elefthe
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panagiota1508
Εκκολαπτόμενο μέλος
εια σας!!μολις γραφτηκα εδω!!λοιπον...λεω να παω θετικη γιατι πιστευω οτι ειναι πολυ ενδιαφερον...αλλα δεν/συγνωμη που το επισημαινω αλλα λεμε ειναι πολυ ενδιαφερουσα και οχι ενδιαφερον οι μετοχες κλινονται κανονικα.
βασικα ηθελα να πω οτι το θεωρω ενδιαφερον ως αντικειμενο,ευχαριστω για την επισημανση παντως,χαιρομαι που υπαρχουν κ ορθογραφημενα παιδια που κατεχουν κ το συντακτικο γιατι εδω στο Ναυπλιο ειναι σπανιο φαινομενο..:no1:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
Panagiota1508
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν ειναι κακο το 16!!φυσικα κ οχι!!πιστευω οτι θα πιανα και 17αρι αν μιλουσα περισσοτερο στο μαθημα.απλα αγχωνομαι λιγο γιατι ειναι ενα απο τα μαθηματα της κατευθυνσης που θελω να ακολουθησω κ θα θελα να εχω καλους βαθμους..μακαρι να τα παω καλα κ να περασω φαρμακευτικη,εχω φαει μεγαλο κολλημα σας λεω!!!(με την καλη την εννοια παντα)
ειμαι καινουρια εδω,βλεπω οτι γινονται ωραιες συζητησεις παντως!!!ασχολιομουν πιο πολυ με φεισμπουκ και τετοια αλλα ειναι λιγο βαρετα..
Άντι
Νεοφερμένος
-----------------------------------------
Το 16 δεν είναι κακό πάρα πολύ καλό είναι ν και εγώ έβγαλα 19 αλλά θεωρώ οτι είναι πάρα πολύ νωρίς για να το παινεύομαι.
Στο λύκειο όμως τα πράγματα θα είναι δύσκολα και φγια να βγάλω 16 σαν και εσένα θα πρέπει να αγωνιστώ πολύ!
Panagiota1508
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα ήθελα να ακολουθήσω θεωρητική κατεύθυνση γιατί έχει τα πιό εύκολα μαθήματα όπως:Ιστορία,Λογοτεχνία,Αρχαία και στα μαθήματα αυτά προσθέτονται και άλλα όταν πάς για νομική εκεί δηλαδή που θα παλέψω για να μπώ.
Το 16 δεν είναι κακό πάρα πολύ καλό είναι ν και εγώ έβγαλα 19 αλλά θεωρώ οτι είναι πάρα πολύ νωρίς για να το παινεύομαι.
Στο λύκειο όμως τα πράγματα θα είναι δύσκολα και φγια να βγάλω 16 σαν και εσένα θα πρέπει να αγωνιστώ πολύ!
α αφου θες να πας νομικη καλα κανεις!!!!!!!
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
Panagiota1508
Εκκολαπτόμενο μέλος
η θεωρητικη εχει τα πιο ευκολα μαθηματα?δεν παμε καλα...γι αυτο στη θεωρητικη δυσκολα φερνει καποιος βαθμο?οχι μονο ειναι δυσκολα αλλα και ακρως υποκειμενικα.
θα συμφωνησω μαζι σου μπλακσιπ..στο υποκειμενικα κυριως..:xixi:
κ μια ερωτηση..γτ δεν μπορουμε να γραφουμε με λατινικους χαρακτηρες_?
βασικα χτες γραφτηκα κ δεν ξερω πολλα..το θεμα ειναι οτι εχω συνηθισει να γραφω με λατινικους χαρακτηρες απο το μσν κ τωρα μου εχει βγει το χερι!ολο λα9ως πληκτρα παταω...
Vaggos_93
Εκκολαπτόμενο μέλος
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
babygirl
Νεοφερμένος
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Θα ήθελα να ακολουθήσω θεωρητική κατεύθυνση γιατί έχει τα πιό εύκολα μαθήματα όπως:Ιστορία,Λογοτεχνία,Αρχαία και στα μαθήματα αυτά προσθέτονται και άλλα όταν πάς για νομική εκεί δηλαδή που θα παλέψω για να μπώ.
η θεωρητικη εχει τα πιο ευκολα μαθηματα?δεν παμε καλα...γι αυτο στη θεωρητικη δυσκολα φερνει καποιος βαθμο?οχι μονο ειναι δυσκολα αλλα και ακρως υποκειμενικα.
Αν το προσέξεις, λέει 12 χρονών δίπλα. Μικρή είναι ακόμα, δεν έχει συνειδητοποιήσει πολλά πράγματα. Άσε που ίσως να μην προλάβει καν τις κατευθύνσεις.
vickaki-4
Δραστήριο μέλος
babygirl
Νεοφερμένος
Vaggos_93
Εκκολαπτόμενο μέλος
babygirl
Νεοφερμένος
Παιδια κακα τα ψεματα η θεωρητικη ειναι αρκετα δυσκολη. Ο ογκος της υλης ειναι πολυ μεγαλος. Αλλα ολα αυτα ειναι υποκειμενικα, οπου εχει κλιση ο καθενας..........
κακο παιδι με αντιγραφεις η ειναι ιδεα μου?
Vaggos_93
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναυσικά
Δραστήριο μέλος
Panagiota1508
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν το προσέξεις, λέει 12 χρονών δίπλα. Μικρή είναι ακόμα, δεν έχει συνειδητοποιήσει πολλά πράγματα. Άσε που ίσως να μην προλάβει καν τις κατευθύνσεις.
βασικα μεχρι να πας κ εσυ λυκειο 9α δεις οτι η βα9μολογια 9α διαφοροποιη9ει οσο ανεβαινουν οι ταξεις..απο αλλα παιδια ειδα οτι υπαρχει μια πτωση στο λυκειο,εγω επεσα σχετικα λιγο ,απο 17.5-18.5 που ειχα στο γυμνασιο βγαζω φετος 17.8..τι να σου πω,ελπιζω να διορ9ωσω το 16 στη φυσικη αν και χλωμο το βλεπω..
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
βασικα μεχρι να πας κ εσυ λυκειο 9α δεις οτι η βα9μολογια 9α διαφοροποιη9ει οσο ανεβαινουν οι ταξεις..απο αλλα παιδια ειδα οτι υπαρχει μια πτωση στο λυκειο,εγω επεσα σχετικα λιγο ,απο 17.5-18.5 που ειχα στο γυμνασιο βγαζω φετος 17.8..τι να σου πω,ελπιζω να διορ9ωσω το 16 στη φυσικη αν και χλωμο το βλεπω..
Έχεις κάνει λάθος παράθεση νομίζω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.