Geraldsaga
Νεοφερμένος
Ο Geraldsaga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Γεια σας! Εφτασα στο σταδιο επιλογης ειδικοτητας αλλα δεν ξερω τι να αποφασισω.
Δεν εχω καποια ιδιατερη προτιμηση αλλα θελω κατι με το οποιο να μπορω να παω ανετα σε επαρχια στο μελλον και να εχω μια καλη ποιοτητα ζωης απο θεμα χρονου και χρηματων(δεν με ενδιαφερει να γινω παμπλουτος). Εχω καταληξει στα εξης
Ενδοκρινολογια, δερματολογια, οφθαλμιατρικη, ρευματολογια, πνευμονολογια
Οποιαδηποτε ιδεα ευπροσδεκτη.
Δεν εχω καποια ιδιατερη προτιμηση αλλα θελω κατι με το οποιο να μπορω να παω ανετα σε επαρχια στο μελλον και να εχω μια καλη ποιοτητα ζωης απο θεμα χρονου και χρηματων(δεν με ενδιαφερει να γινω παμπλουτος). Εχω καταληξει στα εξης
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,636 μηνύματα.
Παντα ειχα την ανυσηχεια για αυτα που σπουδαζουμε οτι δεν μπορουν αν εχουν εφαρμογη στην επαρχια για να εχουμε και εμεις μια ποιοτητα ζωης.Γεια σας! Εφτασα στο σταδιο επιλογης ειδικοτητας αλλα δεν ξερω τι να αποφασισω.
Εσυ εισαι απο τους τυχερους.
Στην επαρχια ευδοκιμει η παιδιατρικη , η παθολογια διαβητολογια, η ΩΡΛ, η καρδιολογια ,η ορθοπεδικη , η μικροβιολογια, και τωρα τελευταια με τα φαρμακα που βγαλανε η κοσμετικη ιατρικη μεσω της πλαστικης χειρουργικης. Αυτα εχουν καλο εισοδημα.
Αν τωρα η τοπος εχει και καποιο σοβαρο νοσοκομειο και μπορεις να συνεργαστεις εκτος του ιατρειου τοτε εχουμε την χειρουργικη την ορθοπεδικη την οφθαλμολογια ( καταρακτες), μαιευτικη.
Η ενδοκρινολογια δεν λεει κατι την κανουν και οι παθολογοι και η δερματολογια ειναι τιγκα απο κοριτσια.
Αν θελεις vip ιατρικη αλλα και να πετας σπιθες τοτε παιδιατρικη και βεβαια για ''πολιτισμενα πραματα'' βλεπεις την Οφθαλμολογια την ΩΡΛ και την Πλαστικη να χαριεντιζεσαι με τις κυριες βαζοντας τες κυτταρα νεοτητας, φουσκωνοντας χειλάκια ( απαγορευεται να κανεις τα κοριτσακια παπιες) και κανοντας ενεσουλες μεσοθεραπειας.
Τα ρευματολογια και πνευνονολογικα περιστατικα τα αντιμετωπιζουν οι παθολογοι μεχρι το αμην που σε στελνουν πακετο αθηνα.
Τελικα αυτοι οι καημένοι παθολογοι ολα τα κανουν...ηρωες.
Drglitterstar
Δραστήριο μέλος
Η Drglitterstar αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 526 μηνύματα.
Την καλύτερη ζωή την έχει ο δερματολόγος και μετά θες έλεγα ενδοκρινολόγος
Εάν δεν σε πειράζει η αναμονή είναι οκ αλλά είναι πάρα πολλά τα χρόνια.
Δες την γενική ιατρική που έχει όλα τα καλά χωρίς αναμονή
Geraldsaga
Νεοφερμένος
Ο Geraldsaga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Παθολογια και καρδιολογια ξερω ειναι παρα πολυ βραβαρα τα ωραρια αλλα και μετα τοσοι παθολογοι και καρδιολογοι υπαρχουν. Φουλ ανταγωνισμος δηλαδη αλλα θα μου πεις που δεν ειναιΠαντα ειχα την ανυσηχεια για αυτα που σπουδαζουμε οτι δεν μπορουν αν εχουν εφαρμογη στην επαρχια για να εχουμε και εμεις μια ποιοτητα ζωης.
Εσυ εισαι απο τους τυχερους.
Στην επαρχια ευδοκιμει η παιδιατρικη , η παθολογια διαβητολογια, η ΩΡΛ, η καρδιολογια ,η ορθοπεδικη , η μικροβιολογια, και τωρα τελευταια με τα φαρμακα που βγαλανε η κοσμετικη ιατρικη μεσω της πλαστικης χειρουργικης. Αυτα εχουν καλο εισοδημα.
Αν τωρα η τοπος εχει και καποιο σοβαρο νοσοκομειο και μπορεις να συνεργαστεις εκτος του ιατρειου τοτε εχουμε την χειρουργικη την ορθοπεδικη την οφθαλμολογια ( καταρακτες), μαιευτικη.
Η ενδοκρινολογια δεν λεει κατι την κανουν και οι παθολογοι και η δερματολογια ειναι τιγκα απο κοριτσια.
Αν θελεις vip ιατρικη αλλα και να πετας σπιθες τοτε παιδιατρικη και βεβαια για ''πολιτισμενα πραματα'' βλεπεις την Οφθαλμολογια την ΩΡΛ και την Πλαστικη να χαριεντιζεσαι με τις κυριες βαζοντας τες κυτταρα νεοτητας, φουσκωνοντας χειλάκια ( απαγορευεται να κανεις τα κοριτσακια παπιες) και κανοντας ενεσουλες μεσοθεραπειας.
Τα ρευματολογια και πνευνονολογικα περιστατικα τα αντιμετωπιζουν οι παθολογοι μεχρι το αμην που σε στελνουν πακετο αθηνα.
Τελικα αυτοι οι καημένοι παθολογοι ολα τα κανουν...ηρωες.
Παιδιατρικη αποτι θυμαμαι εχει τεραστια αναμονη και αυτη
Για ωρλ πρεπει να κοιταξω παραπανω
Την καλύτερη ζωή την έχει ο δερματολόγος και μετά θες έλεγα ενδοκρινολόγος
Το ειχα σκεφτει για γενικη ιατρικη αλλα δεν εχω ακουσει κανεναν να πηγαινει σε γενικο γιατρο, ολοι κατευθειαν σε παθολογο ή σε καποια αλλη ειδικοτητα πανε.
Drglitterstar
Δραστήριο μέλος
Η Drglitterstar αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 526 μηνύματα.
Σε επαρχία δεν υπάρχει τόσο ανταγωνισμόςΠαθολογια και καρδιολογια ξερω ειναι παρα πολυ βραβαρα τα ωραρια αλλα και μετα τοσοι παθολογοι και καρδιολογοι υπαρχουν. Φουλ ανταγωνισμος δηλαδη αλλα θα μου πεις που δεν ειναι
Στην παιδιατρική υπάρχουν νοσοκομεία χωρίς αναμονή πχ ΤζάνειοΠαιδιατρικη αποτι θυμαμαι εχει τεραστια αναμονη και αυτη
Για ωρλ πρεπει να κοιταξω παραπανω
ΩΡΛ γενικά έχει αναμονή αλλά είναι δύσκολη ειδικότητα, όπως και η παιδιατρική.
Επίσης παιδιατρική οι γονείς θα σε καλούν βράδυ γιορτές κλπ δεν σε αφήνουν ήσυχο.
Ε θα έλεγα πλέον ο κόσμος ξέρει τι είναι ο οικογενειακός γιατρός. Τουλάχιστον ο δικός μου έχει πάντα μα πάντα κόσμο. Ειδικά επαρχία βεβαια εξαρτάται και που θέλεις να πας έχει έλλειψη οπότε αναγκαστικά σε διαλέγουν χαχα.Το ειχα σκεφτει για γενικη ιατρικη αλλα δεν εχω ακουσει κανεναν να πηγαινει σε γενικο γιατρο, ολοι κατευθειαν σε παθολογο ή σε καποια αλλη ειδικοτητα πανε.
Frozensun
Νεοφερμένος
Ο Frozensun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Λοιπόν, είσαι 35 ετών και τελειώνεις τώρα και δεν μπορείς να αποφασίσεις. Λες η παιδιατρική έχει τεράστια αναμονη, αλλά σε ενδιαφέρει η ενδοκρινολογια και η δερματολογία που η αναμονη είναι 12+ χρόνια...κάτι μας λες λάθος!!
Geraldsaga
Νεοφερμένος
Να προσθεσω στην παιδιατρικη: τεραστια αναμονη συν οχι και τοσο ξεκουραστη καθημερινοτητα. Τα αλλα δυο ειναι πολυ πιο χαλαραΛοιπόν, είσαι 35 ετών και τελειώνεις τώρα και δεν μπορείς να αποφασίσεις. Λες η παιδιατρική έχει τεράστια αναμονη, αλλά σε ενδιαφέρει η ενδοκρινολογια και η δερματολογία που η αναμονη είναι 12+ χρόνια...κάτι μας λες λάθος!!
Ναι δεν ειναι και τοσο ξεκουραστη η παιδιατρικη.Σε επαρχία δεν υπάρχει τόσο ανταγωνισμός
Στην παιδιατρική υπάρχουν νοσοκομεία χωρίς αναμονή πχ Τζάνειο
ΩΡΛ γενικά έχει αναμονή αλλά είναι δύσκολη ειδικότητα, όπως και η παιδιατρική.
Επίσης παιδιατρική οι γονείς θα σε καλούν βράδυ γιορτές κλπ δεν σε αφήνουν ήσυχο.
Ε θα έλεγα πλέον ο κόσμος ξέρει τι είναι ο οικογενειακός γιατρός. Τουλάχιστον ο δικός μου έχει πάντα μα πάντα κόσμο. Ειδικά επαρχία βεβαια εξαρτάται και που θέλεις να πας έχει έλλειψη οπότε αναγκαστικά σε διαλέγουν χαχα.
Η ειδικοτητα θα περασει, τα επομενα 40+ χρονια με ενδιαφερει πως θα ειναι γιαυτο και ανεφερα τις αρχικες ως τις επιλογες μου. Φανταζομαι δε θα εχουν τοσα επειγοντα που θα σε ξυπνανε τα βραδια και θα σου δημιουργουν φουλ αγχος συν οτι μπορεις να φταιξεις πιο ευκολα δικο σου ιατρειο απο αλλες
Drglitterstar
Δραστήριο μέλος
Χμ σκέψου και αλλεργιολογία και παιδοψυχιατρική
gegeorgiou90
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 213 μηνύματα.
Νομίζω παθολόγοι και αναισθησιολόγοι έχουν και θα έχουν για πολύ ακόμα 0 χρόνια αναμονή.
Drglitterstar
Δραστήριο μέλος
Επίσης γαστρεντερολογια ή νευρολογία είναι καλές επιλογές
cha0s
Περιβόητο μέλος
Ο cha0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,585 μηνύματα.
Γίνε οφθαλμίατρος και εξειδικεύσου σε λέιζερ. Θα κολυμπάς στο χρήμα.
Θα έχεις το ιατρείο σου στην επαρχία και θα κανονίζεις μια φορά την εβδομάδα να πηγαίνεις σε κάποια μεγάλη πόλη, σε συνεργαζόμενη κλινική, να κάνεις τις επεμβάσεις στους ασθενείς σου από την επαρχία.
Και καλή ποιότητα ζωής θα έχεις και χρόνο. Έκανα lasik εγώ πριν ένα χρόνο. Στις 2 το μεσημέρι πήγα στην κλινική, στις 3 είχα φύγει.
Θα έχεις το ιατρείο σου στην επαρχία και θα κανονίζεις μια φορά την εβδομάδα να πηγαίνεις σε κάποια μεγάλη πόλη, σε συνεργαζόμενη κλινική, να κάνεις τις επεμβάσεις στους ασθενείς σου από την επαρχία.
Και καλή ποιότητα ζωής θα έχεις και χρόνο. Έκανα lasik εγώ πριν ένα χρόνο. Στις 2 το μεσημέρι πήγα στην κλινική, στις 3 είχα φύγει.
Geraldsaga
Νεοφερμένος
Καλο ακουγεται, θα την ψαξω παραπανωΓίνε οφθαλμίατρος και εξειδικεύσου σε λέιζερ. Θα κολυμπάς στο χρήμα.
λιγο too much για μεναΝομίζω παθολόγοι και αναισθησιολόγοι έχουν και θα έχουν για πολύ ακόμα 0 χρόνια αναμονή.
Με ποια εννοιαΕπίσης γαστρεντερολογια ή νευρολογία είναι καλές επιλογές
Ενδοκρινολογια και δερματολογια φευγουν λογω αναμονης παρα την ποιοτητα ζωης
Drglitterstar
Δραστήριο μέλος
Μπορείς να βρεις νοσοκομείο χωρίς αναμονή και ανοίγεις σχετικά εύκολα ιατρείοΜε ποια εννοια
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.