American Economist
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikosChatzoglou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
harry akritas
Διάσημο μέλος
Δεν μπορώ να πιστέψω την εξέλιξή σου...Εγω φετος κανω γερμανικα και ειναι πολυ ωραια!
On topic θα ήθελα να συνεχίσω περισσότερο στο μέλλον με τα γαλλικά μέχρι το C2.
American Economist
Επιφανές μέλος
Indiana Jones
Δραστήριο μέλος
Να συνεχίσεις τα γαλλικά είναι μια πολύ ωραία γλώσσα!
Εγώ θα πήγαινα από τώρα στην Αυστρία εάν μιλούσαν αγγλικά ή γαλλικά!
NikosChatzoglou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ θα πήγαινα από τώρα στην Αυστρία εάν μιλούσαν αγγλικά ή γαλλικά!
Χρησιμοποιούν τα γαλλικά στην Αυστρία;; (οκ για τα αγγλικά)
Indiana Jones
Δραστήριο μέλος
Χρησιμοποιούν τα γαλλικά στην Αυστρία;; (οκ για τα αγγλικά)
Τα χρησιμοποιούν αλλά όχι όπως τα Γερμανικά και τα Αγγλικά.
Δεν μπορώ να πιστέψω την εξέλιξή σου...
On topic θα ήθελα να συνεχίσω περισσότερο στο μέλλον με τα γαλλικά μέχρι το C2.
Και εγώ θα τα συνεχίσω.Έχω πάρει το Delf B2 αλλά δεν ξέρω εάν μετά θα πρέπει να συνεχίσω με Dalf ή Sorbonne.
harry akritas
Διάσημο μέλος
Σκέψου και τη γαλλόφωνη Ελβετία, δεν είναι κακή.Εγώ θα πήγαινα από τώρα στην Αυστρία εάν μιλούσαν αγγλικά ή γαλλικά!
Κι εγώ το Delf B2 έχω πάρει πριν 2 χρόνια. Σκέφτομαι να τα συνεχίσω ως φοιτητής, αλλά μάλλον για Dalf, το Sorbonne θεωρώ είναι αρκετά δύσκολο, για εμένα τουλάχιστον.Και εγώ θα τα συνεχίσω.Έχω πάρει το Delf B2 αλλά δεν ξέρω εάν μετά θα πρέπει να συνεχίσω με Dalf ή Sorbonne.
American Economist
Επιφανές μέλος
Τα γένη στα γαλλικά και τα ολλανδικά ταυτίζονται;; (δηλ το ουσιαστικό που είναι αρσενικό στα γαλλικά είναι και στα ολλανδικά
Κοίτα δεν ξέρω αν ισχύει, πάντως έχω παρατηρήσει ότι όσες het woorden γαλλικής προέλευσης ξέρω αντιστοιχούν σε γαλλικές λέξεις αρσενικού γένους ενώ, συνήθως θηλυκές γαλλικές λέξεις αντιστοιχούν σε de woorden. Εν τούτοις δεν είμαι σίγουρος. Ξέρω ότι υπάρχει μια κάποια αντιστοιχία γένους μεταξύ γερμανικών και ολλανδικών αλλά ότι και πάλι υπάρχουν κάποιες λίγες εξαιρέσεις...
Maria2222
Νεοφερμένος
Εγώ θέλω να μάθω φινλανδικά. Την έχω ερωτευτεί αυτή τη γλώσσα. Όμως προβληματίζομαι. Θα μπορέσω να τη χρησιμοποιήσω κάπου; Επαγγελματικά μπορεί να φανεί κάπου χρήσιμη; Ή η γνώση της είναι τελείως "άχρηστη"εδώ στην Ελλάδα;
Chem2000
Διάσημο μέλος
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
ισπανικά και γενικά όλες τις λατινογενείς γλώσσες (α ρε Maluma τι μας κάνεις)
Ναι τον Maluma περιμέναμε, δεν μας έχει κάψει εδώ και δεκαετίες η Σακίρα ας πούμε
Νίκος22
Εκκολαπτόμενο μέλος
NikosChatzoglou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Chem2000
Διάσημο μέλος
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος
Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι παθαίνουν οι Έλληνες με τα ισπανικά ;; Όλοι θέλουν να τα μάθουν (βέβαια κανείς δεν τα μαθαίνει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).
Απλά οι γυναίκες θέλουν να τα κάνουν και οι άντρες να τους τα κάνουν.
Στο θέμα μας τώρα και για να κάνω τη διαφορά θα ήθελα να μάθω ιταλικά. Το ψήνω τόσο που μπορεί να γραφτώ από τη νέα σεζόν.
Wrong
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Billprs
- MarcoReus
- spring day
- Maria_Xagorari
- Fanimaid123
- Magigi
- Meow
- buffon85
- stergios191919
- Gus Roger10
- Johnman97
- Μανοςπετρ
- ggl
- Slytherin
- Memetchi
- giannhs2001
- jims
- stefan
- SlimShady
- Georgekk
- tsiobieman
- Joo
- Alexecon1991
- Scandal
- paulkin94
- thecrazycretan
- calliope
- nicole1982
- TonyMontanaEse
- Jocaste
- Panagiotis849
- Alexandros36k
- harry akritas
- No name
- Lia 2006
- Mhtrogoal
- KingOfPop
- charmander
- Scott
- Dimitris9
- AngieN
- Tommy_civil
- Giii
- alextheo
- fmarulezkd
- johnietraf
- StudyFreak04
- Lab13
- Fanimaid
- igeorgeoikonomo
- lenaki001
- Unseen skygge
- Alma Libre
- Άνιελ
- Viedo
- KateRdJ
- blanc
- uni77
- lnesb
- Άρτεμις Α.
- jimis2001
- Neos167
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.