kiki1993
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed
Διάσημο μέλος
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~};215248:Λοιπόν, αυτό είναι ένα θέμα που με απασχολεί ιδιαίτερα φέτος, κυρίως γιατί δεν έχω αποφασίσει ακόμα επάγγελμα που θέλω να ακολουθήσω, ούτε καν κλάδο. Έχω στο μυαλό μου πολλά (τα περισσότερα Θεωρητικής), οπότε, αν μέχρι τις αρχές της επόμενης χρονιάς δεν έχω κατασταλάξει ακόμη, θα πάω Θεωρητική, για το λόγο ότι δεν τα πάω καθόλου καλά με τη Φυσική! Και στην Άλγεβρα δεν τα πάω καλά βέβαια, αλλά φέτος (τουλάχιστον προς το παρόν) τα πάω μια χαρά και στα δύο, γιατί παώ φροντηστήριο. Ίσως καλύτερα και απ' τα περισσότερα άλλα μαθήματα! Επίσης μου αρέσουν πολύ η Χημεία και η Βιολογία. Παρ'όλα αυτά βλέπω ότι τα πράγματα δυσκολεύουν όσο περνά ο καιρός, οπότε... θα προτιμήσω τα "ασφαλή" μαθήματα, όπως όλοι λένε! Αρχαία τα πάω καλά, ιστορία όχι και τόσο, κείμενα τέλεια... Άρα τα Λατινικά μένει να δούμε πώς είναι!
Και εγω που ειμαι θεωρητικη, δεν παω καθολου την Ιστορια και μ'αρεσει αρκετα η Χημεια
kiki1993
Νεοφερμένος
TheoO
Νεοφερμένος
Αρχικα ηθελα να παω τεχνολογικη αλλα τωρα ειμαι πολυ μπερδεμενη....ειναι που εγραψα 9 στην Αλγεβρα και στη Φυσικη, 10 στη Γεωμετρια αλλα εγραψα και 19 στη Χημεια...μηπως φταιει που δεν εκανα φροντηστηριο? μονο λιγο στη Χημεια με βοηθησε ο ξαδερφος μου που ειναι χημικος.....Εδω θελω να προσθεσω οτι θα ηθελα να σπουδασω οτιδηποτε εχει σχεση με την Πληροφορικη....Σας παρακαλω πειτε μου τη γνωμη σας....
Ένας χαμηλός βαθμός σε ένα διαγώνισμα δεν θα σου αφαιρέσει αυτά που ήδη ξέρεις.Ίσως να ήταν μια κακή στιγμή.Ο βαθμός δεν θα σου καθορισει την επιλογή της κατεύθυνσης.Κριτήια για αυτό είναι το πόσο σου αρέσει κάτι και προς τα που εχεις κλίση...κατά την γνώμη μου
ilianoula
Νεοφερμένος
loveforensics
Νεοφερμένος
ουτως ή αλλως οπως μου λεει και ο φυσικος μου μονο ενας βαθμος θα σε ενδιαφερει πλεον: αυτος των πανελληνιων
missdenim
Νεοφερμένος
seferstav
Νεοφερμένος
johngreek_mad
Δραστήριο μέλος
παιδια ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια που προσπαθειτε να μου δωσετε..αλλα παλι δν ξερω τι να κανω..γιατι να αποκλεισω τη θετικη>?η γλωσσαα μου αρεσει λιγο..αλλωστε μεγαλο ρολο παιζει ο καθηγητης..μπορει στο λυκειο εξαιτιας του καθηγητη να μου αρεσουν τα αρχαια..ποιος ξερει..τοτε τα πραγματα ομωσ θα γινουν ακομα δυσκολοτερα στο να επιλεξω πια κατευθυνση θα παρω..αμα παρω θεωρητικη στην τριτη πωσ να παω θετικη αμα αλλαξω γνωμη>?θα εχω μεινει πισω σε ολα..γιατι κακα τα ψεματα αλλα δεν εχει σχεση το ενα με το αλλο..λοιπον..καμια βοηθεια η σκεψη?
-----------------------------------------
σορρυ και δν ηθελα να πω -γιατι να αποκλεισω τη θετικη- αλλα ηθελα να πω-γιατι να αποκλεισω τη θεωρητικη-
Προτεινω να περιμενεις μεχρι του χρονου, γιατι ειναι τελειως διαφορετικα τα πραγματα στο γυμνασιο απ'οτι στην 1η λυκειου! Θα εχεις πιο ξεκαθαρη αποφαση
GeLLiNo
Νεοφερμένος
xrisa
Εκκολαπτόμενο μέλος
ntemisfe
Νεοφερμένος
Nancy
Νεοφερμένος
deCpinaki
Νεοφερμένος
Ναυσικά
Δραστήριο μέλος
δεν πρεπει να σε επηρεαζουν οι βαθμοι τω διαγωνισματων ιδιως στην Α Λυκειου. και εγω εγραψα φυσικη πολυ χαμηλα αλλα ολοι μου οι καθηγητες μου λενε πως ειμαι απο τους καλυτερους!!!!!(ασχετα που εγω δεν τους πιστευω)
ουτως ή αλλως οπως μου λεει και ο φυσικος μου μονο ενας βαθμος θα σε ενδιαφερει πλεον: αυτος των πανελληνιων
όμως έτσι δεν χάνεται η ουσιαστική παιδεία?όλα τα άλλα δλδ τα παρατάμε, το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι ην γ λυκείου κ οι πανελλήνιες πώς θα περάσουμε?τη χρονιά "ξυνόμαστε" συγνώμη κιόλας γ την έκφραση και στην 3 ξεσκιζόμαστε? ο σόχος μας είναι η εισαγωγή στο πανεπιστήμιο και τίποτα άλλο?γινόμαστε βαθμοθήρες με τη χειρότερη έννοια της λέξης, αποσκοπούμε στην διεκδίκηση ενός και μοναδικού βαθμού, αδιαφορούμε πλήρως για όλα τα υπόλοιπα μόνο ο βαθμός των Πανελληνιών?με τέτοια νοοτροπία, γινόμαστε αυτόβουλα θύματα του ιστου της αράχνης, του λανθασμένου συστήματος της παιδείας, που το μόνο που κοιτάει σε ένα μαθητή, είναι ο βαθμός πανελληνίων του....τι να πω....μουρχεται πραγματικά να κλάψω...
Iliaso
Περιβόητο μέλος
nicole
Νεοφερμένος
mary!
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 27 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.