a.tsikaderis
Νεοφερμένος
Απλά Woody Allen!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
a posse ad esse
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν ειναι χαλια?την εχω δει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
δεν ειναι χαλια?
Χαλια ειναι... τζαμπα ο χρονος που ξοδεψα!
Georgia394
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χαλια ειναι... τζαμπα ο χρονος που ξοδεψα!
Σκεφτομουν να τη δω σημερα. Δεν αξιζει καθολου;
(Δε θα την εβλεπα αλλα παιζουν μερικοι ηθοποιοι που μ' αρεσουν.)
anna-what if??
Νεοφερμένος
To Rome with love.
Απλά Woody Allen!
Την είδα κι εγώ πριν δυο βδομάδες- πολύ ωραία! Δες όμως το Midnight in Paris, είναι ακόμα καλύτερη, για μένα 9/10 τουλάχιστον!!
Χτες είδα το L' Amour Dure Trois Ans. Ωραία ταινία, γαλλική, λίγο παράξενη σε κάποια σημεία και κυλούσε γρήγορα. 7/10 για 'μενα.
Gareth
Δραστήριο μέλος
Αρκετά καλή ταινία, περιέχει το στοιχείο του εντυπωσιασμού και της έκπληξης...με χάλασε απίστευτα το τέλος της..
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Εγώ αγαπάω τον φίλο του πρωταγωνιστή που παίζει και στο Criminal Minds.
Βασικός λόγος που είδα την ταινία. Γλυκούλης.
Μιλάμε για τον...;
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Σκεφτομουν να τη δω σημερα. Δεν αξιζει καθολου;
(Δε θα την εβλεπα αλλα παιζουν μερικοι ηθοποιοι που μ' αρεσουν.)
Οπως μολις ανεφεραν 2 ατομα πιο πανω... Οχι θα την κλεισεις αμεσως
Εγω σημερα το απογευμα ειδα το die Welle αγγ. The wave την εχω ξαναδει 2 φορες αλλα καθε φορα που το βλεπω καταλαβαινω διαφορετικα πραγματα και νιωθω διαφορετικα...
die Welle λοιπον...
dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος
~Melania~
Περιβόητο μέλος
... και είδα επίσης μια ταινία που μου πρότεινε η μητέρα μου, η οποία και με συγκίνησε βαθύτατα!
DarthFederer
Διάσημο μέλος
Το Law Abiding Citizen.
Αρκετά καλή ταινία, περιέχει το στοιχείο του εντυπωσιασμού και της έκπληξης...με χάλασε απίστευτα το τέλος της..
Το τελος της ηταν λιγο για ολη την υπολοιπη πλοκη
Επιτελους το star εβαλε μια σοβαρη ταινια
x4r7s
Εκκολαπτόμενο μέλος
ιωαννα d.
Νεοφερμένος
Prisoners
Πολύ καλή, φοβερές ερμηνείες, μυστήριο κ αγωνία στο αποκορύφωμα!
ναι κι εγω αυτην ειδα τελευταια.! οντως ηταν πολυ καλη, ο χιου τζακμαν καταπληκτικος οπως και ο τζεικ τζιλενχαλ που τον υπερλατρευω Μου αρεσε και το τελος, παρολο που σ' αυτο ειμαι λιγο ιδιοτροπη
DarthFederer
Διάσημο μέλος
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
σπονδυλωτες ιστοριες με κοινο στοιχειο.....καφε-τσιγαρα (τι αλλο θα μπορουσε; ) καλο ηταν
Revolver
απο τις πρωτες του Guy Ritchie, καλυτερα να αποφευχθει γιατι ηταν κατι σαν πειραματισμος για τις επομενες
Kick-Ass
δεν εχω διαβασει το κομικ για να ξερω ποσο πιστο ειναι, βιαιο αλλα οχι δυσαρεστο και χαρηκα που επιτελους το τελειωσα και εμαθα τι ακριβως εγινε
oh and "frankenweenie"
good old Tim Burton with his pals and Danny Elfman
ya know...
DarthFederer
Διάσημο μέλος
Βλα
Πολύ δραστήριο μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Αγάπες τα μίνιονς
ιωαννα d.
Νεοφερμένος
συμφωνω, αν και δεν θα με αυτοαποκαλουσα μυημενη οι πρωταγωνιστες διναν ρεστα παντως, ειδικα στις φασεις με τα βασανιστηρια ο χιου ηταν φοβερος.Πολυ καλο το Prisoners αλλα για καποιον μυημενο στα αστυνομικα, ειναι σχετικα ''ευκολη'' η πλοκη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Hased Babis
- damn
- arpol03
- suaimhneas
- Steliosgkougkou
- Νομάρχης
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Drglitterstar
- charmander
- Obi-Wan Kenobi
- Ness
- constansn
- aririn
- ilovekpop
- χημεια4λαιφ
- gumiho
- Wonderkid
- Joji
- guest24440
- P.Dam.
- giannhs2001
- Scandal
- Than003
- Giorgkalo
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- Unboxholics
- Libertus
- Paraskevoula_5
- Fanimaid123
- eukleidhs1821
- Emilouko
- Georgekk
- tsiobieman
- SlimShady
- Chris_Kon
- floydiantree
- Katerinaki13
- Darkking
- Ryuzaki
- Steffie88
- Mukumbura
- Slytherin
- Prak
- chrysm
- Viedo
- DrsKatia
- Alma Libre
- Vkvkvk
- J.Cameron
- olga123
- fockos
- jj!
- stefan
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- Βλα
- Unseen skygge
- Wrong
- JohnGreek
- hecktors
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.