Emilouko
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sparkling
Εκκολαπτόμενο μέλος

Emilouko
Περιβόητο μέλος

Φρίκαρα.
Και The Great Gatsby, Υπέροχα σκηνικά.

KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

Μόλις τελείωσε .![]()
![]()
Μα πόσο κλάμα είχα ρίξει...

Μια ταινία που είδα και μου άρεσε πάρα πολύ είναι το "The Cure".Επίσης πολύ συγκινητική.Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο!

Έχω πρίξει την κολλητή μου να την δει αλλά δεν...

https://www.youtube.com/watch?v=2sYtSnGAsnQ
Emilouko
Περιβόητο μέλος

Θα την δω αυτές τις μέρες.Μα πόσο κλάμα είχα ρίξει...Υπέροχη ταινία πάντως!
Μια ταινία που είδα και μου άρεσε πάρα πολύ είναι το "The Cure".Επίσης πολύ συγκινητική.Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο!
Έχω πρίξει την κολλητή μου να την δει αλλά δεν...
https://www.youtube.com/watch?v=2sYtSnGAsnQ

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Απλά μαγική!

Panagiotis849
Δραστήριο μέλος

Θρίλερ... Καλό ήταν!!

Δεν βλέπω συχνά ταινίες και γενικότερα τηλεόραση...

Emilouko
Περιβόητο μέλος

Don Jon : Γλύκας ο Joseph . Καλή ταινιούλα.
The Fault In Our Stars : Νομίζω δε χρειάζεται να πω κάτι.

The Amazing Spiderman : Λατρεύω Emma Stone και μπορώ να πω ότι προτιμώ Gwen Stacy από την άλλη τη σαχλή.

Βάσω(Μαρία)
Νεοφερμένος

https://m.imdb.com/title/tt0936501/

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Κυνόδοντας : Δεν μου άρεσε.Δεν ήταν του γούστου μου και γενικότερα δεν μου κάθισε καλά στο μάτι.
Don Jon : Γλύκας ο Joseph . Καλή ταινιούλα.
The Fault In Our Stars : Νομίζω δε χρειάζεται να πω κάτι.
The Amazing Spiderman : Λατρεύω Emma Stone και μπορώ να πω ότι προτιμώ Gwen Stacy από την άλλη τη σαχλή.Μου άρεσε πολύ ο καινούριος Spiderman. Αναμένω την 2η.
το the fault in our stars υπαρχει και σε καλη ποιοτητα? το ψαχνω και ειναι ολες απο camera...

jj!
Τιμώμενο Μέλος

ΑνώμαληDon Jon : Γλύκας ο Joseph . Καλή ταινιούλα.

DimiLovemi
Νεοφερμένος

Ανώμαλη
Ελπίζω να μην είσαι κι εσύ σαν τις... (κοπέλες να το πω; όχι) γκόμενές του
Ε οχι και ανωμαλη! Το παιδι κανει οτι κανουν ολοι οι αντρες και ειχε τα αρχιδια να δειξει αυτη την πραγματικοτητα σε μια πολυ πρωτοτυπη ταινια.. Σωστος! By the way all the money η Scarlett!

Emilouko
Περιβόητο μέλος

Χαχα . Ρε μ' αρέσει πολύ σαν ηθοποιός.Ανώμαλη
Ελπίζω να μην είσαι κι εσύ σαν τις... (κοπέλες να το πω; όχι) γκόμενές του

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Για πλάκα το είπα ρεΕ οχι και ανωμαλη! Το παιδι κανει οτι κανουν ολοι οι αντρες και ειχε τα αρχιδια να δειξει αυτη την πραγματικοτητα σε μια πολυ πρωτοτυπη ταινια.. Σωστος! By the way all the money η Scarlett!![]()

Και ναι, δείχνει την πραγματικότητα.
Χαχα . Ρε μ' αρέσει πολύ σαν ηθοποιός.Το σπόιλερ δεν το έπιασα. Αλλά όχι.

Ροζαλία Κωνστα-
Νεοφερμένος

Emilouko
Περιβόητο μέλος

Για πλάκα το είπα ρε(Αν κρίνω από το nickname, δεν πρέπει να μιλάω πολύ
)
Και ναι, δείχνει την πραγματικότητα.
Λέω: Μην είσαι σαν εκείνη που τον χώρισε επειδή εκείνος αυνανιζόταν (να το πω κομψά)

girly14
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Hased Babis
- damn
- arpol03
- suaimhneas
- Steliosgkougkou
- Νομάρχης
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Dr. Gl. Luminous
- charmander
- Obi-Wan Kenobi
- Ness
- constansn
- aririn
- ilovekpop
- χημεια4λαιφ
- gumiho
- Wonderkid
- Joji
- guest24440
- P.Dam.
- giannhs2001
- Scandal
- Than003
- Giorgkalo
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- Unboxholics
- Libertus
- Paraskevoula_5
- Fanimaid123
- eukleidhs1821
- Emilouko
- Georgekk
- tsiobieman
- SlimShady
- Chris_Kon
- floydiantree
- Katerinaki13
- Darkking
- Ryuzaki
- Steffie88
- Mukumbura
- Slytherin
- Prak
- chrysm
- Viedo
- DrsKatia
- Alma Libre
- Vkvkvk
- J.Cameron
- olga123
- fockos
- jj!
- stefan
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- Βλα
- Unseen skygge
- Wrong
- JohnGreek
- hecktors
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.