miss marple
Πολύ δραστήριο μέλος
καταπληκτικές ταινίες και οι δύο....η δεύτερη είχε, βέβαια, κάποιες ανακρίβειες, αλλά και πάλι ήταν απλά υπέροχη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Τι στο καλό βρίσκουν κάποιοι στην Amelie;
Εγώ τη βρήκα καλογυρισμένη και πρωτότυπη. Δεν είναι η αγαπημένη μου ταινία κιόλας αλλά σίγουρα βρίσκεται μέσα στις αγαπημένες μου.
Και για να μη βγαίνουμε off, πριν λίγο τελείωσα το Remake του My Bloody Valentine το οποίο είχα πει να δω με μια φίλη μου που της αρέσει ο Jensen Ackles.
Μέτριο προς το καλό θα πω, μπορούσε να ήταν και καλύτερο.
Δε με έψησε να δω το original όπως συνέβη με Friday the 13th και Nightmare on Elm Street, πάντως.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
WTF
edit : Μολις είδα το Psycho . Διπλό wtf. Καιρό είχα να τρομάξω .
Alan
Δραστήριο μέλος
salazar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mulholland Dr.
WTF
edit : Μολις είδα το Psycho . Διπλό wtf. Καιρό είχα να τρομάξω .
Για πες για πες πως σου φάνηκε το Mulholland Dr??Δεν είναι αριστούργημα??Διάβασε εδώ https://cinefil.pblogs.gr/2013/04/tainia-stathmos-david-lynch-mulholland-drive.html μια πολύ καλή ανάλυση και θα πάθεις την πλάκα σου.Το Psycho το έχω στα σκαριά
Edit:Το Lost Highway θεωρείται to πρώτος μέρος της άτυπης τριλογίας του Lynch,το Mulholland Dr το δεύετρο και το Inland Empire το τρίτο
Guest 712911
Επισκέπτης
nikolascy
Νεοφερμένος
Fifty Shades of Grey
Αληθεια εσενα πως σου φανηκε η ταινια; Μονο στην Κυπρο οταν τελειωσε νομιζε ολη η αιθουσα οτι ηταν διαλειμμα;
Gate4
Επιφανές μέλος
Αυτή η ταινία ήταν το πρώτο βιβλίο δεν τελείωσε. Έχει και συνέχεια το κουκλί.Αληθεια εσενα πως σου φανηκε η ταινια; Μονο στην Κυπρο οταν τελειωσε νομιζε ολη η αιθουσα οτι ηταν διαλειμμα;
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Για πες για πες πως σου φάνηκε το Mulholland Dr??Δεν είναι αριστούργημα??Διάβασε εδώ https://cinefil.pblogs.gr/2013/04/tainia-stathmos-david-lynch-mulholland-drive.html μια πολύ καλή ανάλυση και θα πάθεις την πλάκα σου.Το Psycho το έχω στα σκαριά
Edit:Το Lost Highway θεωρείται to πρώτος μέρος της άτυπης τριλογίας του Lynch,το Mulholland Dr το δεύετρο και το Inland Empire το τρίτο
Mulholland Dr.
WTF
τόσο καλή είναι αυτή η ταινία? salazar, πρέπει να δούμε τις ταινίες με τη σειρά ή πειράζει αν δούμε πρώτα το mulholland dr. και μετά τα υπόλοιπα?
salazar
Εκκολαπτόμενο μέλος
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Shiv
Νεοφερμένος
salazar
Εκκολαπτόμενο μέλος
KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος
Ένα θα σας πω:Δεν πιστεύω στην γιορτή του Αγίου Βαλεντινου και τέτοια αλλά σε καθ'όλη τη διάρκεια της ταινίας ήμουν σε φάση"Αχου τα.Τι γλυκός που είναι μαζί της".
Μόνο στις ταινίες της Lacta γίνονται τέτοια πράγματα!
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Άλμα μετά την ταινία: "ΔΕΝ ΤΗ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΕΤΣΙ" *κλαίει συνεχώς*
Κριτική για την ταινία: Καταρχάς, αξίζει 10άρι. Και παραπάνω, σε αντίθεση με το Hawking που είχα χιλιοδεί στο παρελθόν που πλέον του βάζω ένα επιεικές 8,5. Δεν είναι μόνο το love story, η ταινία είναι συγκλονιστική απο την άποψη του οτι περνάει πολλά μηνύματα. Βλέπαμε θυμάμαι φωτογραφίες του Hawking στο γυμνάσιο και λέγαμε "πως είναι αυτός έτσι" και παρόλο που ήξερα και τι έχει ο άνθρωπος δεν έλεγα τίποτα στους υπόλοιπους. Πραγματικά, αν δεν είναι αυτή ταινία που θα σε κάνει να εκτιμήσεις τη ζωή τότε, ποια είναι;
Είναι καταπληκτική και απο θέμα ερμηνειών, και άξια σκηνοθετημένη και δεν παρακολουθείς κάτι ελλιπές. Δεν κινείται ούτε πολύ γρήγορα , ούτε πολύ αργά. Ασφαλώς και θα την ξαναέβλεπα, με ένα πακέτο χαρτομάντηλα όμως αυτή τη φορά.
Το "Love in the end" της Lacta! Ντρέπομαι που το λέω αλλά έπρεπε να σκοτώσω κι εγώ κάπως την ώρα μου και την είχε στην τηλεόραση.
Ένα θα σας πω:Δεν πιστεύω στην γιορτή του Αγίου Βαλεντινου και τέτοια αλλά σε καθ'όλη τη διάρκεια της ταινίας ήμουν σε φάση"Αχου τα.Τι γλυκός που είναι μαζί της".
Μόνο στις ταινίες της Lacta γίνονται τέτοια πράγματα!
εγώ την είδα για 2η φορά, απίστευτη ταινία, εμένα μου άρεσε βασικά.
πλάκα πλάκα μόνο στις ταινίες της lacta γίνονται αλλά και στις υπόλοιπες ρομαντικές ταινίες.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Ναι το ειδα αυτο για το Lost Highway .Θα το δω αλλά δε ξερω ποτέ.Ντάξει στο Mulholland Dr μεχρι και το τέλος ήμουν έτσι . Κάτι ειχα καταλάβει αλλά μετά πήγα και διάβασα ανάλυση.Πολύ μπέρδεμα ρε παιδί μου.Για πες για πες πως σου φάνηκε το Mulholland Dr??Δεν είναι αριστούργημα??Διάβασε εδώ https://cinefil.pblogs.gr/2013/04/tainia-stathmos-david-lynch-mulholland-drive.html μια πολύ καλή ανάλυση και θα πάθεις την πλάκα σου.Το Psycho το έχω στα σκαριά
Να το δεις το Psycho.Καταπληκτικη ερμηνεία του ηθοποιού που έκανε τον Νόρμαν, πολύ σασπένς.
Stavri_
Τιμώμενο Μέλος
Παρότι, too romantic και παραμυθάκι, και παρότι είμαι φουλ ρεαλίστρια ως άνθρωπος, μπορώ να πω ότι αυτή η μίνι ταινία με 'κέρδισε'. Τόσο που μέχρι και στο Youtube σχολίασα 'κατεβατά' ...
Οπότε, τις δίνω ένα 9/10. (Για το είδος της έτσι, εννοείται. Δε μπορεί να συγκριθεί με υπερταινιάρες τύπου 'Ο Πιανίστας' ξέρω εγώ που έχω βάλει ανάλογη βαθμολογία, αλλά για αυτό που ''πρεσβεύει", είναι πάρα πολύ καλή. )
salazar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι το ειδα αυτο για το Lost Highway .Θα το δω αλλά δε ξερω ποτέ.Ντάξει στο Mulholland Dr μεχρι και το τέλος ήμουν έτσι . Κάτι ειχα καταλάβει αλλά μετά πήγα και διάβασα ανάλυση.Πολύ μπέρδεμα ρε παιδί μου.
Να το δεις το Psycho.Καταπληκτικη ερμηνεία του ηθοποιού που έκανε τον Νόρμαν, πολύ σασπένς.
Μόλις είδα το Psycho..Δεν είμαι μαθημένος σε ασπρόμαυρες και ειδικά τόσο παλιές αλλά ήταν πολυυυυυύ μπροστά από την εποχή του!!
Guest 712911
Επισκέπτης
Αληθεια εσενα πως σου φανηκε η ταινια; Μονο στην Κυπρο οταν τελειωσε νομιζε ολη η αιθουσα οτι ηταν διαλειμμα;
Επειδή είδα την ταινία στο mall, όπου γενικά δεν κάνουν διάλειμμα εκεί, το κατάλαβα όταν τελείωσε. Μου είχε πει κιόλας και μια φίλη μου ότι υπάρχουν και άλλα βιβλία (άρα και άλλες ταινίες) του έργου αυτού οπότε... Αν και δεν έχεις άδικο, ήταν απότομο το τέλος αλλά καλό.
"Κριτική": Γενικά ταινίες τέτοιου είδους (δραματικά ρομάντζα ας πούμε) δεν είναι του στυλ μου αλλά η συγκεκριμένη ταινία είχε γρήγορη ροή και πέρασε ευχάριστα το δύωρο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Hased Babis
- damn
- arpol03
- suaimhneas
- Steliosgkougkou
- Νομάρχης
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Drglitterstar
- charmander
- Obi-Wan Kenobi
- Ness
- constansn
- aririn
- ilovekpop
- χημεια4λαιφ
- gumiho
- Wonderkid
- Joji
- guest24440
- P.Dam.
- giannhs2001
- Scandal
- Than003
- Giorgkalo
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- Unboxholics
- Libertus
- Paraskevoula_5
- Fanimaid123
- eukleidhs1821
- Emilouko
- Georgekk
- tsiobieman
- SlimShady
- Chris_Kon
- floydiantree
- Katerinaki13
- Darkking
- Ryuzaki
- Steffie88
- Mukumbura
- Slytherin
- Prak
- chrysm
- Viedo
- DrsKatia
- Alma Libre
- Vkvkvk
- J.Cameron
- olga123
- fockos
- jj!
- stefan
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- Βλα
- Unseen skygge
- Wrong
- JohnGreek
- hecktors
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.