!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
“Your impossibly fast and strong, your skin is pail white and ice cold, your eyes change color and sometimes you speak like your from a different time, you never eat or drink anything, you don't go out in the sunlight, how old are you?”
“Seventeen” Edward said
“How long have you been seventeen?”
“Awhile”
"I know what you are"
"Say it, out loud, SAY IT ΕΙΠΑ"
"Vampire"
"Are you afraid?"
"No"
"Then ask me the most basic question. What do we eat."
Μπορώ να συνεχίσω μέχρι το τέλος της ταινίας.
Τον τιτανικό παιδιά πάντως εγώ μια φορά τον έχω δει, και σε αυτή τον πήρα σε κάποια φάση
Αυτή ήταν η ταινία που είδα σοβαρά πολλές φορές. Τώρα έχω δει την σταχτοπούτα 1,2,3 60 φορές την κάθε μία, όλα τα σρεκ 40 φορές το καθένα, το λίλο και στις 20 φορές το 1 και 10 το δύο, και τον μάγο του οζ γύρω στις 100 φορές χωρίς υπερβολές. Στα μωρά αρέσει να βλέπουν την ίδια ταινία συνεχόμενα, συνέχεια συνέχεια.
Α ξέσασα όλες τις μπάρμπι και όλες τις φραουλίτσες από 20-30 φορές.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ἅλς
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
αξιζει ομως!!Αν και ειναι ταινια για σινεμαΤο Κill Bill 8 φορες
-----------------------------------------
αχχχ...Το λυκοφως το εχω δει καπου 5 φορες αλλα τον τιτανικο σιγουρα πιο πολλες. Βασικα δεν βαριεμαι να βλεπω μια καλη ταινια πολλες φορες.To twilight νομίζω. Όχι και πάρα πολλές, 10 φορές. Εντάξει έχουμε καιρό ακόμα. Τους υπότιτλους πάντως τους έχω μάθει απ'έξω και ανακατωτά
“Your impossibly fast and strong, your skin is pail white and ice cold, your eyes change color and sometimes you speak like your from a different time, you never eat or drink anything, you don't go out in the sunlight, how old are you?”
“Seventeen” Edward said
“Awhile”
"I know what you are"
"Say it, out loud"
"Vampire"
"Are you afraid?"
"No"
Τον τιτανικό παιδιά πάντως εγώ μια φορά τον έχω δει, και σε αυτή τον πήρα σε κάποια φάση
Αυτή ήταν η ταινία που είδα σοβαρά πολλές φορές. Τώρα έχω δει την σταχτοπούτα 1,2,3 60 φορές την κάθε μία, όλα τα σρεκ 40 φορές το καθένα, το λίλο και στις 20 φορές το 1 και 10 το δύο, και τον μάγο του οζ γύρω στις 100 φορές χωρίς υπερβολές. Στα μωρά αρέσει να βλέπουν την ίδια ταινία συνεχόμενα, συνέχεια συνέχεια.
Α ξέσασα όλες τις μπάρμπι και όλες τις φραουλίτσες από 20-30 φορές.
Επισης μου αρεσει να βαζω μια ταινια μονο και μονο να δω μια σκηνη.Π.χ με το λυκοφως εχω δει 100 φορες την σκηνη που μπαινει στην καφετερια και τον βλεπει η Μπελλα(πεθαινω για το συγκεκτριμενο βλεμμα).Επισης με τρελενει η σκηνη που την παει σπιτι του και φυσικα η σκηνη που την σωζει...Ας μην μιλησω για τα βιβλια που τα εχω κανει βιβλο! Εχω βαλει στα αγαπημενα μου σημεια συνδετηρες και αν δεν διαβασω τα καλυτερα πριν κοιμηθω δεν μπορω. Κολλημα ειναι θα περασει...
Proudqueen
Δραστήριο μέλος
To twilight νομίζω. Όχι και πάρα πολλές, 10 φορές. Εντάξει έχουμε καιρό ακόμα. Τους υπότιτλους πάντως τους έχω μάθει απ'έξω και ανακατωτά
“Seventeen” Edward said
“Awhile”
"I know what you are"
"Say it, out loud"
"Vampire"
"Are you afraid?"
"No"
Σου ξεφυγε κατι...
"Say it,out loud, SAY IT"
Fousekis
Δραστήριο μέλος
Proudqueen
Δραστήριο μέλος
Guest 292010
Επισκέπτης
Kαι αυτός ο πρωταγωνιστής πολύ γλυκούλης!
-----------------------------------------
Όντως χαζοαμερικανιά είναι αλλά στην ηλικία των 8-10 ελκύει τα μικρά κοριτσάκια!
Εγώ και τώρα το βλέπω δεν έχω πρόβλημα:xixi:
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
ΔιορθώθηκεΑρχική Δημοσίευση από proudqueen:Σου ξεφυγε κατι...
"Say it,out loud, SAY IT"
Δεν ξέρω μόνο αυτά
How did you get over me so fast?
I was standing next to you bella
No, you were next to your car
You hit your head, i think u are confused
you stopped the van you pushed it away with your hand
Nobody is gonna believe you...
I know what i saw
You are not gonna let this go right?
No
Θέλετε και άλλο για να με πιστέψετε
Aχχχχχχχχ...Θα τα ξαναρχίσω το πήρα απόφαση
Angelica
Διάσημο μέλος
Guest 292010
Επισκέπτης
Rock_Sugar
Εκκολαπτόμενο μέλος
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Δε μου αρέσει, αλλά οι γονείς μου το βάζουν κάθε Πάσχα...
Madclocker
Νεοφερμένος
Amanda!!
Νεοφερμένος
και γύρω στις 15 την τριλογία του Άρχοντα...
Απλά τέλειο!!
Madclocker
Νεοφερμένος
Καμια 10 φορές "Το ημερολόγιο"
και γύρω στις 15 την τριλογία του Άρχοντα...
Απλά τέλειο!!
δεν βαριέσαι τόσες φορές?????
Puyol
Νεοφερμένος
mission possible
Πολύ δραστήριο μέλος
Ράμπο Ι, ΙΙ, ΙΙΙ, Ρόκυ Ι, ΙΙ, ΙΙΙ, ΙV, V. Ίσα με 54354 φορές την καθεμιά.
Γεια σου ρε Ραμπόκυ
piou*
Εκκολαπτόμενο μέλος
Pulp Fiction 11 φορες.
Φαντασια του Ντισνεη, καμια 30αρια φορες χαλαρα.
Moulin Rouge 10 φορες.
Η Λαμψη 7-8 φορες.
Αυτα νομιζω.
Hey Joy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και τα δύο τα ξέρω απ 'εξω, στο δεύτερο δε και τα τραγουδάκια.
Και φυσικα τα ντισνευ. Άπειρες φορές και συνεχίζουμε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.