salazar
Εκκολαπτόμενο μέλος
EDIT:Μετά από πολλά χρόνια,επιστρέφει και η σειρά Twin Peaks από τον David Lynch. Η σειρά είχε κοπεί απότομα με αποτέλεσμα να αφήσει πολλούς απογοητευμένους θεατές.Θα την ξεκινήσω μέσα στο καλοκαίρι προκειμένου να είμαι έτοιμος όταν επιστρέψει ο Lynch
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alan
Δραστήριο μέλος
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
aye
Πολύ δραστήριο μέλος
Superhuman
Δραστήριο μέλος
Μέτρια. Σίγουρα κάτω του 7,3 που έχει στο imdb
Stavri_
Τιμώμενο Μέλος
μόλις τελείωσα το THE DUFF και ,για πρώτη φορά, έχω πεθάνει στο κλάμα.
Την είδα χτες! Από τις ελάχιστες ταινίες τύπου 'αμερικανιά' που έχουν κάτι να σου δώσουν. Πολύ μου άρεσε.
Akatanomasty
Νεοφερμένος
Πολύ συγκινητική ταινία, ειδικά για όποιον ενδιαφέρεται για το παλαιστινιακό ζήτημα, που εδώ προσεγγίζεται με έναν πολύ γλυκό κι ευαίσθητο τρόπο
MariaLoveItaly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
παρόλο που έχω ξαναδεί όλες τις ταινίες, χθες ξαναείδα το saw I. δεν παύουν να συγκλονίζουν τέτοιες ταινίες.
Συμφωνώ.
Είναι η μόνη σειρά απο "θρίλερ" που έχω απολαύσει και έχω κάτσει να δω αρκετές φορές. Το αγαπημένο μου είναι το 3.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Ε νταξει για σινεμα με ποπκορν κλπ πολυ καλη και εντυπωσιακή. Δίνει και ένα κάποιο μήνυμα.
Loreley
Περιβόητο μέλος
8.5/10
Sommerfeld
Δραστήριο μέλος
παρόλο που έχω ξαναδεί όλες τις ταινίες, χθες ξαναείδα το saw I. δεν παύουν να συγκλονίζουν τέτοιες ταινίες.
Μακράν οι καλύτερες ταινίες που γυρίστηκαν ποτε στα πλαίσια των horror movies!! Θυμάμαι όταν είδα το saw 1 για πρώτη μου φορά στο τέλος του είχα μείνει με ανοιχτό το στόμα...Έξυπνο σενάριο, ανατρεπτικά τέλη, οι "σατανικές" παγίδες του Jigsaw και το ψυχρό <<make your choice>> που ακουγεται συνεχως...Στην διαρκεια ομως το κούρασαν λίγο! Απεγνωσμένα ψάχνω απο τότε να βρω και άλλες ταινίες με παρόμοια ομορφια, η μοναδική που πέτυχα και που μου αρεσε επίσης ήταν το 13 Sins(13 Αμαρτηματα), 10/10
Jurasic World στο σινεμα.
Ε νταξει για σινεμα με ποπκορν κλπ πολυ καλη και εντυπωσιακή. Δίνει και ένα κάποιο μήνυμα.
Μακαρι να μπορεσω να το δω και εγώ, είμαι λάτρης του Jurassic Park του Σπίλμπεργκ και στα trailer δείχνει εξίσου καλή με αυτές του '90!!
Εγώ η τελευταία ταινία που είδα πριν λιγες μερες ήταν το INSIDIOUS 3!! Καταπληκτική ταινία, ολοκληρη η τριλογια σε αφηνει με μια παρα πολυ καλη εντυπωση, ότι είδες πραγματικά θρίλερ και οχι καμια μουφα...Τρομαχτικές σκηνες αλλά και αλλες τοσες συγκοινητικες, ταινιες με νοημα και οχι του τυπου <<δειχνουμε απλα για να δειχνουμε>>, 10/10!!
Κωνσταντίνα_
Νεοφερμένος
Μέτρια και προβλέψιμη μέχρι αηδίας
Giorgos216
Πολύ δραστήριο μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Akatanomasty
Νεοφερμένος
Τι, πως?Picnic at hanging rock. μάπα η ταινία, την είδα μόνο για να μάθω το τέλος και τελικά τσάμπα κόπος.
Εγώ προχτές την είδα, και τη θεωρώ ήδη ένα από τα cult διαμαντάκια του αυστραλέζικου κινηματογράφου. Δεν είναι από τις ταινίες που τις βλέπεις ούτε για την πλοκή ούτε για τις ερμηνείες, αλλά για την αισθητική τους. Η αυστηρή βικτωριανή ατμόσφαιρα σε αντίθεση με την πρωτόγονη φύση, τα σκηνικά, η μουσική με τους αυλούς, όλα αυτά με υπνώτισαν.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Hased Babis
- damn
- arpol03
- suaimhneas
- Steliosgkougkou
- Νομάρχης
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Drglitterstar
- charmander
- Obi-Wan Kenobi
- Ness
- constansn
- aririn
- ilovekpop
- χημεια4λαιφ
- gumiho
- Wonderkid
- Joji
- guest24440
- P.Dam.
- giannhs2001
- Scandal
- Than003
- Giorgkalo
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- Unboxholics
- Libertus
- Paraskevoula_5
- Fanimaid123
- eukleidhs1821
- Emilouko
- Georgekk
- tsiobieman
- SlimShady
- Chris_Kon
- floydiantree
- Katerinaki13
- Darkking
- Ryuzaki
- Steffie88
- Mukumbura
- Slytherin
- Prak
- chrysm
- Viedo
- DrsKatia
- Alma Libre
- Vkvkvk
- J.Cameron
- olga123
- fockos
- jj!
- stefan
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- Βλα
- Unseen skygge
- Wrong
- JohnGreek
- hecktors
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.