sparkling
Εκκολαπτόμενο μέλος
τι δραμα και αυτο ! εγω και με το πιο γελοιο θριλερ θα τρομαξω εγω βλεπω ταινιες με την κολλητη μου και συνηθως θριλερ ,εκεινη δεν νιωθει εγω τι τραβαω ομωςχαχα κι εγω!!! χθες γυρισα σπιτι κατα τις 12 και μεχρι τις 6 με το ζορι κοιμηθηκα λιγο σκεπτομενη την τελευταια σκηνη με τη γρια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sparkling
Εκκολαπτόμενο μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Πάρα πολύ ωραία ταινία.Δεν έχω δει του '10 αλλά πιστεύω αξίζει να δείτε το original. Με φόρτισε αρκετά συναισθηματικά . Σε κάποιες σκηνές ήθελε να είμαι μέσα στη ταινία για να σταματήσω όσα γίνονται. Έχει κάποιες παραποιήσεις όσον αφορά το πραγματικό πείραμα στο Stanford αλλά η ουσία δεν έχει χαθεί. Δεν μετάνιωσα καθόλου που την επέλεξα.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
City of god... μου φανηκε σκληρη ταινια, δεν ξερω με τι συναισθηματα με αφησε. Απλα επιβεβαιωσα μεσα μου οτι ο καθενας ο,τι δινει παιρνει κι οπως στρωνει, ετσι και κοιμαται.
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος
Αδιαφορο με αφησε.
Pantelis_P
Νεοφερμένος
Marianna.P
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.youtube.com/watch?v=jiHDJ19A3dk
Αρκετά καλή δεν περίμενα κάτι λιγότερο..!
Pantelis_P
Νεοφερμένος
Δεν την έχω δει.
Μου είπαν οτι ειναιμεγάλη μαλακια. :Ρ δες την κ πες μου κ εμενα γνώμη.
Παιδιά τον Κυνόδοντα τον έχετε δει; Λέει τίποτα; Είδα το trailer αλλά μου φάνηκε κάπως...να το πώ ανώμαλο,να πώ άρρωστο;
Αλλά έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές. Εσείς τι πιστεύτε;
Την ειχα δει πριν 2 χρονια. Περιεργη αλλα πολυ ωραια και καλοι οι ηθοποιοι
mirto.dr
Εκκολαπτόμενο μέλος
Την ειχα δει πριν 2 χρονια. Περιεργη αλλα πολυ ωραια και καλοι οι ηθοποιοι
Σε παρόμοιο στυλ με τον κυνόδοντα Ελληνικής παραγωγής είναι το ''Miss Violence'' .Σας προειδοποιώ ότι είναι σκληρή ταινία που θα σας φορτίσει συναισθηματικά αλλά αξίζει να την δείτε.Εμένα σαν παραγωγή και γενικά σαν αποτέλεσμα με εντυπωσίασε (για τα ελληνικά δεδομένα τουλάχιστον) ωστόσο δεν υπάρχει περίπτωση να την ξαναδώ.Αν την δείτε θα καταλάβετε τι εννοώ !
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Σε παρόμοιο στυλ με τον κυνόδοντα Ελληνικής παραγωγής είναι το ''Miss Violence'' .Σας προειδοποιώ ότι είναι σκληρή ταινία που θα σας φορτίσει συναισθηματικά αλλά αξίζει να την δείτε.Εμένα σαν παραγωγή και γενικά σαν αποτέλεσμα με εντυπωσίασε (για τα ελληνικά δεδομένα τουλάχιστον) ωστόσο δεν υπάρχει περίπτωση να την ξαναδώ.Αν την δείτε θα καταλάβετε τι εννοώ !
Την ειδα... τι μισογυνης ο πρωταγωνιστης.... οντως σκληρη ταινια, λυπηθηκα το μικρο κοριτσακι, ολες βασικα τις γυναικες, αλλα αυτο το παιδι που δεν ηταν καν 11...... (οχι οτι αν ηταν 11 θα ηταν λιγοτερο σκληρο αυτο που εκανε)
sparkling
Εκκολαπτόμενο μέλος
mary_lou thess
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.dailymotion.com/video/xo...hables-trailer-ελληνικοί-υπότιτλοι_shortfilms
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
οι αθικτοι (the intouchables) ΤΕΛΕΙΑ!
https://www.dailymotion.com/video/xo...hables-trailer-ελληνικοί-υπότιτλοι_shortfilms
δεν ειναι γεματη αισιοδοξια??
mary_lou thess
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν ειναι γεματη αισιοδοξια??
Ναι! απ'τις καλυτερες του ειδους!
tweetyslvstr
Δραστήριο μέλος
Non-stop με τον Neeson
https://www.youtube.com/watch?v=jiHDJ19A3dk
Αρκετά καλή δεν περίμενα κάτι λιγότερο..!
και εγώ είδα αυτή την ταινία προσφατα και μου άρεσε πάρα πολύ!!!!!!!
phneloph !!!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλουτσικη! (μου αρεσε πιο πολυ επειδη ηταν αληθινη ιστορια)
phneloph !!!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει !!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Hased Babis
- damn
- arpol03
- suaimhneas
- Steliosgkougkou
- Νομάρχης
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Drglitterstar
- charmander
- Obi-Wan Kenobi
- Ness
- constansn
- aririn
- ilovekpop
- χημεια4λαιφ
- gumiho
- Wonderkid
- Joji
- guest24440
- P.Dam.
- giannhs2001
- Scandal
- Than003
- Giorgkalo
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- Unboxholics
- Libertus
- Paraskevoula_5
- Fanimaid123
- eukleidhs1821
- Emilouko
- Georgekk
- tsiobieman
- SlimShady
- Chris_Kon
- floydiantree
- Katerinaki13
- Darkking
- Ryuzaki
- Steffie88
- Mukumbura
- Slytherin
- Prak
- chrysm
- Viedo
- DrsKatia
- Alma Libre
- Vkvkvk
- J.Cameron
- olga123
- fockos
- jj!
- stefan
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- Βλα
- Unseen skygge
- Wrong
- JohnGreek
- hecktors
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.