nikosxdxd
Διάσημο μέλος

Οντως κι εγω εχω μαθει αρκετα γιαπωνεζικα απ τα anime. Ωστοσο δε θα τα μαθαινα σα γλωσσα, μου φαινονται εξαιρετικα δυσκολα.Παρακαλώ , δεν κάνει τίποτα
Ναι , εχεις δίκιο :Ρ
Η ξαδερφη μου βλεποντας Anime εχει μαθει πολλες φρασεις και λεξεις στα Γιαπωνεζικακαι στο μελλον θελει να κανει και μαθηματα γτ της αρεσουν πολυ ! Μου φαινονται πιο ενδιαφερον από τα Κινεζικα , παντως.. δεν ξερω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eluveitie93
Νεοφερμένος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
άντζυ
Δραστήριο μέλος

Ένας φίλος μου που σπουδάζει στη Γερμανία έχουν υποχρεωτικό μάθημα τα Κινέζικα και μου είπε ότι δεν είναι δύσκολο να μάθεις να τα μιλάς αλλά να διαβάζεις και κυρίως να γράφεις γιατί λέει το κάθε συμβολάκι είναι και μία ξεχωριστή λέξη..!Παρακαλώ , δεν κάνει τίποτα
Η ξαδερφη μου βλεποντας Anime εχει μαθει πολλες φρασεις και λεξεις στα Γιαπωνεζικακαι στο μελλον θελει να κανει και μαθηματα γτ της αρεσουν πολυ ! Μου φαινονται πιο ενδιαφερον από τα Κινεζικα , παντως.. δεν ξερω!

KeepOnDreaming
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οντως κι εμενα μου φαινονται πολυ δυσκολα !Οντως κι εγω εχω μαθει αρκετα γιαπωνεζικα απ τα anime. Ωστοσο δε θα τα μαθαινα σα γλωσσα, μου φαινονται εξαιρετικα δυσκολα.
Ένας φίλος μου που σπουδάζει στη Γερμανία έχουν υποχρεωτικό μάθημα τα Κινέζικα και μου είπε ότι δεν είναι δύσκολο να μάθεις να τα μιλάς αλλά να διαβάζεις και κυρίως να γράφεις γιατί λέει το κάθε συμβολάκι είναι και μία ξεχωριστή λέξη..!![]()
Πωωωω .... καταλαβα.. ναι το εχω ακουσει αυτο για τα ιδεογράμματα ..

Pequeño
Τιμώμενο Μέλος

Πωωωω .... καταλαβα.. ναι το εχω ακουσει αυτο για τα ιδεογράμματα ..![]()
μόνο με ιδεογράμματα και εικονογράμματα είναι η γραφή τους, αυτό είναι το κουλό με Γιαπωνέζικα/ Κινέζικα, έχουν κρατήσει αυτή τη γραφή εδώ και χιλιάδες χρόνια, ενώ όλοι οι πολιτισμοί είχαν αλλάξει σε φωνητικά αλφάβητα, αυτοί κράτησαν το δικό τους όπως ήταν..
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

χμ......ισπανικά.
ναι... Ξερω μονο 9 προτασεις στα ισπανικα αλλα μετα τα Γερμανικα ειναι τα αγαπημενα μου
stefanos45
Νεοφερμένος

θα ηθελα να μαθω καποια σκανδιναβικη γλωσσα κατα πρωτιμιση Σουηδικα ή γερμανικα.Δυστυχως λεφτα για πεταμα δεν υπαρχουν μιας και οι σκανδιναβικες γλωσσες μιλιουνται μονο βορεια οποτε απο Σεπτεμβρη ξεκιναω Γερμανικα!!!
ακριβως το ιδιο συμβαινει και με μενα. Θα ηθελα σουηδικα γιατι μενουν τα ξαδερφια μου σουηδια και ερχονται τα καλοκαιρια και οταν μιλανε μεταξυ τους δεν καταλαβαινω χριστο... οταν τα ακουω βεβαια μου αρεσουν. Τελος παντων και εγω απο σεμπτεμβρη θα βολευτω μαλλον με τα γερμανικα
Παρακαλώ , δεν κάνει τίποτα
εμενα γιατι μου ακουγονται το ιδιο??

kostakis2
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τα Ιταλικά μου ακούγονται πιο ευχαριστά, αλλά από την άλλη τα Γερμανικά είναι πιο σημαντικά νομίζω! Εσείς τι πιστεύετε;

Χριστινα_95
Νεοφερμένος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Εγώ είμαι ανάμεσα σε Ιταλικά και Γερμανικά
Τα Ιταλικά μου ακούγονται πιο ευχαριστά, αλλά από την άλλη τα Γερμανικά είναι πιο σημαντικά νομίζω! Εσείς τι πιστεύετε;![]()
και το σκεφτεσαι ακομα; ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ! Μοιαζουν πολυ με τα αγγλικα! Οτι ακους το γραφεις και οτι βλεπεις το διαβαζεις! Κανα 7 κανονες εχουν! Αν τους μαθεις τελος!
kostakis2
Εκκολαπτόμενο μέλος

και το σκεφτεσαι ακομα; ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ! Μοιαζουν πολυ με τα αγγλικα! Οτι ακους το γραφεις και οτι βλεπεις το διαβαζεις! Κανα 7 κανονες εχουν! Αν τους μαθεις τελος!
Ναι αυτό είναι αλήθεια! Είχα επιλέξει Γερμανικά στο γυμνάσιο και είχα βρει πολλά κοινά με την αγγλική γλώσσα! Οπότε λογικά θα μου έρχονται πολύ πιο εύκολα να τα μάθω σε σχέση με τα Ιταλικά

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Ναι αυτό είναι αλήθεια! Είχα επιλέξει Γερμανικά στο γυμνάσιο και είχα βρει πολλά κοινά με την αγγλική γλώσσα! Οπότε λογικά θα μου έρχονται πολύ πιο εύκολα να τα μάθω σε σχέση με τα Ιταλικά![]()
Ναι ετσι ειναι... Σωστα σκεφτεσαι! Τα Ιταλικα εχω ακουσει οτι ειναι πολυ ευκολα... Παρολα αυτα δεν θα μαθαινα ποτε μου εκτος κι αν ηταν αναγκη... Καλα τωρα σε ενα ταξιδακι στην Ρωμη δεν θα ελεγα οχι!

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

τι είναι τα ιταλικά? χαχαχαχα...καλά είναι να μην μιλάμε όταν δεν ξέρουμεΝαι ετσι ειναι... Σωστα σκεφτεσαι! Τα Ιταλικα εχω ακουσει οτι ειναι πολυ ευκολα... Παρολα αυτα δεν θα μαθαινα ποτε μου εκτος κι αν ηταν αναγκη... Καλα τωρα σε ενα ταξιδακι στην Ρωμη δεν θα ελεγα οχι!![]()

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

τι είναι τα ιταλικά? χαχαχαχα...καλά είναι να μην μιλάμε όταν δεν ξέρουμε![]()
Μου το εχουν πει δεν ξερω αν ισχυει δεν το εχω ψαξει γιατι πολυ απλα μου ειναι τελειως αδιαφορα.... Δεν μου αρεσει καθολου η προφορα τους ειναι σαν να τραγουδουν!

tiramisuu
Δραστήριο μέλος

Εντάξει να μην σας αρέσουν, αλλά μην τα θάβετε!
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

ΕΕΕΕΕΕ, προσέξτε πώς μιλάτε για τα ιταλικά!!! Κι εμείς οι ιταλομαθείς στην πλειοψηφία μας δεν αντέχουμε να ακούμε γερμανικά, γιατί είναι σαν να..... [λογοκρισία]
Εντάξει να μην σας αρέσουν, αλλά μην τα θάβετε!
Μαθαινεις Ιταλικα; Ετ τοτε εσυ μπορεις να μας πεις ειναι δυσκολα ή οχι; ( την αληθεια)
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ; αχ φτάνει με αυτό το παραμύθι, απλά ΔΕΝ ειναι εύκολα.![]()
Το ηξερα! Ποια γλωσσα ειναι τοσο ευκολη πια; Μαλιστα μια κοπελα μου ειχε πει: Απο το πρωτο μαθημα θα σου φανουν παιχνιδακι!
ε βεβαια αυτο το ελεγε γιατι τα ηξερε και της φαινοταν ευκολα! Αμα ειναι και εγω σας λεω: πιο ευκολη γλωσσα απο τα γερμανικα δεν υπαρχει! Αλλα δεν το λεω γιατι: 1. Θα πω ψεματα 2. Πρεπει να εχεις πολυ καλη προφορα 3. Απο γραμματικη ειναι για κλαματα!
tiramisuu
Δραστήριο μέλος

Μαθαινεις Ιταλικα; Ετ τοτε εσυ μπορεις να μας πεις ειναι δυσκολα ή οχι; ( την αληθεια)
Κάποιος που ξέρει λατινικά, μπορεί να τα μάθει πολύ εύκολα. Κάποιος που δεν έχει καμία σχέση, νομίζω ότι και πάλι θα μπορέσει εύκολα να μπει σε ρυθμό. Η γραμματική διαφέρει από των αγγλικών (τα χρησιμοποιώ ως παράδειγμα γιατί τα μιλάμε όλοι). Τα ρήματα κλίνονται, ενώ υπάρχουν και εγκλίσεις. Τα ουσιαστικά δεν κλίνονται. Το συντακτικό έχει ορισμένες δυσκολίες, όπως σε κάθε γλώσσα, αλλά όχι κάτι εκτός της δικής μας λογικής.
Οσο για την προφορά, υπάρχουν κανόνες, πολύ εύκολοι. Ξέρεις δηλαδή ότι το τάδε σύνολο δύο ή τριών γραμμάτων διαβάζεται με έναν συγκεκριμένο τρόπο και αυτό δεν αλλάζει ποτέ!
Εγώ ξεκίνησα ξέροντας ήδη γαλλικά και λατινικά. Όμως συμμαθητές μου, που δεν είχαν καμία τέτοια βάση, δεν είχαν κανένα πρόβλημα και έμαθαν τη γλώσσα εξίσου καλά. Γι' αυτό και λέω ότι δεν είναι δύσκολα.
ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ; αχ φτάνει με αυτό το παραμύθι, απλά ΔΕΝ ειναι εύκολα.![]()
Γιατί το λες αυτό;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Billprs
- MarcoReus
- spring day
- Maria_Xagorari
- Fanimaid123
- Magigi
- Meow
- buffon85
- stergios191919
- Gus Roger10
- Johnman97
- Μανοςπετρ
- ggl
- Slytherin
- Memetchi
- giannhs2001
- jims
- stefan
- SlimShady
- Georgekk
- tsiobieman
- Joo
- Alexecon1991
- Scandal
- paulkin94
- thecrazycretan
- calliope
- nicole1982
- TonyMontanaEse
- Jocaste
- Panagiotis849
- Alexandros36k
- harry akritas
- No name
- Lia 2006
- Mhtrogoal
- KingOfPop
- charmander
- Scott
- Dimitris9
- AngieN
- Tommy_civil
- Giii
- alextheo
- fmarulezkd
- johnietraf
- StudyFreak04
- Lab13
- Fanimaid
- igeorgeoikonomo
- lenaki001
- Unseen skygge
- Alma Libre
- Άνιελ
- Viedo
- KateRdJ
- blanc
- uni77
- lnesb
- Άρτεμις Α.
- jimis2001
- Neos167
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.