Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
andrespan12345
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι ε...το φοβομουν αυτο,εισαι σιγουρος ομως?Ξερω 1 παιδι που πηγε απο θεωρητικη και πηρε και υποτροφια για Γερμανια,αλλα γενικα μερικοι λενε οτι δν θα εχεις κενα αλλοι μου λενε οτι θα εχεις και δεν ξερω τι να κανω.....μην το κανεις φιλε.στο πανεπιστημιο θα εχεις χιλια ζορια
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
ναι ε...το φοβομουν αυτο,εισαι σιγουρος ομως?Ξερω 1 παιδι που πηγε απο θεωρητικη και πηρε και υποτροφια για Γερμανια,αλλα γενικα μερικοι λενε οτι δν θα εχεις κενα αλλοι μου λενε οτι θα εχεις και δεν ξερω τι να κανω.....
Αν πας θετική/τεχνολογική είσαι σίγουρος ότι θα καταφέρεις να περάσεις οικονομολόγος? Αν ναι, τότε πάνε θετική/τεχνολογική για να μην έχεις και κενά αργότερα
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Αυτός που ξέρεις μπορεί να γούσταρε απίστευτα αυτό που σπούδαζε και να κατάφερε επειδή το΄θελε πολύ.ναι ε...το φοβομουν αυτο,εισαι σιγουρος ομως?Ξερω 1 παιδι που πηγε απο θεωρητικη και πηρε και υποτροφια για Γερμανια,αλλα γενικα μερικοι λενε οτι δν θα εχεις κενα αλλοι μου λενε οτι θα εχεις και δεν ξερω τι να κανω.....
Η αδερφή μου έχει τελειώσει ΑΣΟΕ (αν δεν κάνω λάθος) στη σχολή γνώρισε μία κοπέλα η οποία μπήκε στη σχολή από θεωρητική.Της ήταν αρκετά δύσκολο να ανταποκριθεί σε κάποια από τα μαθήματα.
Εγώ αυτή την ιδιοτροπία δεν την καταλαβαίνω. Όταν πχ σου λένε ότι η τάδε σχολή είναι προσβάσιμη από την Α(πχ) κατεύθυνση και από την Β (πχ) κατεύθυνση με ειδικό μάθημα και γνωρίζεις ότι η σχολή αυτή έχει μαθήματα βαρύτητας της Α κατεύθυνσης είναι χαζομάρα να πας στην Β κατεύθυνση.
Kostas Stath
Δραστήριο μέλος
Η αδερφή μου έχει τελειώσει ΑΣΟΕ (αν δεν κάνω λάθος).
Δεν ξέρεις που σπούδασε η αδερφή σου ;;;
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Damn.Δεν ξέρεις που σπούδασε η αδερφή σου ;;;
Έχουμε 14 χρόνια διαφορά και την βλέπω 2 φορές το χρόνο.
Θες να το συζητήσουμε;
Kostas Stath
Δραστήριο μέλος
Damn.
Έχουμε 14 χρόνια διαφορά και την βλέπω 2 φορές το χρόνο.
Θες να το συζητήσουμε;
Δεν το είχα σκοπό , αλλά όταν λέμε και συμβουλέουμε κάποιον καλό είναι να γνωρίζουμε τί του λέμε ...
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Θυμάμαι σίγουρα ότι έχει τελειώσει Οικονομικά στον Πειραιά.Δεν το είχα σκοπό , αλλά όταν λέμε και συμβουλέουμε κάποιον καλό είναι να γνωρίζουμε τί του λέμε ...
Την ΑΣΟΕ την είχα ακούσει να το λέει μιλώντας στο μπαμπά μου.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Η ΑΣΟΕ είναι Πατήσια αν δεν κάνω και εγώ λάθος!! ΠΑΠΙ δεν είναι στον Πειραιά;Θυμάμαι σίγουρα ότι έχει τελειώσει Οικονομικά στον Πειραιά.
Την ΑΣΟΕ την είχα ακούσει να το λέει μιλώντας στο μπαμπά μου.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ΑΣΟΕ είναι Πατήσια αν δεν κάνω και εγώ λάθος!! ΠΑΠΙ δεν είναι στον Πειραιά;
Πατησιων (αρχη) ειναι οχι πατησια. Βικτωρια ειναι
Italian dream...
Διάσημο μέλος
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
Italian dream...
Διάσημο μέλος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Peace_
Τιμώμενο Μέλος
είναι δύσκολη, όπως όλες οι κατευθύνσεις αλλά τρομερά ενδιαφέρουσα!Δεν ειναι δυσκολη η θετικη??
_catalonia_
Δραστήριο μέλος
Νομιζω οτι δεν ειναι πολυ καλη επιλογη οικονομολογος απο θεωρητικη,εδω λογιστικη περνανε και κανουν δεκα χρονια για να τελειωσουν.Αλλα,γιατι το παλευεις ακομη;Αφου λες οτι θες να γινεις δικηγορος,την θετικη γιατι την σκεφτεσαι;Μονο για τα πεδια;Μη νομιζεις οτι ειμαι 100% σιγουρος για τη κατευθυνση...Σκεφτομαι και για θετικη επειδη μου ανοιγει πολλα πεδια και δεν ειμαι ασχετος στα θετικα μαθηματα απλα μου αρεσουν πιο πολυ τα θεωρητικα μαθηματα και μαλλον θεωρητικη θα επιλεξω.Εκτος απο δικηγορος σκεφτηκα και για οικονομολογος απο θεωρητικικη κατευθυνση αλλα εμαθα οτι μπορει να εχω πολλα κενα στα μαθηματικα για αυτο φοβαμαι λιγακι.Ελπιζω να ειμαι 100% σιγουρος συντομα...
Γενικα επειδη ειμαι καλος μαθητης οι πιο πολλοι μου λενε θετικη.Φετος ειχα πολυ καλους βαθμους στα μαθηματα και των 2 κατευθυνσεων αλλα ειχα πιο καλους βαθμους στα θεωρητικα μαθηματα παρα στα θετικα και βαριομουν λιγακι τα μαθηματικα, ειδικα τη γεωμετρια και τη χημεια.Αυτη τη χρονια για καποιο λογο αρχισαν να μου αρεσουν τα Αρχαια,εγινε το αγαπημενο μου μαθημα!Στο γυμνασιο το μισουσα αλλα στο λυκειο ηταν εντελως διαφορετικα.Για αυτο αρχισα να σκεφτομαι επαγγελματα θεωρητικης κατευθυνσης οπως το δικηγορου το οποιο πιστευω οτι μου αρεσει αλλα σκεφτομαι πολυ,τι επαγγελματικη αποκατασταση μου προσφερει το καθε επαγγελμα αργοτερα,για αυτο αγχωνομαι.Νομιζω οτι δεν ειναι πολυ καλη επιλογη οικονομολογος απο θεωρητικη,εδω λογιστικη περνανε και κανουν δεκα χρονια για να τελειωσουν.Αλλα,γιατι το παλευεις ακομη;Αφου λες οτι θες να γινεις δικηγορος,την θετικη γιατι την σκεφτεσαι;Μονο για τα πεδια;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.