leniw!!
Νεοφερμένος
καποδιστριακο εγω! εσυ?
μαλλον και γω για κει λεω!!!!ειτε φιλολογια ειτε φπψ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
constantinekots
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stella
Δραστήριο μέλος
Εγώ προσωπικά είμαι Θεωρητική και θέλω Νομική!
Αχ!να και άλλη μια συμφοιτήτρια!Σε ποια πολη νομική?
antonela
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
Ιατρική Θεσσαλονίκης, Θεσσαλίας, Ιωαννίνων, Θράκης, Πάτρας, Κρήτης, Αθήνας (αυτό το έβαλα μόνο για να το βάλω), Οδοντιατρική Θεσ/νίκη, Αθήνα, Φαρμακευτική Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Πάτρα, Πληροφορικές και Μαθηματικό
pipis1990
Νεοφερμένος
breaking_dawn
Νεοφερμένος
billgre14
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κατά σειρά προτιμησης Ιατρική Αθηνας, Θεσσαλονίκης, Κρήτης, Θράκης, Ιωαννίνων, Φαρμακευτικη Αθηνας, Πατρας, Λογιστική κ Χρηματοοικονομικη στην ΑΣΟΕΕ, ΗΜΜΥ ΕΜΠ, ΗΜΜΥ Θεσσαλονικης, ΗΜΜΥ Θρακης και τέλος το Οικονομικο στην ΑΣΟΕΕ για να υπάρχει. Αυτα...
Μα αυτες ειναι σχολες απο 3 πεδια....δεν γινεται να τις δηλωσεις ολες...
constantinekots
Εκκολαπτόμενο μέλος
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
Αχ!να και άλλη μια συμφοιτήτρια!Σε ποια πολη νομική?
πω πω ολο και αυξανομαστε!!!!
Parapan
Εκκολαπτόμενο μέλος
KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος
1. ΣΣΑΣ ιατρικό (που σίγουρα δεν πιάνω - έχω 19265 στο 3ο και 19500 στο 2ο-4ο)
2. Ιατρική Θεσ/κης (ούτε αυτό πιάνω)
3. Ιατρική Πάτρας (μάλλον εδώ περνάω)
4. Ιατρική Ηρακλείου
5. Πολιτικών μηχανικών Θεσ/κης
6. Οδοντιατρική Θεσ/κης
7. ΗΜΜΥ Θεσ/κης
8. Φαρμακευτική Θεσ/κης
Αυτά δήλωσα... όπου περάσω,πέρασα...
maraki love
Διάσημο μέλος
παιδαγωγικο & οικονομικο - Θεσσαλονικη!
Παιδαγωγικό σε ποια πόλη και πόσα είναι τα μόριά σου αν επιτρέπεται;
lolek
Νεοφερμένος
Έχω και επιλογή να την κάνω για Καναδά από Αύγουστο. Που το προτιμώ κιόλας, για πολλούς λόγους όπως την ευκολία να κάνεις μετά Master στην Αμερική σε πραγματικά μεγάλο πανεπιστήμιο, αν είσαι top βέβαια, αλλά κυρίως για το ότι στην Ελλάδα θα φάω 5 χρόνια, ίσως και περισσότερα, να πάρω ένα πτυχίο, που ναι μεν θα θεωρείται ισοδύναμο με master αλλά στην πράξη απέχει απ'αυτό αρκετά, τρώγοντας στην μάπα άσχετα με το αντικείμενο που με ενδιαφέρει (Software Engineering) μαθήματα, γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχει πουθενά σχολή που να ασχολείται μόνο με αυτό.
Να μην πω και για καταλήψεις και για κόμματα και για χίλιες 2 γραφικότητες μέσα στα πανεπιστήμια της ψωροκώσταινας ε.
Να μην πω και για τις απολαβές και την ανεργία σε σχέση με έξω. Ευτυχώς έξω (και όποιος έχει ζήσει έστω και λίγο σε Αμερική / Καναδά το ξέρει) δεν υπάρχει αυτή η νοοτροπία του στυλ " όλοι μπορούμε και πρέπει να γίνουμε επιστήμονες " και αν είσαι πραγματικά δεξιοτέχνης στον τομέα σου μπορείς πιο εύκολα να πάρεις αυτό που σου αξίζει ως επαγγελματίας.
Όποιος μπορεί να πάρει εξωτερικό, κατά τη γνώμη μου, να μην το σκεφτεί καν.
μην επαναπαύεσαι σε αυτό... και πάνω από όλα μην νομίζεις πως επειδή έγραψες ένα βαθμό πολύ υψηλό αμέσως σε κατατάσσει και ικανό να γίνεις ΕΣΥ αυτός ο επιστήμονας και ο δεξιοτέχνης που ίσως κάποιος άλλος δεν θα γινόταν... stay λίγο on earth... και στο λέω εκ πείρας . Το ξέρω πως δεν λες αυτό... αλλά κατά βάθος αυτό εκφράζεις
και κάτι άλλο... μην νομίζεται πως το εξωτερικό είναι τελείως καλύτερο από το εσωτερικό. Και εκεί θα δεις άλλα παρατράγουδα, μιας άλλης νοοτροπίας...
Freedom_
Νεοφερμένος
athispace
Νεοφερμένος
olga345
Νεοφερμένος
2)Παιδαγωγικα
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
ποσα μορια εβγαλες?και γω νομικη κομοτηνης!1)Νομικη Κομοτηνης (αλλα δεν νομιζω να μπω)
2)Παιδαγωγικα
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Ναι, πως τα πηγες αληθεια?? Τα παιδαγωγικα με ποια σειρα τα εβαλες??1)Νομικη Κομοτηνης (αλλα δεν νομιζω να μπω)
2)Παιδαγωγικα
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Παντα ηθελα Ικαρων, και την κοβω να ειναι η πρωτη μου επιλογη!
Απο εκει και περα, πιθανοτατα εμποροπλοιαρχων, και παρακατω ισως καπια τεχνολογικα επαγκελματα, εκτος και αν χωσω και καμια αλλη στρατιωτικη σχολη... Δεν ξερω... Αλλωστε, δεν νομιζω να υπαρχη περιπτωση να μην περναω εμποροπλοιαρχν και να περναω αλλου...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.