Ίλυα
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχω βασικές αλλά ικανοποιητικές γνώσεις σε εβραϊκά , αλβανικά και σουηδικά , αλλά θέλω να τις μάθω σε πολύ καλό επίπεδο.
Μετά θέλω Ιρλανδικά , Χίντι(ή σανσκριτικά) , ιταλικά , καταλανικά και κινέζικα. Και βλέπουμε...
πες κι άλλες...Ίσως στην άλλη σου ζωή να τις έχεις μάθει!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 045911
Επισκέπτης
Alex F-17
Νεοφερμένος
LOL! Έχω κόλλημα Για άλλους βαρετό, για μενα καθολου!!:xixi:πες κι άλλες...Ίσως στην άλλη σου ζωή να τις έχεις μάθει!
justelene22
Νεοφερμένος
Xμ, Γιαπωνέζικα!
Konichi wa. Watashi wa Manos desu! (ή κάπως έτσι)
Συμφωνώ, τα ιαπωνικά είναι νο1 στη λίστα! (Hajimemashite, Manos-san!)
Κατα τ αλλα, θα με ενδιαφέρουν τρελά τα φινλανδικά και τα αραβικά. Αλλά μάλλον θα χρειαστώ τα γερμανικά στο άμεσο μέλλον.
Alex F-17
Νεοφερμένος
Συμφωνώ, τα ιαπωνικά είναι νο1 στη λίστα! (Hajimemashite, Manos-san!)
Κατα τ αλλα, θα με ενδιαφέρουν τρελά τα φινλανδικά και τα αραβικά. Αλλά μάλλον θα χρειαστώ τα γερμανικά στο άμεσο μέλλον.
Φινλανδικά?? OMG! Είναι πανδύσκολα!!! Βρήκα μπόλικες γραμματικές και βιβλία εκμάθησης αλλά είναι πραγματικά η πιο δύσκολη ευρωπαϊκή γλώσσα μαζί με τα πολωνικά και τα ολλανδικα(διαφωνώ για τα τελευταία..)!! Αλλά να ξέρεις ότι έχεις κόλλημα με τις Ουραλο-αλταϊκές γλώσσες xD Τα ιαπωνικά με τα φινλανδικά υποστηρίζεται από μπόλικους επιστήμονες ότι είναι στην ίδια οικογένεια. Μην το βάλεις κάτω
sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
fragl
Εκκολαπτόμενο μέλος
24 ώρες στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών!
Από τη Παρασκευή 25 στις 14.00΄ ως το Σάββατο 26 στις 14.00΄, το IFA ανοίγει τις πόρτες του. Καθώς θα επισκέφτεστε τους χώρους, τις αίθουσες διδασκαλίας, τη Βιβλιοθήκη, περνώντας από το auditorium και το μπιστρό Paris-Athènes, θα μπορείτε να συμμετέχετε σε μαθήματα, να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας με ένα τέστ γαλλικών, να ακούσετε τη διήγηση ιστοριών, να δείτε μια ταινία ή ακόμη... να δοκιμάσετε κρέπες! Με αποκορύφωμα της εκδήλωσης: η διάλεξη του Jack Lang στο Auditorium.
justelene22
Νεοφερμένος
Φινλανδικά?? OMG! Είναι πανδύσκολα!!! Βρήκα μπόλικες γραμματικές και βιβλία εκμάθησης αλλά είναι πραγματικά η πιο δύσκολη ευρωπαϊκή γλώσσα μαζί με τα πολωνικά και τα ολλανδικα(διαφωνώ για τα τελευταία..)!! Αλλά να ξέρεις ότι έχεις κόλλημα με τις Ουραλο-αλταϊκές γλώσσες xD Τα ιαπωνικά με τα φινλανδικά υποστηρίζεται από μπόλικους επιστήμονες ότι είναι στην ίδια οικογένεια. Μην το βάλεις κάτω
Χε χε το ξέρω, λένε ότι είναι μία από τις 5 δυσκολότερες γλώσσες που υπάρχουν! Βασικά μόνο από ταινίες έχω ακούσει και μου αρέσει που οι ήχοι μοιάζουν με θρόισμα ανέμου (αρκετών μποφόρ, ωστόσο!!). Τα ολλανδικά που ανέφερες πιθανόν να τα ξεκινήσω φέτος αλλά μη με τρομάζεις! Μου φαίνονταν αρκετά βατή γλώσσα απ όσα είχα πληροφορηθεί. Ευχαριστώ πολύ για την γλωσσολογική πληροφορία, δεν είχα ιδέα ότι αυτές οι δύο γλώσσες (ιαπωνικά-φινλανδικά) υπήρχε περίπτωση να σχετίζονταν, εκτός του ότι μου θυμίζουν και οι δύο άνεμο lol!!! Συγχαρητήρια για το ενδιαφέρον κόλλημά σου με γλωσσολογία (αν δεν κάνω λάθος γνωρίζεις σουηδικά και εβραικά που είναι σπάνιες κι ενδιαφέρουσες γλώσσες). !!! Αν του χρόνου έρθεις τελικά στο Μεταφραστικό στην Κέρκυρα θα μας βάλεις τα γυαλιά!!!:no1:
Pennoulita
Νεοφερμένος
Alex F-17
Νεοφερμένος
Χε χε το ξέρω, λένε ότι είναι μία από τις 5 δυσκολότερες γλώσσες που υπάρχουν! Βασικά μόνο από ταινίες έχω ακούσει και μου αρέσει που οι ήχοι μοιάζουν με θρόισμα ανέμου (αρκετών μποφόρ, ωστόσο!!). Τα ολλανδικά που ανέφερες πιθανόν να τα ξεκινήσω φέτος αλλά μη με τρομάζεις! Μου φαίνονταν αρκετά βατή γλώσσα απ όσα είχα πληροφορηθεί. Ευχαριστώ πολύ για την γλωσσολογική πληροφορία, δεν είχα ιδέα ότι αυτές οι δύο γλώσσες (ιαπωνικά-φινλανδικά) υπήρχε περίπτωση να σχετίζονταν, εκτός του ότι μου θυμίζουν και οι δύο άνεμο lol!!! Συγχαρητήρια για το ενδιαφέρον κόλλημά σου με γλωσσολογία (αν δεν κάνω λάθος γνωρίζεις σουηδικά και εβραικά που είναι σπάνιες κι ενδιαφέρουσες γλώσσες). !!! Αν του χρόνου έρθεις τελικά στο Μεταφραστικό στην Κέρκυρα θα μας βάλεις τα γυαλιά!!!:no1:
Σορρυ κι άμα σε τρόμαξα για τα ολλανδικά , αλλά αυτή ειναι η αλήθεια...! Αλλά σίγουρα το θέμα είναι υποκειμενικό. Πχ για μένα οι σλάβικες γλώσσες είναι παλούκια , γιατί στο κάτω κάτω δεν μ'αρέσουν , ενώ άλλοι τις θεωρούν ένα τίποτα! Καλό κουράγιο για τις διαφορετικές γλώσσες που επέλεξες! Άμα σ'αρέσουν τόσο μπορείς να τισ ξεσκίσεις!!! Btw , δες αυτό το φινλανδικό κομμάτι(κομματάρα) : [ame]https://www.youtube.com/watch?v=Y6nypZLLqz4[/ame]
Μακάρι να είμαι του χρόνου Κέρκυρα για να γνωρίσω επιτέλους το γυναικοκρατούμενο αυτό πανεπιστήμιο Ελπίζω να λατρέψω την Κέρκυρα για τουλάχιστον 2 λόγους.....
justelene22
Νεοφερμένος
Σορρυ κι άμα σε τρόμαξα για τα ολλανδικά , αλλά αυτή ειναι η αλήθεια...! Αλλά σίγουρα το θέμα είναι υποκειμενικό. Πχ για μένα οι σλάβικες γλώσσες είναι παλούκια , γιατί στο κάτω κάτω δεν μ'αρέσουν , ενώ άλλοι τις θεωρούν ένα τίποτα! Καλό κουράγιο για τις διαφορετικές γλώσσες που επέλεξες! Άμα σ'αρέσουν τόσο μπορείς να τισ ξεσκίσεις!!! Btw , δες αυτό το φινλανδικό κομμάτι(κομματάρα)
Μακάρι να είμαι του χρόνου Κέρκυρα για να γνωρίσω επιτέλους το γυναικοκρατούμενο αυτό πανεπιστήμιο Ελπίζω να λατρέψω την Κέρκυρα για τουλάχιστον 2 λόγους.....
Για αλλη μια φορά ευχαριστώ Αλ, καλή σταδιοδρομία και σε σένα! Να είσαι σίγουρος ότι αν τελικά επιλέξεις την Κέρκυρα, θα την αγαπήσεις για πολύ περισσοτερους από 2 λόγους!
Ελβίρα40308
Νεοφερμένος
θέλω ιταλικά και ιαπωνέζικα
και ανετα μαθαινω και ισπανικά εφόσον γνωρίζω ιταλικα και γαλλικά
χιχι
g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος
nymphadora
Νεοφερμένος
TheClash
Εκκολαπτόμενο μέλος
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
george1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
george1
Εκκολαπτόμενο μέλος
ηδη εχω αρχισει και εχω ακουσει οτι μοιαζουν με αρχαια και πιστευω οτι εινα ωραιαΔεν θες, πιστεψε με.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Billprs
- MarcoReus
- spring day
- Maria_Xagorari
- Fanimaid123
- Magigi
- Meow
- buffon85
- stergios191919
- Gus Roger10
- Johnman97
- Μανοςπετρ
- ggl
- Slytherin
- Memetchi
- giannhs2001
- jims
- stefan
- SlimShady
- Georgekk
- tsiobieman
- Joo
- Alexecon1991
- Scandal
- paulkin94
- thecrazycretan
- calliope
- nicole1982
- TonyMontanaEse
- Jocaste
- Panagiotis849
- Alexandros36k
- harry akritas
- No name
- Lia 2006
- Mhtrogoal
- KingOfPop
- charmander
- Scott
- Dimitris9
- AngieN
- Tommy_civil
- Giii
- alextheo
- fmarulezkd
- johnietraf
- StudyFreak04
- Lab13
- Fanimaid
- igeorgeoikonomo
- lenaki001
- Unseen skygge
- Alma Libre
- Άνιελ
- Viedo
- KateRdJ
- blanc
- uni77
- lnesb
- Άρτεμις Α.
- jimis2001
- Neos167
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.