Loreley
Περιβόητο μέλος
Θετικη παιδι μου. Η Θεωρητικη δεν ειναι για τρελοεπιστημονες
Α ναι, έχεις κ τρέλα με την Χημεία εσύ, αυτό το είχα ξεχάσει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Πχ. το δικό μας σχολείο έχει καταπληκτικούς μαθητές στη Γ' Τεχνολογική. Κάθε χρόνο ο σημαιοφόρος από την τεχνολογική είναι
Βέβαια, στο σχολείο μας η Τεχνολογική είναι ή του ύψους ή του βάθους, meaning that έχει τα "μεγάλα μυαλά" και τους πιο "αδύναμους" μαθητές. Αντίθετα, η Θετική (η "καθαρή", και καλά, κατεύθυνση) έχει "μέτριους" προς "κακούς" μαθητές.
Η Θεωρητική έχει καλό επίπεδο, σχετικά. Δε γνωρίζω παραπάνω, όμως.
ΥΓ. Μιλώ για το σχολείο μου, για το επίπεδο των μαθητών της γ' λυκείου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος
Αν (και όπου) υπάρχουν διαφορές επιπέδου μεταξύ θετικής και τεχνολογικής, αυτές υπάρχουν στη Β λυκείου και όχι στη Γ. Αυτό γιατί σε πολλά σχολεία κυριαρχεί μια τάση των υψηλόβαθμων μαθητών στη Β λυκείου να πηγαίνουν θετική και στη Γ να το γυρίζουν οι περισσότεροι στην τεχνολογική. Οπότε η ...ανισότητα της Β παύει να υπάρχει στη Γ.Guys, μιλάτε για τα σχολεία σας. Οι γενικεύσεις μόνο κακό κάνουν.
Πχ. το δικό μας σχολείο έχει καταπληκτικούς μαθητές στη Γ' Τεχνολογική.......... Μιλώ για το σχολείο μου, για το επίπεδο των μαθητών της γ' λυκείου.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Στη Β' Λυκείου τα θετικόπουλα είναι ο ορισμός του μετρίου. Είναι αδύναμο το τμήμα τους, απ' όσο έχω ακούσει. Το τεχνολογικό είναι του ύψους και του βάθους και το θεωρητικό έχει wannabe δικηγόρουςΑν (και όπου) υπάρχουν διαφορές επιπέδου μεταξύ θετικής και τεχνολογικής, αυτές υπάρχουν στη Β λυκείου και όχι στη Γ. Αυτό γιατί σε πολλά σχολεία κυριαρχεί μια τάση των υψηλόβαθμων μαθητών στη Β λυκείου να πηγαίνουν θετική και στη Γ να το γυρίζουν οι περισσότεροι στην τεχνολογική. Οπότε η ...ανισότητα της Β παύει να υπάρχει στη Γ.
Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
Dias
Επιφανές μέλος
Δεν συμφωνώ με την παραπάνω λέξη. Θα μπορούσες να πεις υψηλόβαθμους ή διαβαστερούς.Η θετική έχει ότι η τεχνολογικη +1 πεδίο συνεπώς είναι λογικο να μαζεύει τους πιο έξυπνους κατα μέσο ορο
fockos
Επιφανές μέλος
έχεις δίκιο.Δεν συμφωνώ με την παραπάνω λέξη. Θα μπορούσες να πεις υψηλόβαθμους ή διαβαστερούς.
flash1997
Εκκολαπτόμενο μέλος
mixalisbarca
Εκκολαπτόμενο μέλος
έχεις δίκιο.
Δεν συμφωνώ με την παραπάνω λέξη. Θα μπορούσες να πεις υψηλόβαθμους ή διαβαστερούς.
Η θετική έχει ότι η τεχνολογικη +1 πεδίο συνεπώς είναι λογικο να μαζεύει τους πιο έξυπνους κατα μέσο ορο
Εγώ πιστεύω ότι έχετε άδικο και οι δυο σας.Ποιος το λέει ότι η θετική έχεις τους πιο έξυπνους ή τους πιο υψηλόβαθμους και διαβαστερούς; Ο άλλος από τεχνολογική πχ μπορεί να είναι πιο διαβαστερός από έναν της θετικής και απλά να θέλει να περάσει σε μια σχολή από το 4ο πεδίο που να έχει 19.000 μόρια.Ένας άλλος θετικάριος μπορεί να θέλει να περάσει σε κάνα τει που είναι 3ο πεδίο και γι΄αυτό να πήγε θετική.Τώρα το ''εξυπνότερους'' δε θα το σχολιάσω...
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
Εχεις καιρο ακομη.Οπως ειπε και μια κοπελα απο εδω η Χημεια και η Φυσικη διαφερουν παρα πολυ στην Α Λυκειου (ναι ειναι ακομη πιο υπεροχα μαθηματα!).Απλα τωρα μεχρι την Α Λυκειου προσπαθησε να δωσεις βαση σε ολα τα μαθηματα και αν και τοτε δυσκολευεσαι τοσο πολυ να επιλεξεις με βαση τις σχολες που σε ενδιαφερουνΒασικά πάω β γυμνασιου και ξερω οτι εχω ΠΑΑΡΑ πολύ καιρο ακομα, αλλα το σκεφτομουνα... Λατρευω την φυσική και την χημεια αλλα ΜΙΣΩ τα μαθηματικά, και ειδικά την γεωμετρία! Από την αλλη δεν μου αρεουν και μαθηματα οπως τα αρχαια, ιστορια κλπ γιατι θελουν αποστηθιση που επισης την μισω. Το μονο φιλολογικο που μου αρεσει πολύ ειναι η εκθεση που υπαρχει σε ολες τις κατευθυνσεις. Θελω να παω θετική αλλα βασικα για θετικη ειναι τα μαθηματικά που δεν τα εχω με ΤΙΠΟΤΑ. Θεωρητική αποκλείεται, εκτος αν μεχρι τοτε εχουν βγαλει αρχαια, λατινικα και ιστορια. Αα και τα κειμενα μ αρεσουν (δεν θελουν αποστηθιση και ειναι και πολύ ενδιαφεροντα!). Λοιπον, αντε πειτε τιποτα εσεις οι ''μεγαλοι'' μπας και βγαλω καμια ακρη... Όταν το συζηταω με την μαθηματικο μ μου λεει να διαβαζω μαθηματικα για να μπω θετικη γιατι εχω ταλεντο, οταν το συζηταω με φιλολογο προσπαθει 10 λεπτα να με πεισει ποσο ωραια ειναι τα θεωρητικά και οτι πρεπει να μπω θεωρητικη γιατι εχω πολύ ταλεντο. Οποτε εχω ΚΑΤΑΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ. HELP!!!!
Αχ κι εγω!Με εξαιρεση οτι στην Γ' Γυμνασιου μου περασε απο το μυαλο να γινω μια τρελη (βεβαια , τρελη θα ημουν ετσι κι αλλιως) δικηγορος...εγω α' γυμν ειχα αποφασισει τι θα γινω και τι κατευθυνση θα παω
Απο το δημοτικο μου αρεζαν πιο πολυ τα Μαθηματικα και η Επιστημη (Φυσικη....απλα στην Κυπρο το λεγανε ετσι το μαθημα) απο την Ιστορια ...την οποια δυσκολευομουν να τη μαθω...Δε τη μπορω την αποστηθιση παιδια....Την ευχαριστιεμαι μονο στη Βιολογια
Πως σε νιωθωΕγώ κάθομαι σχετικά μπροστά λόγω μυωπίας.
Αλλά ότι είμαι γαμάτη, είμαι.
Τελος πιστευω οτι ολες οι κατεθυνσεις εχουν παρωμιο βαθμο δυσκολιας (η Θετικη , λογω της Χημειας θεωρω οτι ειναι δυσκολοτερη).Εγω πχ δε θα μπορουσα να παω με τιποτα θεωρητικη για το λογο που προανεφερα + οτι δε με ενδιαφερουν σχολες απο 1ο πεδιο
bkar1997
Νεοφερμένος
gregory nub
Διάσημο μέλος
karv2
Νεοφερμένος
Στης Θεωρητικης: ειμαι πολυ καλη στην ιστορια (με μια αναγνωση τα μαθαινω σχεδον ολα εκτος απο ημερομηνιες και μερικες φορες ονοματα) , στα αρχαια δυσκολευομαι μπολικο,η λογοτεχνια μου φαινεται ευκολη και στην εκθεση τα ψιλοκαταφερνω και εκει.
Στης Θετικης: λατρευω βιολογια, χημεια ετσι και ετσι, φυσικη σιχαινομαι πραγματικα μου φαινεται για καποιο λογο πολυ δυσκολη, γεωμετρια δεν τα καταφερνω (παλι καλα δνε γραφουμε πανελλαδικες) αλλα αλγεβρα τα παω πολυ καλα!
Δεν ξερω μου φαινεται οτι η Θεωρητικη θα μου πηγαινε καλυτερα , αλλα αφου εχω αυτο το ονειρο να παω Ιατρικη δεν πιστευετε οτι θα αξιζε να το παλέψω;;
Yamcha
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στη φυσικη δε μπορεις να κατσεις να διαβασεις ;Δεν ξερω θελω να παω Ιατρικη ( απο το δημοτικο το ειχα αποφασισει) αν και η κατευθυνση δεν με τρελαινει..
Στης Θεωρητικης: ειμαι πολυ καλη στην ιστορια (με μια αναγνωση τα μαθαινω σχεδον ολα εκτος απο ημερομηνιες και μερικες φορες ονοματα) , στα αρχαια δυσκολευομαι μπολικο,η λογοτεχνια μου φαινεται ευκολη και στην εκθεση τα ψιλοκαταφερνω και εκει.
Στης Θετικης: λατρευω βιολογια, χημεια ετσι και ετσι, φυσικη σιχαινομαι πραγματικα μου φαινεται για καποιο λογο πολυ δυσκολη, γεωμετρια δεν τα καταφερνω (παλι καλα δνε γραφουμε πανελλαδικες) αλλα αλγεβρα τα παω πολυ καλα!
Δεν ξερω μου φαινεται οτι η Θεωρητικη θα μου πηγαινε καλυτερα , αλλα αφου εχω αυτο το ονειρο να παω Ιατρικη δεν πιστευετε οτι θα αξιζε να το παλέψω;;
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
Loreley
Περιβόητο μέλος
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Επίσημη επιλογή
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.