καλος οταν εκανα μαζι του στην β λυκειου). Ημουν και γω στην θεση σου αλλα οχι μεσα στην χρονια, απλως επρεπε να επιλεξω αν θα συνεχισω μαζι του και στην γ ή θα κανω μονο τα υπολοιπα μαθηματα. Αν εχεις καποιο αλλο φροντ στο μυαλο σου που μπορει να στο προτεινε καποια φιλη σου κλπ τοτε φυγε απο αυτο που εισαι.Ακριβώς αυτό που λες...αν είσαι ευαίσθητος πάει....το βλέπω στον εαυτό μου... δεν έχω καν κίνητρο πλεον να πάω στο μάθημα, άσε να κάνω και ποιοτικό διάβασμα... απλά νιώθω ότι δεν αξίζει... φεύγω από εκεί μόνο με κατεβασμένη ψυχολογία, τιποτ άλλο![]()