Loreley
Περιβόητο μέλος
Ο θεός μαζί σου. Αμήν.Εγω μαλλον θα παρω θεολογικη κατευθυνση
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Δε θα κάνω φροντΠότε αρχίζετε τα μαθήματα ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
8theo1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δε θα κάνω φροντ
Α οκ!
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Καλέ,με μπέρδεψες.Πότε αρχίζετε τα μαθήματα ;
Πρώτη λυκείου θα μπω.
Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις.Δε θα κάνω φροντ
Για 3η Λυκείου θα έκανα φροντιστήριο. Για 2α εγώ έχω σκοπό να προσπαθήσω να δουλέψω χωρίς φροντιστήριο. Αν δω ότι ζορίζομαι,τότε ναι,θα κάνω...
8theo1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλέ,με μπέρδεψες.
Πρώτη λυκείου θα μπω.
Ααα οκκ!
Μια χαρά είσαι τότε, :Ρ εγώ έχω αρχίσει ήδη ιδιαίτερα για β' λυκείου
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Ααα οκκ!
Σε τι μαθηματα;
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Βασικά,εκτός του Αγνώστου και άντε και των Λατινικών,εγώ δε βρίσκω το λόγο να κάνεις από τώρα μάθημα.Ααα οκκ!
Αυτό θέλω πολύ να το μάθω.Σε τι μαθηματα;
8theo1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε τι μαθηματα;
Βασικά,εκτός του Αγνώστου και άντε και των Λατινικών,εγώ δε βρίσκω το λόγο να κάνεις από τώρα μάθημα.
Αυτό θέλω πολύ να το μάθω.
Εμμ, κάνω
άγνωστο
γνωστό
λατινικά
έκθεση
bkar1997
Νεοφερμένος
Δυστυχώς, θα κάνω και εγώ φροντ (Β' Λυκείου) Μαθηματικά, Φυσική και Έκθεση.*
*Τεχνολογική θα πάω
TheStranger
Νεοφερμένος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Δε σε παίρνουν με υποτροφία. Αυτό είναι το λάθος σουINTERNATIONAL BACCALAUREAT .. νομιζω πως ειναι ενα πτυχειο ανεξαρτητο απο κατευθυνσεις και πανελληνιες και για να προετοιμαστεις κανεις καποια ειδικα μαθηματα , ομως νομιζω γινεται μονο σε καποια ιδιωτικα λυκεια ,οχι σε δημοσια (στην ελλαδα) . Σε αλλες χωρες του εξωτερικου προετοιμαζουν και δημοσια . Οταν παρεις το πτυχειο αυτο σε περνουν σε ολα τα πανεπιστημια της ευρωπης με υποτροφια .Μια γνωστη μου απο Πολωνια περασε στο Cambridge δωρεαν χωρις να πληρωνει διδακτρα . Ηθελα κι εγω αλλα επρεπε να παω σε ιδιωτικο . Τωρα θα αρκεστω στη θετικη. (Αν λεω κατι λαθος διωρθωστε)
Ναι την ίδια αξία έχει αλλά ένα πανεπιστήμιο θα δει ως ισάξια το ΙΒ και το Απολυτήριο Λυκείου;;;https://en.wikipedia.org/wiki/International_Baccalaureate
Κι όμως, έχει την ίδια αξία με το απολυτήριο λυκείου. Άλλωστε το λέει και το όνομα "διεθνές απολυτήριο". Στην Ελλάδα μόνο ορισμένα ιδιωτικά σχολεία προετοιμάζουν τους μαθητές τους γι' αυτό
Εαν θες να εισαχθείς σε πανεπιστήμιο της Ελλάδας πρέπει να δώσεις πανελλήνιες.Αλλά αν κατάλαβα καλά με το δίπλωμα αυτό μπορείς να σπουδάσεις μόνο στο εξωτερικό, σωστά;
Δεν είναι κυρίως για σπουδές στις ΗΠΑ. Σε όλο τον κόσμο αναγνωρίζεται. Βέβαια στην ευρώπη δίνουμε ένα βάρος στο GCE απ' ότι στο ΙΒΕ, ναι αλλιώς το νόημα έχει να μη δώσεις Πανελλαδικές;
Είναι κυρίως για σπουδές στις Η.Π.Α
Κρίμα που προσφέρεται μόνο μέσω των ιδιωτικών σχολείων στην Ελλάδα πάντως
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος
Brightside:)
Νεοφερμένος
Προσεχε, ενας καλος καθηγητης,φιλολογος στη περιπτωση σου μπορει να σε επηρεασει αρκετα στην επιλογη κατευθυνσης.Το βασικο ειναι να καταλαβεις ποια μαθηματα σου αρεσουν πιο πολυ και τι επαγγελμα σε ενδιαφερει,αλλα αφου λες οτι η σχολη που θες πας μονο απο θεωρητικη τοτε εισαι μια χαραΕγω μεχρι β γυμνασιου ημουν θετικη δαγκωτο!! Αλλα ηρθε ενας καλος φιλολογος και αλλαξε τα παντα! Εξαλλου στο πανεπηστημιο μονο απο θεωρητικη κατευθηνση μπορω να κανω αυτο που θελω! Αλλα εχω ακομα καιρο μπροστα μου!
νηπιαγωγος δεν μπορω να γινω απο εκει?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντώνης67
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Assimakis
Νεοφερμένος
και εγώ στο καινούριο σύστημα είμαι και ήθελα να ρωτήσω εάν έχω proficiency χρειάζεται να δώσω ειδικό μάθημα αγγλικών για να περάσω αγγλική φιλολογία!
Νομίζω πως πρέπει να δώσεις ειδικό μάθημα αγγλικών είτε έχεις proficiensy είτε όχι !
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Με ή χωρίς Proficiency το δίνεις.και εγώ στο καινούριο σύστημα είμαι και ήθελα να ρωτήσω εάν έχω proficiency χρειάζεται να δώσω ειδικό μάθημα αγγλικών για να περάσω αγγλική φιλολογία!
Γενικά στις ξένες φιλολογίες ότι επίπεδο πτυχίου και να΄χεις, είσαι υποχρεωμένος να το δώσεις.
Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.