Έφη35891
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lamprost
Νεοφερμένος
Η θεωρητική υστερεί σε αυτό το θέμα, σε εγλωβίζει στις νομικές/φιλολογικές...
Γενικά πάντως πρέπει να ακολουθούμε αυτό που μας αρέσει και να μην κοιτάμε μόνο την επαγγελματική αποκατάσταση...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
phnelopi
Νεοφερμένος
coco :D
Νεοφερμένος
1) θετική κατεύθυνση: Πρέπει να την επιλέξεις μόνο αν είσαι σίγουρη ότι θες να πας για γιατρός.. Αλλιώς δεν αξίζει τον κόπο
2)τεχνολογική " " : Προσωπικά βρήκα τα μαθηματικά και ιδιαίτερα τη φυσική ακαταλαβίστικα (και να φανταστείς έπαιρνα πάντα 20). Το αρνητικό αυτό των κατευθύνσεων είναι ότι όσο και να διαβάσεις ποτέ δεν είσαι σίγουρος ότι θα γράψεις καλά.. Το καλό πάλι είναι ότι υπάρχει αντικειμενικότητα και δεν αποστηθίζεις (+ άπειρη ύλη στη φυσική)
3) θεωρητική " " : και εδώ άπειρη ύλη αλλά έχεις τη σιγουριά ότι αν διαβάσεις καλά και με πρόγραμμα πρόκειται να γράψεις πάνω από 17.5
Πάντως πρέπει να επιλέξεις με βάση αυτό που σου αρέσει περισσότερο... Αν βαριέσαι στα θεωρητικά διάλεξε τεχνολογικοθετική. Αν προτιμάς τη σιγουριά πάλι θεωρητική Σκέψου όμως και το επάγγελμα που θες να ακολουθήσεις... Παίζει απόλυτο ρόλο ..!!!
Ελπίζω να σε βοήθησα
και μην ανησυχείς η α'λυκείου θα σε βοηθήσει να καταλήξεις
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Έφη35891
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γι'αυτό, θέλω να κάνω, την σωστή επιλογή, να μην το μετανιώσω στο τέλος...
dimitra..roxy
Νεοφερμένος
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
εχω προβλημα....φετος παω πρωτη λυκειου και εχω ανχωθει με το θεμα των κατευθυνσεων....οι περισσοτεροι φροντιστες/καθηγητες μου με ρωτησαν τι κατευθυνση σκοπευω να παω και πραγματικα δεν ηξερα τι να πω....απο πολυ παλια ελεγα για θεωρητικη καθως ειχε τυχει να εχουμε στο γυμνασιο φυσικη και χημεια εναν καθηγητη να μην χαρακτηρισω...παργματικα εχει δημιουργησει προβληματα σε ολα τα τμηματα που ειχε....γι αυτο το λογο ελεγα πως ετεινα για θεωρητικη...φετος στο λυκειο ομως αφου αρχισα φροντιστηρια φυσικη,μαθηματικα,χημεια πραγματικα λατρεψα τα μαθηματα αυτα .....πραγματικα....παρ ολα αυτα ο καθηγητης μου αυτος ο φυσικος ο οποιος μας ακολουθησε στο λυκειο και ΜΑΛΙΣΤΑ ΞΑΝΑΠΗΡΕ το τμημα μας με κανει και αναρωτιεμαι....στο φροντιστηριο χημεια,μαθηματικα ,χημεια πραγματικα νιωθω τελεια...τα λυνω ευκολα κλπ αλλα απο την αλλη προβληματιζομαι......να παω θεωρητικη μου δεν μου αρεσουν τα αρχαια και τα ανεχομαι 'η να ακολουθησω θετικη που πραγματικα μου αρεσουν τα μαθηματα αλλα εχω και τον φυσικο που ειναι σαν να μου κοβει τα φτερα ????
Πάντως είναι νωρίς να αποφασίσεις ακόμα, μη σε αγχώνει.
dimitra..roxy
Νεοφερμένος
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Κανένας εκτός από εμάς τους ίδιους, δεν είναι ικανός να γνωρίζει μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε... Δεν πρέπει σαν άνθρωπος, να αφήνεις τον φυσικό, και τον κάθε φυσικό να σου κόβει τα φτερά... Ξέρεις τις δυνάμεις σου,τι θες να καταφέρεις και από εκεί και πέρα έτσι θα πορευτείς.. =)
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Αφού μέχρι στιγμής δεν έχεις πρόβλημα, ιδιαίτερο, με κάποια μαθήματα αρχίζεις να σκέφτεσαι τι επάγγελμα θες να ακολουθήσεις.
Πάντως είναι νωρίς να αποφασίσεις ακόμα, μη σε αγχώνει.
Πολύ σωστό!
Θα πρέπει να σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε στη ζωή σας...
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Είναι θέμα τι επάγγελμα θες να ακολουθήσεις!
Αν βγάλεις καλά μόρια στη θετική και θες πχ φιλολογία, ξέρεις που θα τα βάλεις τα μόρια!
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
giannis dog
Νεοφερμένος
και οχι λογο ενος καθηγητη...απλα εγω σου προτεινω να μην τον ακους αν σου κανει κηρυγμα...
Superhuman
Δραστήριο μέλος
Υ.γ. Έλα θετική.Όλοι οι υπερφυσικά έξυπνοι εκεί είμαστε. (πλάκα κάνω φυσικά )
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.