Chris_Kon
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Locke, ασυνήθιστη ταινία αφού παίζει μόνο ένας ηθοποιός (Tom Hardy, εξαιρετική ερμηνεία), η οποία όμως σου κράταγε το ενδιαφέρον! 7/10 γιατί μου τα χάλασε λίγο το τέλος :/
- The help . Πολύ ωραία ταινία με ωραίες ερμηνείες! Τη συνιστώ! 9/10
- Catch me if you can , με τον Leonardo DiCaprio! Ενδιαφέρουσα ταινία, η οποία βασίζεται σε πραγματική ιστορία!! 8/10
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
φρι-κη
Νεοφερμένος
βαρετη
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
αλλά από τη μια μιση ώρα και μετά ήμουν https://www.google.gr/url?sa=i&rct=...RrUy2GaaNA_bztc477Hfv05A&ust=1407939371671391
intefina
Δραστήριο μέλος
Πάρα πολύ ωραία..
nuria.m
Εκκολαπτόμενο μέλος
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Μόλις είδα το Fight Club. Στην αρχή ήμουν https://www.google.gr/imgres?imgurl=...&iact=rc&uact=3&dur=310&page=1&start=0&ndsp=7
αλλά από τη μια μιση ώρα και μετά ήμουν https://www.google.gr/url?sa=i&rct=...RrUy2GaaNA_bztc477Hfv05A&ust=1407939371671391
Πραγματι, φοβερη πλοκη!!!!
nuria.m
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μόλις είδα το Fight Club. Στην αρχή ήμουν https://www.google.gr/imgres?imgurl=...&iact=rc&uact=3&dur=310&page=1&start=0&ndsp=7
σειρα εχουν οι επομενες τωρα!!!
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
σειρα εχουν οι επομενες τωρα!!!
Με ποια να συνεχίσω λες;
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Δεν ξέρω αν μου άρεσε... Ίσως επειδή δεν έπιασα το point της ταινίας ή γιατί δεν είναι του στυλ μου.
Ήταν καλό σε κάποια σημεία. Υπερβολικό σε άλλα. Περίμενα ότι θα είναι έτσι έχοντας ακούσει για τον Lars Von Trier.
Φοβερή η ερμηνεία της πρωταγωνίστριας πάντως.
intefina
Δραστήριο μέλος
O τίτλος και μόνο είναι τελείως αποκρουστικόςAntichrist
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Εγώ είδα το εξώφυλλο και μου φάνηκε ενδιαφέρουσα Την είχα ακούσει εδώ και καιρό.O τίτλος και μόνο είναι τελείως αποκρουστικός
->
intefina
Δραστήριο μέλος
Mπαα..δεν το νομίζωΕγώ είδα το εξώφυλλο και μου φάνηκε ενδιαφέρουσα Την είχα ακούσει εδώ και καιρό.
->
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
Antichrist
Δεν ξέρω αν μου άρεσε... Ίσως επειδή δεν έπιασα το point της ταινίας ή γιατί δεν είναι του στυλ μου.
Ήταν καλό σε κάποια σημεία. Υπερβολικό σε άλλα. Περίμενα ότι θα είναι έτσι έχοντας ακούσει για τον Lars Von Trier.
Φοβερή η ερμηνεία της πρωταγωνίστριας πάντως.Σοκ στη σκηνή που ακρωτηρίασε την κλειτορίδα της και γενικά στο τελευταίο μισάωρο.
Έχεις δει το Nymphomaniac; Η διαστροφή σε όλο της το μεγαλείο.
Δεν το έχω δει παρά μόνο το trailer.
Γενικά ο Τρίερ έχει ένα θέμα με τη σεξουαλική διαστροφή απ'ό,τι φαίνεται.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Το ξέρω. Δεν το έχω δει ακόμη.Μόνο trailer.Σκεφτόμουν να το δω κάποια στιγμή.Όταν έχω χρόνο για σκότωμα ίσως γιατί διαρκεί αρκετή ώρα η ταινίαΈχεις δει το Nymphomaniac; Η διαστροφή σε όλο της το μεγαλείο.
nuria.m
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με ποια να συνεχίσω λες;
με το the illusionist...αν θες ομως μια πιο ρομαντικη με το painted veil!!!
Έχεις δει το Nymphomaniac; Η διαστροφή σε όλο της το μεγαλείο.
το θεμα της ταινιας ηταν η μοναξια...η οποια στους συγκεκριμενους χαρακτηρες-ηρωες εκδηλωνόταν με σεξουαλικες διαστροφες...οι ταινιες του τριερ ειναι μοναδικες...πολυ εξυπνες και για γερα μυαλα και στομαχια!!η θα τι αγαπησεις η θα τις μισησεις...απαρατηρητες παντως δεν περνανε..!!
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
μια απλη ρομαντικη κομεντι που δε θα πω οτι μαρεσε ιδιαιτερα αλλα για να περασει η ωρα με καποιο τροπο μια χαρα ειναι
intefina
Δραστήριο μέλος
Τέλεια!!!
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Δεν ξερω τι να πω... Πρεπει να κλαιγα ανα 10λεπτα γιατι γενικων με αγγιξε αρκετα.. Πολυ ωραια ταινια να τη δειτε
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Hased Babis
- damn
- arpol03
- suaimhneas
- Steliosgkougkou
- Νομάρχης
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Drglitterstar
- charmander
- Obi-Wan Kenobi
- Ness
- constansn
- aririn
- ilovekpop
- χημεια4λαιφ
- gumiho
- Wonderkid
- Joji
- guest24440
- P.Dam.
- giannhs2001
- Scandal
- Than003
- Giorgkalo
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- Unboxholics
- Libertus
- Paraskevoula_5
- Fanimaid123
- eukleidhs1821
- Emilouko
- Georgekk
- tsiobieman
- SlimShady
- Chris_Kon
- floydiantree
- Katerinaki13
- Darkking
- Ryuzaki
- Steffie88
- Mukumbura
- Slytherin
- Prak
- chrysm
- Viedo
- DrsKatia
- Alma Libre
- Vkvkvk
- J.Cameron
- olga123
- fockos
- jj!
- stefan
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- Βλα
- Unseen skygge
- Wrong
- JohnGreek
- hecktors
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.