iamjustice
Νεοφερμένος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
laurentides
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αυτά τα λίγα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Θα ήθελα να μάθω γερμανικά (να τα συνεχίσω σε καλό επίπεδο γιατί 100 λέξεις που ξέρω δεν αρκούν) , ιταλικά , φινλανδικά (ξέρω μόνο το Minun nimeni on που σημαίνει το όνομα μου είναι) , ρωσικά , να ξεθάψω τα εγγλέζικα μου και ολλανδικά (ακούγονται τέλεια
)
Αυτά τα λίγα![]()
Ολλανδικα, Γερμανικα, Φινλανδικα, Ιταλικα

HonoreDeBalzac
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Italian dream...
Διάσημο μέλος

Είμαι σε ένα μικρό δίλημμα για το προσεχές διάστημα...να πάω για το Γ2 στα Αγγλικά , μετά από αποχή 4 ετών ή να ξεκινήσω Ιταλικά...
ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΙΤΑΛΙΚΑ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mary_lou thess
Εκκολαπτόμενο μέλος

frofru
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σκεφτομαι του χρονου(γ' λυκείου)να διαλεξω ως μαθημα επιλογής τα Ιταλικα.τι λετε, αξιζει τον κόπο?
Σίγουρα αξίζει τον κόπο! Είναι πολύ ωραία γλώσσα! Ακόμα και σε αυτόν τον ένα χρόνο θα μπορέσεις να αποκτήσεις τις βασικές γνώσεις (ιδιαίτερα αν έχετε και καλό καθηγητή). Είχα κάνει κι εγώ παλιότερα στο γυμνάσιο 2 χρόνια αλλά μετά μας τα κόψανε (μεγάλη βλακεία) και μπορώ να πω πως έμαθα αρκετά πράγματα! Συνεπώς θα ήταν πολύ καλό να το επιλέξεις!

iwanna
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όπου έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε τα ισπανικά αντί των ιταλικών να το κάνετε, είναι μία γλώσσα πολύ πιο χρήσιμη που μιλιέται σε όλον τον κόσμο και όχι απλά σε μία χώρα (με το ζόρι δύο), όπως τα ιταλικά. Θυμηθείτε τα ισπανικά μιλιούνται σε 20 χώρες και μαθαίνονται παντούΣκεφτομαι του χρονου(γ' λυκείου)να διαλεξω ως μαθημα επιλογής τα Ιταλικα.τι λετε, αξιζει τον κόπο?

mary_lou thess
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όπου έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε τα ισπανικά αντί των ιταλικών να το κάνετε, είναι μία γλώσσα πολύ πιο χρήσιμη που μιλιέται σε όλον τον κόσμο και όχι απλά σε μία χώρα (με το ζόρι δύο), όπως τα ιταλικά. Θυμηθείτε τα ισπανικά μιλιούνται σε 20 χώρες και μαθαίνονται παντού![]()
Νομιζω δεν μπορουμε να επιλεξουμε ισπανικα. Δεν το ξερω σιγουρα.
russia4ever
Εκκολαπτόμενο μέλος

Georgian και Armenian.
Το χωριό μου είναι γεμάτο απ' αυτούς.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Εχουν τα ισπανικα αυτο το ''κατι'', η γραμματικη τους ειναι αρκετα εως πολυ ευκολη και το λεξιλογιο επισης. Αφου διαβαζω κειμενα και πιανω τα μισα σιγουρα. Το προβλημα μου ειναι ο χρονος. Μεγαλωνοντας δεν εχεις τις αντοχες που χες νεοτερος και ρουφαγες σα σφουγγαρακι γι αυτο σας συμβουλευω μαθετε τωρα οτι ειναι να μαθετε γιατι μετα δεν ξερετε αν θα προλαβαινετε!
Liaki-m
Νεοφερμένος

salazar
Εκκολαπτόμενο μέλος

Guest 749981
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911
Επισκέπτης

Κινέζικα ή ισπανικά!!
Κινέζικα; Τα γιαπωνέζικα είναι ΠΟΛΥΥΥ πιο ωραία!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331
Επισκέπτης

Είμαι σε ένα μικρό δίλημμα για το προσεχές διάστημα...να πάω για το Γ2 στα Αγγλικά , μετά από αποχή 4 ετών ή να ξεκινήσω Ιταλικά...
Αγγλικά με κλειστά μάτια..
salazar
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κινέζικα; Τα γιαπωνέζικα είναι ΠΟΛΥΥΥ πιο ωραία!![]()
Ναι αλλά εαν είναι να το κάνεις το ψυχικό ,ε ας πας για τα πιο δύσκολα.Πάντως και οι 2 γλώσσες είναι φοβερά δύσκολεςι.Αντίθετα τα ισπανικά είναι εύκολα,έχουν τεράστιο αριθμό φυσικών ομιλητών και μπορείς να αποκτήσεις ένα καλό επίπεδο.Τα κάνουν όλα και συμφέρουν

Ομω αυτα που λατρευω ειναι τα Αγγλικα οπου τα μαθαινω στο σχολειο.
chris2799
Νεοφερμένος

Αραβικα , γαλλικα ( εχω ηδη το A2 , αλλα θα ηθελα να συνεχισω και παραπανω) , Γερμανικα ,
Ισπανικα και νορβηγικα .
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 23 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Billprs
- MarcoReus
- spring day
- Maria_Xagorari
- Fanimaid123
- Magigi
- Meow
- buffon85
- stergios191919
- Gus Roger10
- Johnman97
- Μανοςπετρ
- ggl
- Slytherin
- Memetchi
- giannhs2001
- jims
- stefan
- SlimShady
- Georgekk
- tsiobieman
- Joo
- Alexecon1991
- Scandal
- paulkin94
- thecrazycretan
- calliope
- nicole1982
- TonyMontanaEse
- Jocaste
- Panagiotis849
- Alexandros36k
- harry akritas
- No name
- Lia 2006
- Mhtrogoal
- KingOfPop
- charmander
- Scott
- Dimitris9
- AngieN
- Tommy_civil
- Giii
- alextheo
- fmarulezkd
- johnietraf
- StudyFreak04
- Lab13
- Fanimaid
- igeorgeoikonomo
- lenaki001
- Unseen skygge
- Alma Libre
- Άνιελ
- Viedo
- KateRdJ
- blanc
- uni77
- lnesb
- Άρτεμις Α.
- jimis2001
- Neos167
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.