Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ntonebts
Εκκολαπτόμενο μέλος
ακριβωσ αυτο...αλλωστε δεν πιστευω πωσ εξυπνα ειναι τα παιδια που πανε θετικη......ειναι μεγαλη βλακεια αυτο το πραγμα...γιατι συνδεουν οι περισσοτεροι πωσ η θετικη ειναι και κατευθυνση επιστημονων...ολεσ οι κατευθυνσεισ βγαζουν εξυπνα παιδια:no1:πιστευω οτι ειναι γελοιο να διαλεγεισ θετικη κατευθυνση μονο και μονο για να επιδυκνυεισ στουσ αλλουσ οτι εισαι εξυπνοτετεροσ και να παιζεισ το μαγκα αλλα οφειλεισ να την επιλεξεισ γιατι ενδιαφερεσαι π.χ για σχολεσ 3ου πεδιου
raiNja
Νεοφερμένος
myriam-snowwhite
Νεοφερμένος
συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλε μου δημητρη αλλα φαντασου και μια ζωη χωρισ ονειρα!!!???!!!πως θα ηταν???? γνωριζω πολυ καλα πωσ ο στοχος που εχω ειναι αρκετα δυσκολος αλλα πιστευω και ειμαι σχεδον σιγουρη πωσ θα τα καταφερω γιατι αυτη η σχολη ειναι η επιλογη μου απο την 1η γυμνασιου και το μονο που μπορει να με σταματησει απο την επιτευξη του στοχου μου αυτου ειναι το οριο υψουσ(πικρη ιστορια)!!!!Έτσι έτσι ΣΣΑΣ for the win...Για τα κορίτσια είναι δύσκολο βέβαια...2 που ξέρω πέρασαν και μετά τα παράτησαν(όσο απίστευτο κι αν φαίνεται,δεν άντεχαν,γιατί είναι πολύ ζόρικα...)αλλά αν το θές πραγματικά:no1::no1::no1:...
Κι εγώ εκεί θέλω να περάσω
Ελπίζω να τα καταφέρω!
-----------------------------------------
Σωστή+10000
Δεν μπορούμε να ζούμε μόνο με όνειρα...Πρέπει να είναι εφικτές οι προσδοκίες μας και όχι άπιαστα όνειρα...
αντε και που ξερεισ μπορει σε 2 χρονια να ειμαστε συμφοιτητεσ μαζι στο ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!:no1::no1::no1:
xrisa
Εκκολαπτόμενο μέλος
bright-minded
Νεοφερμένος
συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλε μου δημητρη αλλα φαντασου και μια ζωη χωρισ ονειρα!!!???!!!πως θα ηταν???? γνωριζω πολυ καλα πωσ ο στοχος που εχω ειναι αρκετα δυσκολος αλλα πιστευω και ειμαι σχεδον σιγουρη πωσ θα τα καταφερω γιατι αυτη η σχολη ειναι η επιλογη μου απο την 1η γυμνασιου και το μονο που μπορει να με σταματησει απο την επιτευξη του στοχου μου αυτου ειναι το οριο υψουσ(πικρη ιστορια)!!!!
αντε και που ξερεισ μπορει σε 2 χρονια να ειμαστε συμφοιτητεσ μαζι στο ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!:no1::no1::no1:
Σίγουρα...Τα όνειρα αποτελούν κινητήρια δύναμη των ανθρώπων...Δεν υπάρχει ζωή χωρίς όνειρα...Ωστόσο σε ένα λογικό πλαίσιο:iagree::iagree::iagree:...
Αν το θες πολύ θα το καταφέρεις...Με το Δ.Μ.Σ(δείκτης μάζας σώματος) δεν έχω πρόβλημα...Είμαι ακριβώς στη μέση γύρω στο 23(20-25 για άνδρες)...
Βέβαια μετά από συζήτηση με γνωστή μου γιατρό...Απογοητεύτηκα:nono::nono::nono: και βλέπω να αλλάζω...Άσε που το Ηράκλειο είναι γεμάτο γιατρούς...Και λέω να πάω για πολιτικός μηχανικός(δεν έχουμε πολλούς εδώ και ήταν μέσα στις αρχικές επιλογές μου,μου άρεσε εξίσου με το ΣΣΑΣ αλλά απο τεχνολογική τώρα)...Συνέχισε πάντως και καλή δύναμη!!!:no1::no1::no1:
myriam-snowwhite
Νεοφερμένος
να σε ρωτησω κατι που ειλικρινα τοσα χρονια [ου σκεφτομαο την στρατιωτικη ιατρικη δεν το εχω καταλαβει.......το οριο υψους στους γιατρους τι σχεση εχει και τι ρολο παιζει??????????
TaSsa
Νεοφερμένος
Τεχνολογική και θετική έχουν ίδια μαθηματικά κατεύθυνσης και ίδια φυσική κατεύθυνσης στην Βʼ και Γʼ λυκείου με επιπλέον την χημεία κατεύθυνσης για την θετική και την τεχνολογία(πανεύκολο μάθημα) στη τεχνολογική …γιαυτό το λόγω είναι εύκολη η αλλαγή κατεύθυνσης από θετική σε τεχνολογική
Είμαι Β λυκείου και είμαι θετική και σκοπεύω να παραμείνω θετική διότι οι σχολές που με ενδιαφέρουν είναι 3 πεδίο (επιστήμες υγείας) 4 πεδίο (τεχνολογικές επιστήμες-πολυτεχνεία)
Σε αυτά μπορείς να μπεις και από τεχνολογική με επιπλέον μάθημα την βιολογία γενικής σαν μάθημα επιλογής στην Γ λυκείου αλλά χάνεις κάποια μόρια στις ιατρικές σχολές αν σας αρέσουν τα μαθηματικά και η φυσική-χημεία είστε προφανώς δικοί μας
Όσον αφορά το μάθημα μέσα στην τάξη ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι τα πράγματα χειροτέρα στην τεχνολογική διότι πάνε οπως ακουγετε όχι και τόσο καλοί μαθητές στο δικό μου σχολείο είμαστε ένα τμήμα θετικής με ελάχιστα παιδιά και καλούς και μέτριους μαθητές...η πλιοψηφια των καλών είναι τεχνολογική και γίνετε μια χαρά μάθημα
Η επιλογή καθαρά δική σας :thanks:
bright-minded
Νεοφερμένος
σε ευχαριστω και σε σενα καλη δυναμη και επιτυχια!!!!!
να σε ρωτησω κατι που ειλικρινα τοσα χρονια [ου σκεφτομαο την στρατιωτικη ιατρικη δεν το εχω καταλαβει.......το οριο υψους στους γιατρους τι σχεση εχει και τι ρολο παιζει??????????
Να 'σαι καλά!:thanks::thanks::thanks:
Όσον αφορά το ύψος και το βάρος σχετίζονται με όλα τα τμήματα ΣΣΑΣ επειδή η εκπαίδευση είναι συγκεκριμένη για όλους.Δλδ ακόμα και οι γιατροί-φαρμακοποιοί-κτηνίατροι-οικονομολόγοι πρέπει να είναι μάχημοι και να πληρούν τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται και για τους στρατιωτικούς.Και μάλιστα διάβασα κάπου ότι πρέπει και κατά τη διάρκεια της φοίτησης στη σχολή να μην υπερβείς στα όρια γιατί θα έχεις πρόβλημα.
https://www.esos.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=978&Itemid=232
Εδώ θα βρεις τα πάντα για τις στρατιωτικές σχολές!
myriam-snowwhite
Νεοφερμένος
σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου γιατι η αληθεια ειναι πως εψαχνα στο ιντερνετ για πληροφοριες σχετικα με τ ΣΣΑΣ και δεν εβρισκα πολλα(ισωσ δεν εβαζα τις σωστεσ λεξεισ κλειδια στο google)!!!!!Να 'σαι καλά!:thanks::thanks::thanks:
Όσον αφορά το ύψος και το βάρος σχετίζονται με όλα τα τμήματα ΣΣΑΣ επειδή η εκπαίδευση είναι συγκεκριμένη για όλους.Δλδ ακόμα και οι γιατροί-φαρμακοποιοί-κτηνίατροι-οικονομολόγοι πρέπει να είναι μάχημοι και να πληρούν τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται και για τους στρατιωτικούς.Και μάλιστα διάβασα κάπου ότι πρέπει και κατά τη διάρκεια της φοίτησης στη σχολή να μην υπερβείς στα όρια γιατί θα έχεις πρόβλημα.
https://www.esos.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=978&Itemid=232
Εδώ θα βρεις τα πάντα για τις στρατιωτικές σχολές!
σε ευχαριστω και παλι πολυ!!!!!!:no1::no1::no1:
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Σίγουρα...Τα όνειρα αποτελούν κινητήρια δύναμη των ανθρώπων...Δεν υπάρχει ζωή χωρίς όνειρα...Ωστόσο σε ένα λογικό πλαίσιο:iagree::iagree::iagree:...
Αν το θες πολύ θα το καταφέρεις...Με το Δ.Μ.Σ(δείκτης μάζας σώματος) δεν έχω πρόβλημα...Είμαι ακριβώς στη μέση γύρω στο 23(20-25 για άνδρες)...
Βέβαια μετά από συζήτηση με γνωστή μου γιατρό...Απογοητεύτηκα:nono::nono::nono: και βλέπω να αλλάζω...Άσε που το Ηράκλειο είναι γεμάτο γιατρούς...Και λέω να πάω για πολιτικός μηχανικός(δεν έχουμε πολλούς εδώ και ήταν μέσα στις αρχικές επιλογές μου,μου άρεσε εξίσου με το ΣΣΑΣ αλλά απο τεχνολογική τώρα)...Συνέχισε πάντως και καλή δύναμη!!!:no1::no1::no1:
Δεν υπάρχουν και δεν πρέπει να υπάρχουν όρια στους στόχους μας.
Και κάτι ακόμα. Πήγαινε μίλησε με έναν πολιτικό μηχανικό και θυμήσου το, θα έρθεις εδώ και θα πεις πως άλλαξες ξανά γνώμη. Εννοώ πως δεν πρόκειται να μην ακούσεις μειονεκτήματα για έναν κλάδο από ανθρώπους τους κλάδου. Αν ήταν μόνο η συζήτηση με την γιατρό που σε έκανε να αλλάξεις γνώμη, ξανα σκέψου το. Και πληροφοριακά πάντα, ο κλάδος των πολιτικών μηχανικών δεν είναι και από τους πιο ''αραιοκατοικημένους'' χωρίς αυτό βέβαια να πρέπει να σε επηρεάσει στην επιλογή σου.
Καλό δρόμο.
Ναυσικά
Δραστήριο μέλος
Καλό δρόμο κι από μένα.
bright-minded
Νεοφερμένος
Δεν υπάρχουν και δεν πρέπει να υπάρχουν όρια στους στόχους μας.
Και κάτι ακόμα. Πήγαινε μίλησε με έναν πολιτικό μηχανικό και θυμήσου το, θα έρθεις εδώ και θα πεις πως άλλαξες ξανά γνώμη. Εννοώ πως δεν πρόκειται να μην ακούσεις μειονεκτήματα για έναν κλάδο από ανθρώπους τους κλάδου. Αν ήταν μόνο η συζήτηση με την γιατρό που σε έκανε να αλλάξεις γνώμη, ξανα σκέψου το. Και πληροφοριακά πάντα, ο κλάδος των πολιτικών μηχανικών δεν είναι και από τους πιο ''αραιοκατοικημένους'' χωρίς αυτό βέβαια να πρέπει να σε επηρεάσει στην επιλογή σου.
Καλό δρόμο.
Eυχαριστώ φίλε!Και σε εσένα καλή τύχη!
Έχω ήδη μηλίσει με πολιτικό μηχανικό και όχι μονάχα με ένα!Ήταν η πρώτη μου επιλογή για πολλούς και διάφορους λόγους!Η ΣΣΑΣ προέκυψε έτσι...Στην πόλη μου η κατάσταση είναι μια χαρά στους πολιτικούς μηχανικούςσε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα!Κατέληξα και δεν πρόκειται να αλλάξω γνώμη!!!Είμαι σίγουρος και πολύ χαρούμενος με την απόφασή μου!
annouli
Νεοφερμένος
ειμαι αναμεσα σε τεχνολογικη και θετικη στην Γ' θα παω σιγουρα τεχνολογικη απλως οπως ολοι ξερετε επικρατει η γνωμη πως στην θετικη γινεται μαθημα ενω στην τεχνολογικη οχι! το θεμα ειναι αξιζει να μπλεξω με χημεια και να κανω και μαθηματα χημειας στο φροντηστηριο και μετα να μην μου χρησιμευσει πουθενα...???
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
Eυχαριστώ φίλε!Και σε εσένα καλή τύχη!
Έχω ήδη μηλίσει με πολιτικό μηχανικό και όχι μονάχα με ένα!Ήταν η πρώτη μου επιλογή για πολλούς και διάφορους λόγους!Η ΣΣΑΣ προέκυψε έτσι...Στην πόλη μου η κατάσταση είναι μια χαρά στους πολιτικούς μηχανικούςσε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα!Κατέληξα και δεν πρόκειται να αλλάξω γνώμη!!!Είμαι σίγουρος και πολύ χαρούμενος με την απόφασή μου!
1. Δεν ξερεις τι θα γινεται στην αγορα εργασιας σε 2+5 τουλάχιστον χρονια που θα τελειωσεις οποτε δεν πρεπει να αποφασισεις αποκλειστικα και μονο με βαση αυτο
2. Υπαρχουν παρα παρα παρα πολλοι πολιτοι μηχανικοι
3. Ειδικα στα μεγαλα αστικα κεντρα(Αθηνα, Θεσσαλονικη) τα καινουρια σπιτια που χτιζονται ειναι ελαχιστα πραγμα που καθιστα την κατασταση αρκετα δυσκολη και γι αυτο το λογο. Μελλοντικα ενδεχεται αυτο να μεταφερθει και στις επαρχιακες πολεις
4. Εισαι ακομα Α λυκ., θες δε θες θα αλλάξεις γνωμη...πολλες φορες ακομα
Καθε επαγγελμα εχει τα προβληματα του, αυτο ειναι βεβαιο. τουλαχιστον όμως αν επιλεξεις κάτι που σου αρεσει θα περασεις μικροτερο λούκι
Γνωμη μου, τουλαχιστον στη β να ακολουθησεις θετική, μην απκλεισεις ενα παιδιο χωρις λόγο και μετα τρεχεις και δε φτανεις. Καλη συνεχεια
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Μην παιρνεις καταρχας ορκο πως δεν θα σουχρησιμευσει στο πανεπιστημειο.Παντως η χημεια κατευθυνσης της β ειναι ενα πολυ ενδιαφερον μαθημα και μακραν το ευκολοτερο της θετικης,για οσους κανουν ενα μετριο τουλαχιστον μαθημα.Εμενα περσυ δεν μου αρεσε καθολου η χημεια αλλα φετος ειναι το αγαπημενο μου μαθημα.Βεβαια αν δεν εχεις σκοπο να τη διαβαζεις,εστω και λιγο,τοτε μην πας θετικη.διαβασα αρκετες απο τις απαντησεις σας και θα ηθελα τι γνωμη σας
ειμαι αναμεσα σε τεχνολογικη και θετικη στην Γ' θα παω σιγουρα τεχνολογικη απλως οπως ολοι ξερετε επικρατει η γνωμη πως στην θετικη γινεται μαθημα ενω στην τεχνολογικη οχι! το θεμα ειναι αξιζει να μπλεξω με χημεια και να κανω και μαθηματα χημειας στο φροντηστηριο και μετα να μην μου χρησιμευσει πουθενα...???
DOINA
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.