Pavlitos
Δραστήριο μέλος
Την είχα δει μικρός αυτήν την ταινία και με είχε επηρεάσει αρκετά αυτός ο κλόουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manouno
Εκκολαπτόμενο μέλος
SAW I, II, III, IV, V (ειδικά το III)
και το REC ...
Darkness
Περιβόητο μέλος
Αληθεια ποσο σφυχτα την εδεσες? :xixi:Και σε μια στιγμη σε πίστεψα και εγω δεν πίστευα τι διάβαζα. Αν δεν φτανουν θα βαλω κι εγω.... Καλα αυτες τις μερες κι εγω τρεχω δεν μπορω κι εσυ αφου δε θα κατσεις πολλες μερες γιατι να φορτωθεις τόσα πολλα πραγματα. Δεν πειραζει εν αναμονή μεχρρι τα Χριστούγεννα.. Θα δεσω την καρδιά μου πέτρα και θα σε περιμένω....
Λοιπόν περιμένω...........:what::what:
Μην πλησιασεις την λιμνη και πεσεις και εσυ μεσα...
Σου εστειλα τις μισες..
Τωρα θα σου στειλω και τις υπολοιπες..
Σε αυτες που εχω ενα αστερακι σημαινει πως ειναι καλη ταινια.
Καποιες ισως σου φανουνε παραξενες :what: οπως και εμενα.Αλλα δεν πειραζει. Ψαξε στο youtube μηπως και μπορεσεις να τις βρεις.
Καποιες δεν τις εχω δει ουτε εγω αλλα στις εγραψα μηπως και τις ξερεις..
Ισως να μη σου γραψω καποιες γιατι φαινονται χαλια οπως τις εχω διαβασει απο πισω..
Σου εγραψα και 3 παιζικουλια:zilia:
-----------------------------------------
:zilia: Δεν φταιω εγω..Αντε ρε Σοφία με ξέχασες;;;;;;;
Υ.Γ. Πάντως δε το πιστεύω ότι δεν έχεις δει ποτέ το "Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες"
Ο Μορφεας δεν με πολυ αφηνει να φυγω απο κοντα του..
Παντως στις εστειλα με καθηστερηση μιας μερας, καλα ειμαστε..
Ρε Σωκρατη δεν την εχω βρει πουθενα την ταινια...
Θα γηρισω ολα τα Γιαννενα για να την βρω..(:who
TomWelling18
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αληθεια ποσο σφυχτα την εδεσες? :xixi:
Μην πλησιασεις την λιμνη και πεσεις και εσυ μεσα...
Σου εστειλα τις μισες..
Τωρα θα σου στειλω και τις υπολοιπες..
Σε αυτες που εχω ενα αστερακι σημαινει πως ειναι καλη ταινια.
Καποιες ισως σου φανουνε παραξενες :what: οπως και εμενα.Αλλα δεν πειραζει. Ψαξε στο youtube μηπως και μπορεσεις να τις βρεις.
Καποιες δεν τις εχω δει ουτε εγω αλλα στις εγραψα μηπως και τις ξερεις..
Ισως να μη σου γραψω καποιες γιατι φαινονται χαλια οπως τις εχω διαβασει απο πισω..
Σου εγραψα και 3 παιζικουλια:zilia:
:zilia: Δεν φταιω εγω..
Ο Μορφεας δεν με πολυ αφηνει να φυγω απο κοντα του..
Παντως στις εστειλα με καθηστερηση μιας μερας, καλα ειμαστε..
Ρε Σωκρατη δεν την εχω βρει πουθενα την ταινια...
Θα γηρισω ολα τα Γιαννενα για να την βρω..(:who
Μωρε γραψε που ξερεις μπορει και να μου αρεσουν. Πάντως πολλες ειτε τις εχω ειτε καποτε τις εχω δει. Ευχαριστω και για το αστερακι..... Αν και μια ζωη με ταινιες ξερω τι ειναι καλό και τι όχι..
Εγω τον Εφιάλτη τον ειχα σε βιντεοκασετα πριν χρονια......... μπορει ν το ξαναποκτησω καποια στιγμή
Darkness
Περιβόητο μέλος
Δηλαδη δεν σου αρεσε καμια απο τις ταινιες μου?Μωρε γραψε που ξερεις μπορει και να μου αρεσουν. Πάντως πολλες ειτε τις εχω ειτε καποτε τις εχω δει. Ευχαριστω και για το αστερακι..... Αν και μια ζωη με ταινιες ξερω τι ειναι καλό και τι όχι..
Εγω τον Εφιάλτη τον ειχα σε βιντεοκασετα πριν χρονια......... μπορει ν το ξαναποκτησω καποια στιγμή
Τζαμπα εγραφα μιση ωρα ??
Καμια δεν θες δηλαδη??
TomWelling18
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δηλαδη δεν σου αρεσε καμια απο τις ταινιες μου?
Τζαμπα εγραφα μιση ωρα ??
Καμια δεν θες δηλαδη??
Ρε κάποιες ήταν καλές μάλιστα σου έστειλα και π.μ. ποιες θέλω δεν το διάβασες ακόμα????????
garth vader
Νεοφερμένος
είναι υπέέέέέέροχη ταινια....
vive lars von trier!!!!
χάχά!
kostantinosal
Νεοφερμένος
οΟοNantiAoOo
Πολύ δραστήριο μέλος
δε με τρομαζει πια....αλλα το ειχε δει πολυ μικρη και για αρκετα χρονια φοβομουνα και ταυτοχρονα γοητευομουνα απο τα πουλια
TomWelling18
Εκκολαπτόμενο μέλος
οΟοNantiAoOo
Πολύ δραστήριο μέλος
Alfred Hitchcock ο μεγαλύτερος δημιουργός της έβδομης τέχνης. Σωστά το έγραψες θα ήσουν αδικαιολόγητη να μη τον ξέρεις
φιου (γιατι ειμαι τελειωσ ασχετη απο ορθογραφια ελληνικα και μη)...ενοειται..Αρχοντασ ειναι ο ανθροπωσ
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
Jesus, κατατρόμαξα πρωινιάτικα! Πάει το ωραίο μου πρωινό χάλασεΑπό τη μία ψήνομαι να τη δω από την άλλη πήρα αρκετή δόση από φόβο, φτάνει.εμενα με κατατρομαξε το drag me to hell. το ειδα με την ξαδερφη μου και μπουμπουνιζε κιολας!!!! επηρεαστηκα τοσο που για μερικες μερες αγοραζα τα παντα απο ηλικιωμενες κυριες στο δρομο(χαρτομαντηλα, λουλουδια κλπ) απο φοβο μη με παρει καμια με στραβο ματι.ακομα και το τρειλερ πιστευω ειναι για γερα νευρα..ttp://www.youtube.com/watch?v=BUZTybLlWKI
Τα πουλιά που ειπώθηκαν για αρκετά χρόνια τα κοίταγα κι εγώ περίεργα. Ακόμα όταν βλέπω πολλά μαζεμένα νιώθω άβολα γιατί σκέφτομαι την ταινία.
οΟοNantiAoOo
Πολύ δραστήριο μέλος
Jesus, κατατρόμαξα πρωινιάτικα! Πάει το ωραίο μου πρωινό χάλασεΑπό τη μία ψήνομαι να τη δω από την άλλη πήρα αρκετή δόση από φόβο, φτάνει.
Τα πουλιά που ειπώθηκαν για αρκετά χρόνια τα κοίταγα κι εγώ περίεργα. Ακόμα όταν βλέπω πολλά μαζεμένα νιώθω άβολα γιατί σκέφτομαι την ταινία.
με νιωθεισ:scared:
*mar
Νεοφερμένος
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=P8OjaV3gyOI[/ame]
*Serendipity*
Εκκολαπτόμενο μέλος
kostantinosal
Νεοφερμένος
ειδες?????παρολο που χε***σαι απ το φοβο εχεις μια εντονη περιεργεια να το δεις..και γω ετσι επαθα οταν ειδα το τρειλερ στο σινεμαJesus, κατατρόμαξα πρωινιάτικα! Πάει το ωραίο μου πρωινό χάλασεΑπό τη μία ψήνομαι να τη δω από την άλλη πήρα αρκετή δόση από φόβο, φτάνει.
eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος
Εκπληκτικες ταινίες που άφησαν εποχή και τους κριτικογράφους να παραμιλούν,κυρίως για τη δεύτερη!Τί κρίμα που τις είδα σε πολύ μικρή ηλικία...
TomWelling18
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το κουρδιστό Πορτοκάλι και το ψυχοφθόρο "Funny Games" του Χάνεκε.
Εκπληκτικες ταινίες που άφησαν εποχή και τους κριτικογράφους να παραμιλούν,κυρίως για τη δεύτερη!Τί κρίμα που τις είδα σε πολύ μικρή ηλικία...
Το Funny games είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες ταινίες που πέρασαν... Σε τι ηλικία το είδες;;;;;;;; Εγώ πριν τρια χρονια και ακόμα το σκέφτομαι......... Ασε το ειχα δει και 4 φορες
eco-warrior
Πολύ δραστήριο μέλος
Το Funny games είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες ταινίες που πέρασαν... Σε τι ηλικία το είδες;;;;;;;; Εγώ πριν τρια χρονια και ακόμα το σκέφτομαι......... Ασε το ειχα δει και 4 φορες
Με την υπογραφή του Μίκαελ Χάνεκε ένος εκ των σημαντικότερων Ευρωπαιων σκηνοθετών.
Το funny games το είδα όταν πήγαινα Β γυμνασίου...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.