juste un instant
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
george1
Εκκολαπτόμενο μέλος
g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος
γερμανικα θα δωσω μαλλων του χρονου το β1.
εγω πηγαινω για c1 επιπεδο, οχι πτυχιο, ενοηται οτι θα συνεχισω μεχρι το ecpe proficiency!!! ειθελα να σε ρωτησω για το ecdl πες μου λιγα πραγματα...αλλα με προσωπικο μνμ μην μας ριξουν off topic
-----------------------------------------
τα ιταλικα με ενδιαφερουν μετα τα γερμανικα....ειναι τοοοοοσο υπεροχες οι ξενες γλωσσες!!! ξερεις τι ωραια νιωθεις οταν σου μιλανε στο αεροπλανο και απαντας ανετα!!! εχω εναν φιλο που δν ξερει να πει ουτε γεια σε ξενη γλωσσα!
φανταζεσαι τι δυστυχισμενος ειναι;
σε ευχαριστω!!!Σας δίνω λίστα με πολλές λέξεις σε πολλές ξένες γλώσσες με μετάφραση στα ελληνικά. Πατείστε πάνω στον αριθμό των λειμάτων για κάθε γλώσσα.
https://el.wiktionary.org/wiki/Βικιλεξικό:Αριθμός_λημμάτων_ανά_γλώσσα
juste un instant
Επιφανές μέλος
https://el.wiktionary.org/wiki/%CE%92%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CE%B9%CE%BA%CF%8C:%CE%91%CF%81%CE%B9%CE%B8%CE%BC%CF%8C%CF%82_%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B1%CE%BD%CE%AC_%CE%B3%CE%BB%CF%8E%CF%83%CF%83%CE%B1
για τα ιταλικά πατάς το αριθμό λέξεων δεξιά από τη συγκεκριμένη γλώσσα! ή εδώ: https://el.wiktionary.org/wiki/Κατηγορία:Ιταλική_γλώσσα
g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος
juste un instant
Επιφανές μέλος
g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος
2τα γερμανικα σου αρεσουν καθολου;
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
mission possible
Πολύ δραστήριο μέλος
A propos
Διάσημο μέλος
Πάντως συμφωνώ πως το θέμα είναι λάθος διατυπωμένο γιατί πολλοί προτιμάμε τα γαλλικά ή τα ισπανικά περισσότερο από τα αγγλικά!!!ΔΕΝ μας υποχρεώνει κανείς να προτιμάμε τα αγγλικά πρώτα
Επίσης νομίζω ότι υπάρχουν καμια 4-5 θέματα παραπλήσια που είναι καλύτερα διατυπωμένα π.χ δεύτερη ξένη γλώσσα, αγαπημένη ξένη γλώσσα, ποια γλώσσα κάνετε εκτός από τα αγγλικά θα ήταν καλύτερο αν και νομίζω ότι κάτι τέτοιο έχω συναντήσει κάπου.
ENERGIA
Νεοφερμένος
Καταρχήν συγχαρητήρια και καλή φοιτητική ζωή!!
Είμαι συνάδελφος και έχω να σου πω επίσης και καλή δύναμη γιατί είναι δύσκολη σχολή.
Τα Γερμανικά είναι σίγουρα πιο κοντά στο αντικείμενο καθαρά το μηχανολογικό μπορείς να επιλέξεις τη Γερμανία και για μεταπτυχιακό αργότερα. Επίσης, εγώ επειδή επέλεξα ενεργειακή κατεύθυνση και συγκεκριμένα ασχολούμαι με το Φυσικό Αέριο επέλεξα τα Ιταλικά. Επιπλέον για Α.Π.Ε. (Ανανεώιμες πηγές ενέργειας) είναι πολύ χρήσιμα τα Ισπανικά και αν θέλεις πυρηνική ενέργεια τα Γαλλικά. Επομένως αν είναι πολύ νωρίς ακόμη και δεν ξέρεις με τι θα ασχοληθείς επέλεξε ποια γλώσσα σου αρέσει περισσότερο ή επέλεξε τα Γερμανικά που είναι κυρίως η γλώσσα της τεχνολογίας. Ελπίζω να βοήθησα
A propos
Διάσημο μέλος
Συμφωνώ ότι για Α.Π.Ε. (Ανανεώιμες πηγές ενέργειας) είναι πολύ χρήσιμα τα Ισπανικά αλλά και τα γερμανικά στα φωτοβολταικά
hale
Δραστήριο μέλος
g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος
ωραια τα ιταλικα! εγω μετα τα αγγλικα βαζω τα γερμανικα! και μετα αυτα σιγουρα θα μαθω ιταλικα!Μετά τα αγγλικά προτιμώ τα ιταλικά, δε ξέρω γιατί αλλά μου αρέσει γενικά σαν γλώσσα!
A propos
Διάσημο μέλος
g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος
μια χαρα!Κι εγώ με τα γαλλικά που κάνω έχω πρόσβαση και στα ιταλικά και στα ισπανικά
elefantaki07
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 162 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Corfu kitty
- Aggel0sss
- neurogirl
- Billprs
- Μιχαήλ
- Maria_Xagorari
- Τρελας123
- Angie15
- elpidaki@@
- Mariahj
- P.Dam.
- Fanimaid123
- Nocommingback
- Mukumbura
- Thmoysides
- Εριφύλη
- Giii
- hirasawayui
- xakounaamatata
- aggeliki1994
- Antonisbairac1
- Devid
- Gus Roger10
- iminspain
- Dionyshs1
- New member
- !georgitsa!
- xrisamikol
- s93060
- Eri0611
- giannhs2001
- Theodora03
- globglogabgalab
- Meow
- nicole1982
- Memetchi
- SlimShady
- snowy
- Unboxholics
- constansn
- Scandal
- n1ki20
- Νομάρχης
- charmander
- mathboi
- Dimitris9
- GeorgePap2003
- ggl
- Clary
- johnietraf
- physicscrazy
- ellivele
- Ria99
- ΘανάσοςG4
- George9989
- PanMoonlight
- Stroka
- Nala
- MIkeTr123
- An_uknown_world
- Kat58
- Io123
- sarahmara
- Ryuzaki
- Mary Jane
- T C
- tsiobieman
- eukleidhs1821
- Slytherin
- paulkin94
- Than003
- 1011
- Κλημεντίνη
- jims
- thecrazycretan
- calliope
- stefan
- inmyworld
- ρενακι 13
- eleonora33
- leo41
- panosveki
- Nia Skg
- spring day
- fmarulezkd
- sophiex97
- endosporia
- Αναστασία197
- tfghp
- Liou
- Paragontas7000
- pacheiko
- kwstas03
- ag97
- anastasis06
- Pharmacist01
- korlef
- Necropolis
- Μανοςπετρ
- Alexandros36k
- fay01
- harry akritas
- Xristinaqui
- Steffie88
- Έμμα
- Rene2004
- vick44
- chrysm
- St11
- igeorgeoikonomo
- jimis2001
- olga123
- No name
- uni77
- Fanimaid
- Wrong
- Marymary99
- louminis
- guest18
- tslef8
- Alma Libre
- Άνιελ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.