sofia_93
Νεοφερμένος

και εγω αυτο πιστευα αλλα το ξανασκευτηκα και ειναι κατι διαφορετικο. ξερω αγγλικα , γαλλικα και ιταλικα τι αλλο μου μενει;;; τα γερμανικα.βασικα κατα τη γνωμη μου ειναι μια απο τις πιο "αηδιαστικες" γλωσσες!!!!...τα σιχαινομαι!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrischarmedfan
Νεοφερμένος

Wattashi wο desu ka.あなたの名前は何であるか。か。
δν ξερω αν τ διαβαζετε,αλλα συμφωνα μ το yahoo babel fish σημαινει ποιο ειναι τ ονομα σας??
Αλλα το babel fish δν βγαζει τα σωστα Ιδεογραμματα μερικες φορες!!!
Αυτο σημαινει!!!!
Konbawa
Απο οτι βλεπετε εχω βαρυ κολλημα με τα Ιαπωνικα!!!Εχω ξεκινησει self-learning αλλα μολις τελειωσω το Λυκειο και περασω με το καλω να ξεκινησω συστηματικα!!!(Σημειωση:Χρειαζεσαι καπου στα 7 χρονια να μαθεις καλα τα Ιδεογραμματα!!)Μετα μου αρεσουν πολυ τα ρωσικα και τα τουρκικα(αν και μια φιλη μου απο τουρκια λεει πως ειναι πολυ δυσκολη γλωσσα)!!Και τα Φιλανδικα!!!Δν θα ελεγα ομως οχι και στα Ιταλικα!!!Συνοπτικα ειμαι σε διλλημα!!!
Sayonara!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mpoukla
Νεοφερμένος

Εύη Γλύπτη
Νεοφερμένος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εύη Γλύπτη
Νεοφερμένος

Wattashi wο desu ka.
Αλλα το babel fish δν βγαζει τα σωστα Ιδεογραμματα μερικες φορες!!!
Αυτο σημαινει!!!!
Konbawa
Απο οτι βλεπετε εχω βαρυ κολλημα με τα Ιαπωνικα!!!Εχω ξεκινησει self-learning αλλα μολις τελειωσω το Λυκειο και περασω με το καλω να ξεκινησω συστηματικα!!!(Σημειωση:Χρειαζεσαι καπου στα 7 χρονια να μαθεις καλα τα Ιδεογραμματα!!)Μετα μου αρεσουν πολυ τα ρωσικα και τα τουρκικα(αν και μια φιλη μου απο τουρκια λεει πως ειναι πολυ δυσκολη γλωσσα)!!Και τα Φιλανδικα!!!Δν θα ελεγα ομως οχι και στα Ιταλικα!!!Συνοπτικα ειμαι σε διλλημα!!!
Sayonara!!!
あなたの名前は何であるか。
Anata no namae ha nani de aru ka.
Tο Watashi wo desu ka γιατι το πες;

https://nihongo.j-talk.com/parser/
ωραιο σάιτ αν θελετε να μετατρεπετε kanji.
Εύη Γλύπτη
Νεοφερμένος

Genki desu ka?
Ωραία γλώσσα και τα Ιαπωνικά! Πολύ ενδιαφέρουσα! Μαθαίνει μία φίλη μου που έχει κόλλημα και μου μαθαίνει κι εμένα!
Ωραίο το site με τα kanji!! :-)
Lacta144
Πολύ δραστήριο μέλος

BRITNEY
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ
Εκκολαπτόμενο μέλος

mission possible
Πολύ δραστήριο μέλος

Εύη Γλύπτη
Νεοφερμένος

θρυαλλίδα
Εκκολαπτόμενο μέλος

e-vela
Νεοφερμένος

Alessandra
Διάσημο μέλος

Nagini
Νεοφερμένος

1994kc
Πολύ δραστήριο μέλος

A propos
Διάσημο μέλος

για εμενα τα γαλλικα ειναι πολυ απλα η κορυφη των γλωσσεων[μετα τα ελληνικα φυσικα]....μετα εχω μια περιεργη ταση προς τα σουηδικα...
Συμφωνώ απολύτως ως προς τα γαλλικά. Δες εδώ https://el.wiktionary.org/wiki/Χρήστης:Francostas
θρυαλλίδα
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 18 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Billprs
- MarcoReus
- spring day
- Maria_Xagorari
- Fanimaid123
- Magigi
- Meow
- buffon85
- stergios191919
- Gus Roger10
- Johnman97
- Μανοςπετρ
- ggl
- Slytherin
- Memetchi
- giannhs2001
- jims
- stefan
- SlimShady
- Georgekk
- tsiobieman
- Joo
- Alexecon1991
- Scandal
- paulkin94
- thecrazycretan
- calliope
- nicole1982
- TonyMontanaEse
- Jocaste
- Panagiotis849
- Alexandros36k
- harry akritas
- No name
- Lia 2006
- Mhtrogoal
- KingOfPop
- charmander
- Scott
- Dimitris9
- AngieN
- Tommy_civil
- Giii
- alextheo
- fmarulezkd
- johnietraf
- StudyFreak04
- Lab13
- Fanimaid
- igeorgeoikonomo
- lenaki001
- Unseen skygge
- Alma Libre
- Άνιελ
- Viedo
- KateRdJ
- blanc
- uni77
- lnesb
- Άρτεμις Α.
- jimis2001
- Neos167
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.