Αγγελική!!!
Δραστήριο μέλος
Μην αναφέρω ότι ο Matthew McConaughey είναι ο αγαπημένος μου ηθοποιός!!! ( και κούκλος... οχι σε αυτή την ταινία όμως που είναι πετσί και κόκαλο, αλλα στην πραγματικότητα!)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγγελική!!!
Δραστήριο μέλος
Καλύτερα όμως να το δεις με την μια για να ζήσεις στο πετσί του ρόλου...
Καλή διασκέδαση
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Guest 674631
Επισκέπτης
Nikos Grn
Νεοφερμένος
2. 50/50: Πολύ καλή αλλά και κάπως αναμενόμενη ταυτόχρονα. 8/10.
3. The Angriest Man In Brooklyn: Σου περνάει ένα σωστό μήνυμα αλλά δεν με άγγιξε ιδιαίτερα. 6/10.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Όντως το τέλος ήταν αναμενόμενο αλλά νομίζω η ταινία ήταν σε διαφορετικό στυλ από αυτές που πραγματεύονται τέτοιου είδους θέματα. Φοβερός για άλλη μια φορά ο Joseph Gordon-Levitt.2. 50/50: Πολύ καλή αλλά και κάπως αναμενόμενη ταυτόχρονα. 8/10.
Θέλω εντυπώσεις. Αν και οι φάτσες τα λένε όλα.The Fault In Our Stars.
Εγώ είδα επιτέλους την 6η αίσθηση. Υπέροχες ερμηνείες.Αν και ήξερα το plot twist δεν την βαρέθηκα καθόλου. Εύλογα θεωρείται must-see.
Το DBC και εγώ το έχω στον υπολογιστή και θα το δω σύντομα. Πρέπει να εξασφαλίσω συνεχόμενο 2ωρο όμως.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Πραγματικά υπέροχη ταινία, εξαιρετικές ερμηνείες.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Chris_Kon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
Όντως το τέλος ήταν αναμενόμενο αλλά νομίζω η ταινία ήταν σε διαφορετικό στυλ από αυτές που πραγματεύονται τέτοιου είδους θέματα. Φοβερός για άλλη μια φορά ο Joseph Gordon-Levitt.
Θέλω εντυπώσεις. Αν και οι φάτσες τα λένε όλα.
Εγώ είδα επιτέλους την 6η αίσθηση. Υπέροχες ερμηνείες.Αν και ήξερα το plot twist δεν την βαρέθηκα καθόλου. Εύλογα θεωρείται must-see.
Το DBC και εγώ το έχω στον υπολογιστή και θα το δω σύντομα. Πρέπει να εξασφαλίσω συνεχόμενο 2ωρο όμως.
Ε εντάξει. Εντάξει. ΕΝΤΑΞΕΙ. Ήταν για πολλά κλάματα η ταινία! Αφιέρωσα 2 ολόκληρες μέρες και για το βιβλίο και για την ταινία αλλά άξιζε
Πράγματι το sixth sense ήταν και είναι αγαπημένη μου. Το σοκ όταν...
Paracelsus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Όντως.Εγώ ήμουν να πέσω στα πατώματα με το βιβλίοΕ εντάξει. Εντάξει. ΕΝΤΑΞΕΙ. Ήταν για πολλά κλάματα η ταινία! Αφιέρωσα 2 ολόκληρες μέρες και για το βιβλίο και για την ταινία αλλά άξιζε
Πράγματι το sixth sense ήταν και είναι αγαπημένη μου. Το σοκ όταν...ήταν τεράστιο και ακόμα το θυμάμαιανακάλυψα ότι ο ίδιος ήταν νεκρός και το παιδί είχε αυτή την έξτρα αίσθηση...
Για εμένα ήταν μικρό το σοκ ...
τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος
nuria.m
Εκκολαπτόμενο μέλος
εμενα προσωπικα μου αρεσε περισσοτερο η ταινια απο το βιβλιο...Αξιζει να δω το Illuminati? Το βιβλιο ειναι εξαιρετικα ενδιαφερον... αλλα η ταινια τι λεει?
the descendants:ωραια φωτογραφια...αλλα τιποτα παραπανω...υπερεκτιμημενη ταινιουλα..
intefina
Δραστήριο μέλος
Α όχι..Εδώ θα διαφωνήσω.. Την είδα όταν είχε βγει και μου είχε αρέσει πολύ..Γούστα είναι αυτά βέβαιαεμενα προσωπικα μου αρεσε περισσοτερο η ταινια απο το βιβλιο...
the descendants:ωραια φωτογραφια...αλλα τιποτα παραπανω...υπερεκτιμημενη ταινιουλα..
nuria.m
Εκκολαπτόμενο μέλος
Α όχι..Εδώ θα διαφωνήσω.. Την είδα όταν είχε βγει και μου είχε αρέσει πολύ..Γούστα είναι αυτά βέβαια
αληθεια ε??εγω περιμενα πολλα περισσοτερα λογω ολων αυτων που ειχα ακουσει...ισως αν ειχε γινει καλυτερη επιλογη ηθοποιων να μου αρεσε περισσοτερο...!!απο την αρχη μεχρι το τελος κατι δεν μου καθοταν καλα...
intefina
Δραστήριο μέλος
Anyway..Χθες είδα to jobs..ωραία ήταν..ανεμενόμενη πλοκή για βιογραφία
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
Αρκετά καλή, πρωτότυπη θα έλεγα. Ωραίες ερμηνείες Leto και McConaughey
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Hased Babis
- damn
- arpol03
- suaimhneas
- Steliosgkougkou
- Νομάρχης
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Drglitterstar
- charmander
- Obi-Wan Kenobi
- Ness
- constansn
- aririn
- ilovekpop
- χημεια4λαιφ
- gumiho
- Wonderkid
- Joji
- guest24440
- P.Dam.
- giannhs2001
- Scandal
- Than003
- Giorgkalo
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- Unboxholics
- Libertus
- Paraskevoula_5
- Fanimaid123
- eukleidhs1821
- Emilouko
- Georgekk
- tsiobieman
- SlimShady
- Chris_Kon
- floydiantree
- Katerinaki13
- Darkking
- Ryuzaki
- Steffie88
- Mukumbura
- Slytherin
- Prak
- chrysm
- Viedo
- DrsKatia
- Alma Libre
- Vkvkvk
- J.Cameron
- olga123
- fockos
- jj!
- stefan
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- Βλα
- Unseen skygge
- Wrong
- JohnGreek
- hecktors
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.