Iliana in sky
Νεοφερμένος
The Vow!
Tι μου θύμισες!!! Πολύ στεναχώρια με αυτή τη ταινία!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος
Είπα να αναπολήσω λίγο..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Υπέροχος ο Jared Leto.
mary_lou thess
Εκκολαπτόμενο μέλος
ελιωσα απ'τα γελια
nuria.m
Εκκολαπτόμενο μέλος
trelomogolo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Panagiotis849
Δραστήριο μέλος
12 Χρόνια Σκλάβος
nuria.m
Εκκολαπτόμενο μέλος
12 Χρόνια Σκλάβος
ταινιαραααααααααα!
the prestige....
the prestige....
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
All about my mother του Almodovar : Υπεροχη , ιδιαιτερη και συγκινιτικη πραγματικα με αγκιξε
Talk to her του ιδιου : επισησ υπεροχη
Barefoot: για ρομαντικη ταινια ειναι πολυ πολυ καλη και ξεχωριστη
Fedde le Grand
Πολύ δραστήριο μέλος
Transformers 4: Δε ξαναπαρασύρομαι από την εμφάνιση της πρωταγωνίστριας...
orange crush
Δραστήριο μέλος
KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος
Ήθελα να την δω άλλα μετά είδα το τρέιλερ και άλλαξα γνώμη..
Chris_Kon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mr Nobody. Μου άρεσε αν και νιώθω το κεφάλι μου καζάνι αυτή τη στιγμή. Προσπαθώ ακόμη να καταλάβω τι ακριβώς έγινε. Είναι από τις ταινίες που θέλει ιδιαίτερη προσοχή αλλά πιστεύω ότι αξίζει.
Υπέροχος ο Jared Leto.
Πόσο υπέροχη ταινία;; Και γω πρόσφατα την είδα! Μ' άρεσε πολύ και η σκηνοθεσία και η μουσική επένδυση!
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Tελευταια ειδα δυο. Η πρωτη, το Ηer, παροτι ειχα τεραστιες προσδοκιες, βγηκε μεγαλη αποτυχια και ξενερωσα για τις δυο ωρες που χαλασα ασκοπα απο τη ζωη μου. Η δευτερη αντιθετως, Dallas Buyers Club, ειχε εξαιρετικες ερμηνειες και μου αρεσε που εκανε αναδρομη στο παρελθον και σιγα σιγα εφτανε στο σημερα, την προτεινω ανεπιφυλακτα.
To DBC είναι στη λίστα μου.
το the fault in our stars υπαρχει και σε καλη ποιοτητα? το ψαχνω και ειναι ολες απο camera...
Λογικά, σε λίγο καιρό θα μπορείς να το δεις online ή να το κατεβάσεις με torrent. Υπομονή. Ανυπομονώ να το δω, βέβαια, αλλά εντάξει, αρκούμαι στο βιβλίο.
Κυνόδοντας : Δεν μου άρεσε.Δεν ήταν του γούστου μου και γενικότερα δεν μου κάθισε καλά στο μάτι.
Don Jon : Γλύκας ο Joseph . Καλή ταινιούλα.
The Fault In Our Stars : Νομίζω δε χρειάζεται να πω κάτι.
The Amazing Spiderman : Λατρεύω Emma Stone και μπορώ να πω ότι προτιμώ Gwen Stacy από την άλλη τη σαχλή. Μου άρεσε πολύ ο καινούριος Spiderman. Αναμένω την 2η.
Κυνόδοντας: Την έχω δει και εγώ. Ήταν πολύ απότομη σαν ταινία γενικά, αλλά το τέλος μου άρεσε μπορώ να πω. Η πλοκή ήταν καλή, απλά είχε απότομες σκηνές και την βρήκα λίγο ανούσια έτσι όπως εξελισσόταν. Αλλά εντάξει, είμαι σίγουρη υπάρχουν και χειρότερες ταινίες.
TFIOS: Αν κρίνω απ'το βιβλίο, και τις σκηνές με τα τρέιλερ που έχω δει, η ταινία είναι τέλεια.
chester20080
Διακεκριμένο μέλος
Από τα paranormal το 1 και το 3 αξίζουν, τα άλλα δεν είναι τόσο καλά/τρομακτικά. Άντε,λίγο και το spinoff που εχουν κάνει,the marked ones.Paranormal Activity 4
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Κυνόδοντας: Την έχω δει και εγώ. Ήταν πολύ απότομη σαν ταινία γενικά, αλλά το τέλος μου άρεσε μπορώ να πω. Η πλοκή ήταν καλή, απλά είχε απότομες σκηνές και την βρήκα λίγο ανούσια έτσι όπως εξελισσόταν. Αλλά εντάξει, είμαι σίγουρη υπάρχουν και χειρότερες ταινίες.
TFIOS: Αν κρίνω απ'το βιβλίο, και τις σκηνές με τα τρέιλερ που έχω δει, η ταινία είναι τέλεια.
Ήταν υπέροχη.
Και εγώ DBC θέλω να δω αυτές τις μέρες.Έχω ακούσει πολύ καλές κριτικές.
τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος
όντως πολύ ωραία.
τι δε σου άρεσε στο τρέιλερΉθελα να την δω άλλα μετά είδα το τρέιλερ και άλλαξα γνώμη..
τα έχεις δει όλα τα paranormal activity ; από υπόθεση τι έλεγαν σου άρεσαν;Paranormal Activity 4
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Hased Babis
- damn
- arpol03
- suaimhneas
- Steliosgkougkou
- Νομάρχης
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Drglitterstar
- charmander
- Obi-Wan Kenobi
- Ness
- constansn
- aririn
- ilovekpop
- χημεια4λαιφ
- gumiho
- Wonderkid
- Joji
- guest24440
- P.Dam.
- giannhs2001
- Scandal
- Than003
- Giorgkalo
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- Unboxholics
- Libertus
- Paraskevoula_5
- Fanimaid123
- eukleidhs1821
- Emilouko
- Georgekk
- tsiobieman
- SlimShady
- Chris_Kon
- floydiantree
- Katerinaki13
- Darkking
- Ryuzaki
- Steffie88
- Mukumbura
- Slytherin
- Prak
- chrysm
- Viedo
- DrsKatia
- Alma Libre
- Vkvkvk
- J.Cameron
- olga123
- fockos
- jj!
- stefan
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- Βλα
- Unseen skygge
- Wrong
- JohnGreek
- hecktors
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.