KaufenMan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ ήδη μαθαίνω Ισπανικά μέσω του Internet...
Είναι όμορφη γλώσσα κι εύκολη...
Υ.Γ https://www.photius.com/rankings/languages2.html
Πως μαθαίνεις ισπανικά μέσω του Ίντερνετ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nick29
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EleNouzZz
Νεοφερμένος
leftkox
Εκκολαπτόμενο μέλος
Katerinoula
Νεοφερμένος
Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος
Ισως να αρχίσω όταν πάρω το proficiency μια από τις δύο !!
konstadinus
Εκκολαπτόμενο μέλος
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
Ιτάλικα θέλω να μάθω..:no1:Πολύ ωραία γλώσσα είναι !!!! Όπως και τα Ισπανικά !!
Ισως να αρχίσω όταν πάρω το proficiency μια από τις δύο !!
Τα Ισπανικά και τα Ιταλικά είναι πολύ κοντά σα γλώσσες:iagree:
Άμα μάθεις τη μία, η άλλη θα σου είναι παιχνιδάκι
!sunny!
Εκκολαπτόμενο μέλος
ZOOP_14
Νεοφερμένος
@ntri@
Νεοφερμένος
Lefterisimo
Νεοφερμένος
Και μιάς και είμαι και θεωριτική, τα λατινικά βοηθάνε πολύ...
Μοιάζουν σε γραμματική και λεξιλόγιο(ειδικά με τα Ιταλικά):no1:
Devina
Τιμώμενο Μέλος
valia_92
Νεοφερμένος
Stella X
Νεοφερμένος
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
ειμαι σε διλλημα.. ηδη εχω πτυχιο στα αγγλικα και (μαλλον) στα γαλλικα.. μετα το λυκειο σκεφτομαι για ισπανικα ή ιταλικα... αλλα και για κινεζικα επειδη θα ειναι η γλωσσα του μελλοντος, και για γιαπωνεζικα (λογω κολληματος με τα ανιμε ) αν και θα μου ειναι αχρηστα.. μακαρι να μπορουσα να τα μαθω ολα, αλλα που χρονος και χρημα :{
Τίποτα δεν είναι άχρηστο...:no1:
germa
Νεοφερμένος
Άλλωστε όλες οι γλώσσες επηρρεάζονται πλέον από τα Ισπανικά. Χάρη στα γαλλικά μου μετά από ένα μήνα ενασχόλησης μου μπορώ και διαβάζω ισπανικές, ιταλικές, πορτογαλικές και ρουμανικες εφημερίδες.
Jenny
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλλά και στα γερμανικά οι λατινικές λέξεις είναι σημαντικότερες από τις γερμανικής ρίζας όπως το "social" που είναι πολύ σημαντικότερο από το "gesellschaftlich". Τα γερμανικά τα παράτησα γιατί με δυσκόλευαν πολύ οι πτώσεις, τα τρία άρθρα που διαφέρουν από τα ελληνικά, τα διασπώμενα ρήματα, οι ατελείωτες προθέσεις που συντάσσονται με διαφορετικές πτώσεις και σε διαφορετικά γένη, οι διάλεκτοι της γερμανικής, τα διαχοριζόμενα κείμενα, τα δύο είδη παθητικής φωνής, η τρομερή υπογεννητικότητα των Γερμανών καθώς και το ότι όλοι οι Γερμανοί μιλούν καλά αγγλικά. Και η λίστα είναι ατελείωτη.
Οι Γερμανοί χρησιμοποιούν και το sozial για να δηλώσουν το social....
Όσον αφορά τη γραμματική και το συντακτικό έχουν πολλές ομοιότητες με τα αρχαία ελληνικά.
Σχετικά με την εκμάθησή τους, αν σε κάποιον αρέσουν πραγματικά δεν θα δυσκολευτεί σε τίποτα. Ακόμα κι αν κάποιος τη μαθαίνει αναγκαστικά για τον δικό του λόγο, αν οργανώσει το διάβασμά του, πάλι δεν θα δυσκολευτεί πολύ. Αυτό ισχύει για κάθε γλώσσα φυσικά.
miv
Επιφανές μέλος
germa
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Billprs
- MarcoReus
- spring day
- Maria_Xagorari
- Fanimaid123
- Magigi
- Meow
- buffon85
- stergios191919
- Gus Roger10
- Johnman97
- Μανοςπετρ
- ggl
- Slytherin
- Memetchi
- giannhs2001
- jims
- stefan
- SlimShady
- Georgekk
- tsiobieman
- Joo
- Alexecon1991
- Scandal
- paulkin94
- thecrazycretan
- calliope
- nicole1982
- TonyMontanaEse
- Jocaste
- Panagiotis849
- Alexandros36k
- harry akritas
- No name
- Lia 2006
- Mhtrogoal
- KingOfPop
- charmander
- Scott
- Dimitris9
- AngieN
- Tommy_civil
- Giii
- alextheo
- fmarulezkd
- johnietraf
- StudyFreak04
- Lab13
- Fanimaid
- igeorgeoikonomo
- lenaki001
- Unseen skygge
- Alma Libre
- Άνιελ
- Viedo
- KateRdJ
- blanc
- uni77
- lnesb
- Άρτεμις Α.
- jimis2001
- Neos167
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.