carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος

Και αν δεν τις εξασκείς,άχρηστα είναι τα πτυχία.Έκανα 7 χρόνια Γαλλικά,για να θυμάμαι τώρα τον ενεστώτα και δέκα φράσεις.
Οπότε,σκέψου το καλά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Εγώ πάντως που τις ξέρω 5 + λίγα από Γαλλικά και Ισπανικά,έχω έναν αχταρμά στο κεφάλι μου. Σε άλλη γλώσσα θες να τα πεις,σε άλλη σου βγαίνουν. Μιλάς Ελληνικά,χώνεις και τα Αγγλικά μέσα. Μιλάς Γερμανικά,θυμάσαι Ισπανικά.
Και αν δεν τις εξασκείς,άχρηστα είναι τα πτυχία.Έκανα 7 χρόνια Γαλλικά,για να θυμάμαι τώρα τον ενεστώτα και δέκα φράσεις.
Οπότε,σκέψου το καλά.
Το κανω με τα αγγλικα και τα γερμανικα. Οταν μιλαω αγγλικα μπερδευομαι συχνα με τα γερμανικα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Αυτό το παθαίνω κι εγώ πολλές φορές όταν θέλω να μιλήσω αγγλικά μου έρχονται τα γαλλικά.Πάντως το καλό είναι ότι όταν μιλάω γαλλικά δεν μου' ρχεται τίποτα αλλά ούτε κι όταν μιλάω γερμανικά δεν μου' ρχεται τίποτα άλλο στο νου μου.Ίσως αυτό να είναι θέμα εξάσκησης όπως λες.Τα γαλλικά και τα γερμανικά τα χρησιμοποιώ κάθε μέρα(ιδιαίτερα, ίντερνετ, τηλεόραση, δίγλωσσοι φίλοι, φίλοι και ξαδέρφια στο εξωτερικό...)
Παθαινω ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο

Italian dream...
Διάσημο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Πως το καταφερνεις αυτο;Βασικα εγω ειναι τι θα εχω μιλησει πρωτα.. Αν μιλουσα για πολυ ωρα αγγλικα, μετα αν παω να μιλησω ιταλικα θα μου ερθουν αγγλικα, και αν μιλουσα ιταλικα και παω να μιλησω αγγλικα, μου ερχονται ιταλικα..Οταν (προσπαθω να) μιλαω γαλλικα, μου ερχονται ΠΑΝΤΑ ιταλικα, παντα...

panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

Παθαινω ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιοοταν μιλαω γερμανικα δεν μου ερχεται ΤΙΠΟΤΑ αλλο. Αλλα ναι ειναι θεμα εξασκησης
τα αγγλικα τα εχω λιγο στην τυχη τους
Καλά κι εγώ μην νομίζεις μόλις πήρα το λόουερ στα αγγλικά μετά τα παράτησα και τώρα β γυμνασίου και στα αγγλικά του σχολείου έχω μικροπροβλήματα όχι με την γραμματική κυρίως με το λεξιλόγιο.
stacey_af
Εκκολαπτόμενο μέλος

δεν θα με χαλούσαν κιόλας να μιλάω τσέχικα,αραβικά και σέρβικα και γενικά οποιαδήποτε γλώσσα σε επίπεδο που να μπορώ να συνεννοούμαι.
NicolasM
Νεοφερμένος

Σκανδιναβικες Γλωσσες ειναι τα Φινλανδικα, τα Ισλανδικα και τα Δανεζικα/Σουηδικα/Νορβηγικα που εχουν διαφορες μεταξυ τους αλλα οι ομιλητες καταλαβαινουν αρκετα ο ενας τη γλωσσα του αλλου. Τα ολλανδικα ειναι Γερμανικη γλωσσα. Δυτικη Γερμανικη μαλιστα.
Να φτασεις στο Γ2 ταυτοχρονα σε 5 γλωσσες δν γινεται, μια μια.
Τα Φινλανδικά είναι βασικά η μόνη Σκανδιναβική γλώσσα που δεν ανήκει στις Γερμανικές!
Βλα
Πολύ δραστήριο μέλος

xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος

DarthFederer
Διάσημο μέλος

Τα Φινλανδικά είναι βασικά η μόνη Σκανδιναβική γλώσσα που δεν ανήκει στις Γερμανικές!
Θεωρησα χωριστο κλαδο τις Σκανδιναβικες και τις Γερμανικες (Γερμανικα, Ολλανδικα, Αγγλικα) αλλα η αληθεια ειναι οτι η ψιλο-κοινη Σκανδιναβικη γλωσσα ειναι και αυτη Γερμανικη

Guest 712911
Επισκέπτης

Ρώσικα!![]()
Και Ιαπωνικά πλάκα θα είχε δε λέω.![]()
+ Ισπανικά.

Guest 781029
Επισκέπτης

Fayxxx
Νεοφερμένος

panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Μπορείς να δώσεις λινκ?
Εγώ μιλάω αγγλικά και γερμανικά και λίγα ρωσικά, και από το ίντερνετ μαθαίνω ισπανικά.
Θα ήθελα να μάθω σουηδικά σε κάποια φάση.
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

himforlife
Νεοφερμένος

Emilouko
Περιβόητο μέλος

Επίσης θέλω να ξαναθυμηθώ τα Γερμανικά γιατί ναι μεν έχω πτυχίο αλλά τα έχω ψιλοξεχάσει και να τελειοποιήσω τα αγγλικά μου γιατί το Profieciency δεν αρκεί.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 27 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Billprs
- MarcoReus
- spring day
- Maria_Xagorari
- Fanimaid123
- Magigi
- Meow
- buffon85
- stergios191919
- Gus Roger10
- Johnman97
- Μανοςπετρ
- ggl
- Slytherin
- Memetchi
- giannhs2001
- jims
- stefan
- SlimShady
- Georgekk
- tsiobieman
- Joo
- Alexecon1991
- Scandal
- paulkin94
- thecrazycretan
- calliope
- nicole1982
- TonyMontanaEse
- Jocaste
- Panagiotis849
- Alexandros36k
- harry akritas
- No name
- Lia 2006
- Mhtrogoal
- KingOfPop
- charmander
- Scott
- Dimitris9
- AngieN
- Tommy_civil
- Giii
- alextheo
- fmarulezkd
- johnietraf
- StudyFreak04
- Lab13
- Fanimaid
- igeorgeoikonomo
- lenaki001
- Unseen skygge
- Alma Libre
- Άνιελ
- Viedo
- KateRdJ
- blanc
- uni77
- lnesb
- Άρτεμις Α.
- jimis2001
- Neos167
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.