Melkon
Εκκολαπτόμενο μέλος
εδω ειμαστε.Αν και απο οτι βλεπω δεν ειναι αυτο που ψαχνω. Για τεχνικος υπολογιστων ή και δικτυων που παω?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki
Διάσημο μέλος
Για τεχνικός Η/Υ δικτύων υπάρχουν σίγουρα ΙΕΚ, απο ανώτατη εκπαίδευση (ΤΕΙ/ΑΕΙ) δεν ξέρω που μπορείς να πας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melkon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με λιγα λογια κανω thread και βλεπουμε.
Hey Joy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Από σχολές έχω 5-6 που μου αρέσουν το ίδιο.:xixi:
Kaim
Νεοφερμένος
dimitr@!
Νεοφερμένος
eleni_vissi
Νεοφερμένος
!sunny!
Εκκολαπτόμενο μέλος
SWEET HEART5949
Νεοφερμένος
Grabeel Lucas
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω Σοφια μου αποφασισα να παω -μετα απο πολυ "κουραση"- στη θεωρητικη.ομως απο καποια γνωστα μου ατομα,εχω ακουσει οτι πανε αρχικα θετικη γιατι συνηθως συγκεντρωνει λιγους μαθητες(τουλαχ στο σχολειο μου ετσι συνιθηζεται) κι ετσι αποκτουν καλυτερες βασεις σε μαθηματικα+φυσικη,διοτι στην τεχνολογικη πανε(στο σχολειο μου κατα παραδοση)περισσοτερο αγορια που κανουν φασαρια.στη Γ΄αλλαζουν κατευθυνση γιατι ισως(που+εγω αυτο πιστευω) τουσ φαινονται τα μαθηματα που εξεταζονται στις πανελληνιες απο τεχνολογικη,πιο ευκολατο εχω ακουσει και απο αλλους αυτο...γιατι το κανετε ομως?:xixi:
πηγαινε στη θετικη που γινεται μαθημα να'χεις καλες βασεις σε μαθηματικα+χημεια+μετα αλλαξεΈιμαι ανάμεσα σε Τεχνολογική και Θετική. Κολλάω λίγο στη Χημεία. Την θεωρώ δύσκολη και απαιτητική. Βέβαια, στην Γ' σίγουρα τεχνολογική γιατί χρειάζομαι να γνωρίζω τον προγραμματισμό.
Οι καθηγητές μου, μου λένε να πάω θετική, μιας και είμαι καλός μαθητής, γιατί στη β' λυκείου στην τεχνολογική δε γίνεται μάθημα. Στην γ είναι αλλιώς τα πράματα. (όπως λένε οι ίδιοι..) Εσείς τι λέτε;
miv
Επιφανές μέλος
happy i
Εκκολαπτόμενο μέλος
Devina
Τιμώμενο Μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
Και να μην τα βγαλεις περα με τη Χημεια (πραγμα που απευχομαι), δεν χρειαζεται να τρομαξεις και να πας τεχνολογικη. Ελαχιστη σχεση εχει η Χημεια Κατ. της Β μ αυτη της Γ.Άμα τα βγάλω πέρα με την χημεία θα συνεχίσω και στην τρίτη λυκείου με θετική, αλλιώς τεχνολογική.....
happy i
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και να μην τα βγαλεις περα με τη Χημεια (πραγμα που απευχομαι), δεν χρειαζεται να τρομαξεις και να πας τεχνολογικη. Ελαχιστη σχεση εχει η Χημεια Κατ. της Β μ αυτη της Γ.
ναι αλλά η χημεία της πρώτης από ότι κατάλαβα έχει σχέση με την χημεία της τρίτης. την χρονιά που πέρασε, δεν μπορώ να πω οτι τα πήγα και τέλεια.
chris_90
Διάσημο μέλος
Μπορεις να καλυψεις αυτα τα κενα οταν θα ξεκινας τη Γ Λυκειου. Εγω στις εξετασεις στη Χημεια της Α Λυκειου εγραψα 16 και στις πανελληνιες 19. Εμενα οταν ξεκινουσα την τριτη, η καθηγητρια που ειχα στο ιδιαιτερο μου υπενθυμισε καποια βασικα πραγματα απο την Α. Δεν τα χρειαζεσαι και ολα.ναι αλλά η χημεία της πρώτης από ότι κατάλαβα έχει σχέση με την χημεία της τρίτης. την χρονιά που πέρασε, δεν μπορώ να πω οτι τα πήγα και τέλεια.
happy i
Εκκολαπτόμενο μέλος
jackass
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kaim
Νεοφερμένος
potentilla.anserina
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπορεις να καλυψεις αυτα τα κενα οταν θα ξεκινας τη Γ Λυκειου. Εγω στις εξετασεις στη Χημεια της Α Λυκειου εγραψα 16 και στις πανελληνιες 19. Εμενα οταν ξεκινουσα την τριτη, η καθηγητρια που ειχα στο ιδιαιτερο μου υπενθυμισε καποια βασικα πραγματα απο την Α. Δεν τα χρειαζεσαι και ολα.
Μπορεί να είναι λίγο ασχετο αλλά δεν πρέπει να απογοητεύεστε ούτε από τους βαθμούς που πέρνετε στο σχολείο κατα τη διάρκεια τις τρίτης λυκείου. Εγώ εκτός απο την έκθεση (λόγω άγχους) και τη βιολογία (επειδή εχει πολύ θεωρία) εγραφα σε όλα χάλια κατα τη διαρκεια της χρονιάς και στις εξετάσεις έγραψα πολύ καλά! Μαθηματικά κατ για παράδειγμα έγραφα κάτω από τη βάση!!!!! Φυσικά πρέπει να προσπαθείτε περισσότερο αλλά οχι να απογοητεύεστε πιστεύοντας ότι θα γράψετε 0!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.