14-04-13

13:40
Εγώ μέχρι β' γυμνασίου ήμουν δηλωμένος Θετικός
Όμως, τότε ήταν η χρονιά που έδινα για proficiency και ασχολήθηκα πάρα πολύ με τα αγγλικά, οπότε άρχισε να γεννάται μέσα μου η επιθυμία να σπουδάσω αγγλική φιλολογία, η οποία μεγάλωνε σιγά-σιγά. Ψάχτηκα, ψάχτηκα, ψάχτηκα, είδα ότι μπορώ να πάω από Θετική-->1ο πεδίο, αλλά με μάθημα επιλογής ιστορία. Ε, άι σιχτιρ
(Την ιστορία ποτέ δεν τη χώνεψα ως μάθημα, όπως και την παπαγαλία που χρειάζεται το μάθημα αυτό).
Μετά ήρθε η Γ' γυμνασίου και τα ισοπέδωσε όλα. Στα μαθηματικά μού δημιουργήθηκαν κενά, επειδή είχαμε ΣΚΑΤΑ καθηγητή. Τώρα στην Α' Λυκείου συνεχίζω να έχω χάλια καθηγητές στα μαθηματικά. Έτσι σκέφτηκα τη Θεωρητική ως την κατεύθυνση που θα ακολουθήσω, δεδομένης της λατρείας μου για τις γλώσσες (Ν.Ε., Α.Ε., Αγγλικά και τα Λατινικά, που σίγουρα θα μου αρέσουν
). Παρόλο που συνεχίζω να δείχνω ενδιαφέρον στα θετικά μαθήματα, στα μαθηματικά έχω πέσει κατακόρυφα (αν πήγαινα φροντιστήριο ίσως ήταν διαφορετικά). Όπως και να 'χει, θεωρώ ότι έπραξα σωστά, διότι ήδη σκεφτόμουν την Αγγλική φιλολογία και το Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης, οπότε δεν παρεκκλίνω από τους αρχικούς μου στόχους (η μεν αγγλική φιλολογία είναι προσβάσιμη από θεωρητική, το δε παιδαγωγικό προσβάσιμο από όλες τις κατευθύνσεις).
Κάπως έτσι, λοιπόν, κατέληξα στη Θεωρητική κατεύθυνση

Όμως, τότε ήταν η χρονιά που έδινα για proficiency και ασχολήθηκα πάρα πολύ με τα αγγλικά, οπότε άρχισε να γεννάται μέσα μου η επιθυμία να σπουδάσω αγγλική φιλολογία, η οποία μεγάλωνε σιγά-σιγά. Ψάχτηκα, ψάχτηκα, ψάχτηκα, είδα ότι μπορώ να πάω από Θετική-->1ο πεδίο, αλλά με μάθημα επιλογής ιστορία. Ε, άι σιχτιρ

Μετά ήρθε η Γ' γυμνασίου και τα ισοπέδωσε όλα. Στα μαθηματικά μού δημιουργήθηκαν κενά, επειδή είχαμε ΣΚΑΤΑ καθηγητή. Τώρα στην Α' Λυκείου συνεχίζω να έχω χάλια καθηγητές στα μαθηματικά. Έτσι σκέφτηκα τη Θεωρητική ως την κατεύθυνση που θα ακολουθήσω, δεδομένης της λατρείας μου για τις γλώσσες (Ν.Ε., Α.Ε., Αγγλικά και τα Λατινικά, που σίγουρα θα μου αρέσουν

Κάπως έτσι, λοιπόν, κατέληξα στη Θεωρητική κατεύθυνση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.