chester20080
Διακεκριμένο μέλος
Χμ...Δες πάντως (αν δεν έχεις ήδη δει) και το paranormal activity 3(το καλύτερο από.τα 4),the sinister και the conjuring,the descent 1,2 και insidious 1...Ειδικά το conjuring και sinister.Paranormal Activity 1
μάπα θρίλερ, ωραία κωμωδία
εκεί που χέστηκε πάνω της η άλλη που είδε την αράχνη, έλιωσα στο γέλιο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Georgia394
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
[15+ btw]
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
την ειδαμε χθες το βραδυ με μια παρεα φιλων.... μετρια... 6/10
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Χμ...Δες πάντως (αν δεν έχεις ήδη δει) και το paranormal activity 3(το καλύτερο από.τα 4),the sinister και the conjuring,the descent 1,2 και insidious 1...Ειδικά το conjuring και sinister.
Απο όλα αυτά έχω δει το insidious. Εξίσου γελοίο για μένα.
Δε ξέρω, όλα αυτά τα παραφυσικά μου φέρνουν γέλιο.
Guest 845212
Επισκέπτης
Την εχω ξαναδει και εχω γραψει για αυτην ομως μια φορα ποτε δεν ειναι αρκετη
υγ μην περιμενετε να καταλαβετε τιποτα με μια προβολη.
dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος
2) Είσαι ο Επόμενος:
Υπέρ: Απρόβλεπτο και αρκετά τρομακτικό.
Κατά: Σε γενικές γραμμές η υπόθεση ενός συνηθισμένου θρίλερ (αίματα, κάποιος πετάγεται απότομα, χαζομάρες ηθοποιών που το παίζουν γενναίοι και την πατάνε στο τέλος ) κλπ. κλπ..
Βαθμολογία: 8/10. Εντάξει τα τελευταία λεπτά, ανατρέπουν την όλη υπόθεση και θα σας αφήσουν πιστεύω με το στόμα ανοιχτό (για αυτό και το απρόβλεπτο στα υπέρ )
Θέλω να πάω να το δω στον κινηματογράφο αξίζει ή να πάω να δω καμία άλλη ταινία?
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
εγω δεν το εχω δει δεν ειμαι των horror και θρίλερ. Αλλά τα splatter γαμάνΦυσικά και ναι ,λίγοι δεν έχουν δει το the ring ,που λέει ο λόγος και κάποιος που δεν βλέπει θρίλερ το the ring το έχει δει.
dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω δεν το εχω δει δεν ειμαι των horror και θρίλερ. Αλλά τα splatter γαμάν
Εμένα μ'αρέσουν τα θρίλερ,δεν τρελαίνομαι κιόλας αλλά καλά είναι,με παρέα ειδικά αν είναι και κανένας φοβιτσιάρης να τον πειράζεις (ξέρω είμαστε κακοί,αλλά έλα μωρέ )
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Εγώ προτιμώ τα ψυχολογικά θρίλερ.Καλά είναι και τα splatter αλλά ανάλογα με τις ορέξεις.εγω δεν το εχω δει δεν ειμαι των horror και θρίλερ. Αλλά τα splatter γαμάν
Φοβερή ταινία.Εγώ 2-3 φορές την έχω δει. Πήγα σε ειδική ιστοσελίδα που την εξηγούσαν για να καταλάβω ακριβώς τι έγινεDONNIE DARKO
Την εχω ξαναδει και εχω γραψει για αυτην ομως μια φορα ποτε δεν ειναι αρκετη
υγ μην περιμενετε να καταλαβετε τιποτα με μια προβολη.
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος
Selestian
Δραστήριο μέλος
dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Fani93
Εκκολαπτόμενο μέλος
Depon
Νεοφερμένος
mairou
Εκκολαπτόμενο μέλος
DimX
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Jobs...πολύ ωραία ταινία!απλα ο θαυμασμός μου για τον Steve jobs αυξήθηκε περισσότερο μετά απο αυτήν την ταινία...
Που να δεις και αυτην για αυτον που εφτιαξε το facebook... Θα ξενερωσεις
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Hased Babis
- damn
- arpol03
- suaimhneas
- Steliosgkougkou
- Νομάρχης
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Drglitterstar
- charmander
- Obi-Wan Kenobi
- Ness
- constansn
- aririn
- ilovekpop
- χημεια4λαιφ
- gumiho
- Wonderkid
- Joji
- guest24440
- P.Dam.
- giannhs2001
- Scandal
- Than003
- Giorgkalo
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- Unboxholics
- Libertus
- Paraskevoula_5
- Fanimaid123
- eukleidhs1821
- Emilouko
- Georgekk
- tsiobieman
- SlimShady
- Chris_Kon
- floydiantree
- Katerinaki13
- Darkking
- Ryuzaki
- Steffie88
- Mukumbura
- Slytherin
- Prak
- chrysm
- Viedo
- DrsKatia
- Alma Libre
- Vkvkvk
- J.Cameron
- olga123
- fockos
- jj!
- stefan
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- Βλα
- Unseen skygge
- Wrong
- JohnGreek
- hecktors
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.