Κατερίνα ***
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Κατερίνα *** αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 158 μηνύματα.

17-11-10

21:01
Να ξέρεις πως αναφέρεσαι στα πιο εύκολα κεφάλαια της βιολογίας.Δε μίλησα για εύκολα ονόματα και μη..Απ'ότι μου είχε δείξει ο καθηγητής που μου έκανε έκθεση μπορούσατε να αλλάξετε εκφράσεις! Εμείς τίποτα.. Ειλικρινά τώρα. Την ιστορία την κατανοείς πιο εύκολα απ'ότι τη βιολογία. Και επειδή δείχνεις να ξέρεις βιολογία. Τι έχεις να πεις για το 4ο κεφάλαιο?και η ιστορία έχει περίεργες λέξεις όμως και ονόματα
Συνθήκη Κιουτσούκ-Καϊναρτζή ( αυτή εχει γλυκουλίστικο όνομα δε θυμάμαι άλλες sorry) .
Όπως επίσης και ημερομηνίες (που μερικές αναφέρονται στο νεο και αλλες στο παλιό ημερολόγιο και άλλες και στα 2) οι οποίες είναι αμέτρητες και ονοματα με ονοματεπωνυμο που πραγματικά μπερδεύουν (π.χ. στην δικη των 6). Έπρεπε να ξέρεις και τους δικαστές και ους κατηγορούμενους και την τοποθεσία. και όλα.
Όταν διάβαζα τις ημερομηνίες στην ιστορία μου ερχόταν να κλάψω επειδή δε μπορούσα να τα μάθω με τίποτα.
Οι λέξεις στην βιολογία οι περισσότερες είναι σύνθετες και αποτελούνται από ελληνικές ρίζες.
DΝA (δεν είναι ξένος όρος) δεοξυριβονουκλεϊκό οξύ DeoxyriboNucleic Acid
DNA πολυμεράση (και αυτός ελληνικός όρος)
φωσφοδιεστερικός δεσμός (φώσφορος, δί (από το δύο) και εστέρας.
Επίσης μερικά ονόματα συνρόμων είναι κατά γενική ομολογία εύκολα. Π.Χ. Τurner, Down, Cri du Cha (κλάμα της γάτας).(πολύ μου άρεσε αυτή η ασθένεια)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.