*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Υπαρχει σε καλη αναλυση? Οποτε παω να την κατεβασω/ δω online ειναι γυρισμενη απο καμερα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγγελική!!!
Δραστήριο μέλος
Ψιλοβλακεία ήταν.... τίποτα που να θυμίζει θριλερ όπως θέλει να λέγεται...
Gate4
Επιφανές μέλος
Μετά από όσα άκουσα είπα να τη δω. Ντάξυ κάπως συμπαθητική αλλά όχι και για να κλάψεις.. Δεν καταλαβαίνω γιατί τόοοοσος χαμός με αυτήν την τανία και τη συγκίνηση που υποτίθεται ότι έχει..
Guest 712911
Επισκέπτης
The Fault in Our Stars
Μετά από όσα άκουσα είπα να τη δω. Ντάξυ κάπως συμπαθητική αλλά όχι και για να κλάψεις.. Δεν καταλαβαίνω γιατί τόοοοσος χαμός με αυτήν την τανία και τη συγκίνηση που υποτίθεται ότι έχει..
Ναι, ούτε και εγώ έκλαψα.
Gate4
Επιφανές μέλος
Μα δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο για να κλάψεις και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσος χαμός με αυτήν την ταινία.. Και ώρες ώρες ήταν βαρετή.Ναι, ούτε και εγώ έκλαψα.
Guest 712911
Επισκέπτης
Μα δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο για να κλάψεις και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσος χαμός με αυτήν την ταινία.. Και ώρες ώρες ήταν βαρετή.
Δεν ξέρω αν ήταν βαρετή... Ισως λιγάκι γιατί στη μέση περίπου της ταινίας πάτησα pause και βγήκα λίγο έξω.
Εμένα πάλι το τέλος μου φάνηκε αναμενόμενο.
Πα.Κ
Νεοφερμένος
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
thomas l.
Τιμώμενο Μέλος
Drag me to hell... θριλερ ή αηδια??
με τίποτα δεν είναι θρίλερ
στη σκηνή με την κατσίκα που μιλούσε έριξα πολύ γέλιο
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
με τίποτα δεν είναι θρίλερ
στη σκηνή με την κατσίκα που μιλούσε έριξα πολύ γέλιο
πραγματι κι εμενα κωμωδια μου θυμησε περισσοτερο ααα εγω γελασα στη σκηνη που η μαγισσα περιμενε την ξανθια στο αυτοκινητο και αρχισαν να χτυπιουνται
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Την έχετε δει όλοι να πούμε
edit: Σιγά μην τη δω Δεν έχει βγει ακόμη BRrip
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Είναι πολύ ωραία ταινία!!
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Μπααα!!Θα κλάψεις!
Είναι πολύ ωραία ταινία!!
Δες το edit στο post μου
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
life12
Πολύ δραστήριο μέλος
nuria.m
Εκκολαπτόμενο μέλος
21 grams(2003) παρααααα πολυ καλη.
Τhe normal heart (2014) γλυκια και ταυτοχρονα σκληρη. Βρεθηκα λιγο προ εκπληξεως στις ερωτικες σκηνες αλλα στο τελος της ταινιας ειναι το τελευταιο που σε απασχολει!
Casablanca(1942) για 10η φορα!
Νew york i love you (2009) Πλην ελαχιστων εξαιρεσων ολες οι ιστοριουλες ηταν απιστευτα βαρετες και χωρις νοημα!!
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Αξίζει; Ακούω συνέχεια τα καλυτερα και δεν έχω μπει σε διαδικασία να την δω.Casablanca(1942) για 10η φορα!
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Τελικά βρήκα την ταινία "the fault in our stars" σε BrRip Την είδα.
Είναι κλασική ρομαντική ταινία, όπου
Κλισέ
Δεν έκλαψα.
(Κι θεωρούμαι ευαίσθητος, υποτίθεται )
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Λοιπόν
Τελικά βρήκα την ταινία "the fault in our stars" σε BrRip Την είδα.
Είναι κλασική ρομαντική ταινία, όπου
ο ένας εκ των δύο πεθαίνει στο τέλος.
Κλισέ
Δεν έκλαψα.
(Κι θεωρούμαι ευαίσθητος, υποτίθεται )
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Hased Babis
- damn
- arpol03
- suaimhneas
- Steliosgkougkou
- Νομάρχης
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Drglitterstar
- charmander
- Obi-Wan Kenobi
- Ness
- constansn
- aririn
- ilovekpop
- χημεια4λαιφ
- gumiho
- Wonderkid
- Joji
- guest24440
- P.Dam.
- giannhs2001
- Scandal
- Than003
- Giorgkalo
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- Unboxholics
- Libertus
- Paraskevoula_5
- Fanimaid123
- eukleidhs1821
- Emilouko
- Georgekk
- tsiobieman
- SlimShady
- Chris_Kon
- floydiantree
- Katerinaki13
- Darkking
- Ryuzaki
- Steffie88
- Mukumbura
- Slytherin
- Prak
- chrysm
- Viedo
- DrsKatia
- Alma Libre
- Vkvkvk
- J.Cameron
- olga123
- fockos
- jj!
- stefan
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- Βλα
- Unseen skygge
- Wrong
- JohnGreek
- hecktors
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.