George-20-
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lydiatav
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
silverdog
Δραστήριο μέλος
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
Guest 892943
Επισκέπτης
Dalian
Περιβόητο μέλος
kostakis2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Pavlos13
Δραστήριο μέλος
Saving Private Ryan
έχω χάσει το μέτρημα , απλά ταινιάρα ! ¨)
Georgia394
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κι αλλες που δε μου' ρχονται τωρα!
~Melania~
Περιβόητο μέλος
&
Υπέροχες και οι 2!
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Όταν θυμηθώ και άλλες θα σας πω.
(Απο 3 και παραπάνω φορές..)
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
3 φορές θεωρούνται πολλές ; Η ταινια που έχω δει περισσότερες φορές πρεπει να είναι το Ραμπο 1 Οταν ημουν μικρος, 10-11 χρονων την είχα σε βιντεοκασέτα και την έβλεπα συνέχεια. Χωρις καθόλου υπερβολή, μαλλον την είχα δει πανω απο 50 φορές! Βεβαια εχω πολυ καιρο να την ξαναδω...Μετά την Αλίκη στο ναυτικό, το Ghost Ship, τον Τιτανικό, μπόλικες ελληνικές ταινίες που βαριέμαι να μετρήσω και τον Εξορκισμό της Έμιλι Ρόουζ.
Όταν θυμηθώ και άλλες θα σας πω.
(Απο 3 και παραπάνω φορές..)
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Τον τιτανικό τον έχω δει αμέτρητες, το Ghost Ship 4, και τον εξορκισμό 4 ή 5, δε θυμάμαι δεν το έχω μετρήσει.
Πάντως όποτε έχει τον Εξορκισμό της Έμιλι Ρόουζ στήνομαι μπροστά στη τηλεόραση και κοιτάω σαν να το βλέπω κάθε φορά, με την ίδια "αγωνία".
Απο ελληνικές ταινίες, κλασικά, δεν μετράω.
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
Συγκεκριμένα το Ghost Ship που το χα πετυχει στο alpha το χε δείξει μεσα σε 1 νυχτα 2 φορές. Μια στις 23:00 και αμεσως μετά στις 02:00 τα ξημερώματα. Δεν ξέρω τι ακριβώς παιχτηκε, μαλλον ηθελαν να το εμπεδωσουμε καλαΓια μένα ναι.
Τον τιτανικό τον έχω δει αμέτρητες, το Ghost Ship 4, και τον εξορκισμό 4 ή 5, δε θυμάμαι δεν το έχω μετρήσει.
Πάντως όποτε έχει τον Εξορκισμό της Έμιλι Ρόουζ στήνομαι μπροστά στη τηλεόραση και κοιτάω σαν να το βλέπω κάθε φορά, με την ίδια "αγωνία".
Απο ελληνικές ταινίες, κλασικά, δεν μετράω.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Συγκεκριμένα το Ghost Ship που το χα πετυχει στο alpha το χε δείξει μεσα σε 1 νυχτα 2 φορές. Μια στις 23:00 και αμεσως μετά στις 02:00 τα ξημερώματα. Δεν ξέρω τι ακριβώς παιχτηκε, μαλλον ηθελαν να το εμπεδωσουμε καλα
Είναι πολύ παράξενη ταινία. Ο Τζακ, ο τυπάς που υποτίθεται πως έχει στοιχειώσει το πλοιο, είναι δύσκολο να καταλάβεις τι είναι. Κάθε φορά που τη βλέπω, εμπλουτίζω την θεωρία μου για αυτόν.
Παρότι που φαίνεται να είναι καλή ταινία όμως, μερικά πράγματα την χαλάνε. Πχ το αίμα, δεν χρειαζόταν.
Εγώ την βλέπω στο Village (που πιάνω με το Ote TV) την βάζει συχνά.
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι πολύ παράξενη ταινία. Ο Τζακ, ο τυπάς που υποτίθεται πως έχει στοιχειώσει το πλοιο, είναι δύσκολο να καταλάβεις τι είναι. Κάθε φορά που τη βλέπω, εμπλουτίζω την θεωρία μου για αυτόν.
Παρότι που φαίνεται να είναι καλή ταινία όμως, μερικά πράγματα την χαλάνε. Πχ το αίμα, δεν χρειαζόταν.
Εγώ την βλέπω στο Village (που πιάνω με το Ote TV) την βάζει συχνά.
Απ οτι ειχα καταλαβει αυτος πρεπει να ταν κατι σαν "φαντασμα" που ειχε στοχο να συλλεξει συγκεκριμενο αριθμο ψυχων. Βασικα Δεν ηταν και τοσο ξεκαθαρο... Η σκηνη που μου χε μεινει ηταν η πρωτη, εκει που τους "διαπερναει" αυτο το μεταλλικο σκοινι η οτι ηταν τελος παντων...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.