Ρεμέδιος
Νεοφερμένος
και μια σχετικα αγνωστη(αλλά καταπληκτική) ''η νυχτα που χαθηκαν τα αστερια'' γαλλιστί ''la rafle''
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Απ οτι ειχα καταλαβει αυτος πρεπει να ταν κατι σαν "φαντασμα" που ειχε στοχο να συλλεξει συγκεκριμενο αριθμο ψυχων. Βασικα Δεν ηταν και τοσο ξεκαθαρο... Η σκηνη που μου χε μεινει ηταν η πρωτη, εκει που τους "διαπερναει" αυτο το μεταλλικο σκοινι η οτι ηταν τελος παντων...
Στην αρχή τον πέρασα για ψυχοπαθάρα.
Ναι, απο άνοιγμα (αρχική σκηνή) έχει απο τις καλύτερες που έχω δει!
Αλλά σε σχέση με τη συνέχεια, η αρχή είναι πολύ καλύτερη..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CollegeLife
Νεοφερμένος
Την είδαμε..... 7 φορές νομιζω.
Guest 892943
Επισκέπτης
Guest 845212
Επισκέπτης
Το 2ο αξιζει? Εχει κανει αισθηση γενικα αυτη η ταινια και μου εχει κινησει την περιεργεια...
Το πρωτο ειναι οντως πολυ καλο (και η πριγκιπισσα Μονονοκε αν εχεις δει )
Guest 892943
Επισκέπτης
Το 2ο αξίζει με τα 1000! Γενικά δεν είμαι τόσο με τις ταινίες, αλλά τη συγκεκριμένη μπορώ να την διακρίνω από τις άλλες! Δεν ξέρω τι φταίει, το απλό σενάριο, η φοβερή μουσική, οι ηθοποιοί... Γενικά αρέσει πολύ.Το 2ο αξιζει? Εχει κανει αισθηση γενικα αυτη η ταινια και μου εχει κινησει την περιεργεια...
Το πρωτο ειναι οντως πολυ καλο (και η πριγκιπισσα Μονονοκε αν εχεις δει )
Όσο για την πριγκίπισσα Μονονόκε, φυσικά και την έχω δει και είναι καταπληκτική, όπως κι όλες οι ταινίες του Μιγιαζάκι.
Depon
Νεοφερμένος
akis95
Δραστήριο μέλος
Πιο πολλές φορές έχω δει την ταινία ''Harry Potter and the Azkaban Prisoner'' -μία με υπότιτλους,μία μεταγλωτισμένο,καμιά 15νταριά με αγγλικούς υπότιτλους,και καμιά 20αριά χωρίς υπότιτλους-ήταν και το Proficiency τότε,μου άρεσε και σαν ταινία.Ήρθε και έδεσε
και εγω αλλα ολες τις ταινιες του harry potter
αντε περιμενουμε και το magical creatures and where to find them απο τον κοσμο του harry potter
Depon
Νεοφερμένος
πραγματικά εκπληκτικές ταινίεςκαι εγω αλλα ολες τις ταινιες του harry potter
αντε περιμενουμε και το magical creatures and where to find them απο τον κοσμο του harry potter
Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eyb0ss
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
frofru
Εκκολαπτόμενο μέλος
Jane E.
Νεοφερμένος
intefina
Δραστήριο μέλος
Stavri_
Τιμώμενο Μέλος
Ωραία χρόνια...
miss marple
Πολύ δραστήριο μέλος
les choristes
without a clue (μαλλον δεν την εχετε ακουστα, ειναι καπως παλια!!!)
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.