marou93
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.youtube.com/watch?v=Lekx_ZlqyWk
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ξετρελάθηκα. Είχε γέλιο, οκ, αλλά ήταν γεμάτη καφρίλες, που για το δικό μου γούστο, παρα-ήταν! Εντάξει, δεν είναι ότι μετάνιωσα που την είδα, απλά είναι ταινία "περνάω το χρόνο μου". Και τα Hangover έχουν καφρίλες και "παρόμοιο" στυλ, αλλά είναι κλάσεις ανώτερο!
καλα τωρα ολοι θα θελαν να ηταν σε ενα τετοιο παρτι
εμενα με αρεσει πολυ και βρηκα και τα τραγουδακια που ειναι στην ταινια κομπλε
αν δεις και τα αβαταρ μου απο την ταινια ειναι
οι καφριλες μεχρι που αρχισε να φευγει εξαλα ωραιες ηταν
υ.γ ΤΟ HANGOVER ειναι απλα τρομεροοο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
καλα τωρα ολοι θα θελαν να ηταν σε ενα τετοιο παρτι
εμενα με αρεσει πολυ και βρηκα και τα τραγουδακια που ειναι στην ταινια κομπλε
αν δεις και τα αβαταρ μου απο την ταινια ειναι
οι καφριλες μεχρι που αρχισε να φευγει εξαλα ωραιες ηταν
υ.γ ΤΟ HANGOVER ειναι απλα τρομεροοο
Εγώ δεν θα ήθελα να είμαι σε ένα τέτοιο πάρτυ. Δε θα 'θελα να κινδυνεύσει η ζωή μου!
Ναι, το σάουνττρακ πολύ καλό, όντως.
kostakis2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υπερ: Πολύ γέλιο και καλός συνδυασμός της κωμωδίας με το είδος της περιπέτειας.
Κατά: Τίποτα.
Βαθμολογία: 10/10. Μόνο και μόνο γιατί είναι από τις λίγες κωμωδίες που κυκλοφορούν, που πραγματικά με έκανε τόσο εμένα, όσο και όλο τον κινηματογράφο να πεθάνουμε στο γέλιο (πρώτη φορά το είδα αυτό )
2) Είσαι ο Επόμενος:
Υπέρ: Απρόβλεπτο και αρκετά τρομακτικό.
Κατά: Σε γενικές γραμμές η υπόθεση ενός συνηθισμένου θρίλερ (αίματα, κάποιος πετάγεται απότομα, χαζομάρες ηθοποιών που το παίζουν γενναίοι και την πατάνε στο τέλος ) κλπ. κλπ..
Βαθμολογία: 8/10. Εντάξει τα τελευταία λεπτά, ανατρέπουν την όλη υπόθεση και θα σας αφήσουν πιστεύω με το στόμα ανοιχτό (για αυτό και το απρόβλεπτο στα υπέρ )
Natsuko
Εκκολαπτόμενο μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Και οι 3 ταινίες είναι φοβερές.Εμένα αγαπημένη μου είναι η 2ηΞανά είδα το Dark Knight Rises, αγαπημένη ταινία και μ'αρέσει πάρα πολύ η Anne Hathaway ως catwoman
Όντως η Anne Hathaway ήταν πολυ καλή στο συγκεκριμένο ρόλο.Γενικά πολλά υποσχόμενη ηθοποιός.
αιθερόλαμνος
Νεοφερμένος
Η Έμιλυ Γουατσον συγκλονιστικη.. Η ταινία συνολικα περνάει, με περίτεχνο τρόπο, μηνυματα περί σπουδαίων ζητηματων (θρησκευτικη πίστη, έρωτας κτλ) και ασκει κριτικη στα ηθη της κοινωνιας και στους εκπροσώπους της εκκλησίας.. συγκινητικη εως καταθλιπτική... αν και άλλες ταινίες του ίδιου σκηνοθετη ( Λαρς φον Τρίερ) τις βρισκω πολύ βαρια κουλτουρα με ό,τι θετικο κι αρνητικο αυτό συνεπάγεται, αυτή ήταν απλά εξαιρετική..
dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος
όλες οι ταινίες batman είναι ωραίες αλλά όντος η δεύτερη είναι πιο ωραία γιατί παίζει και ο joker,πολύ καλή ερμηνεία αλλά κρίμα που ήταν η τελευταία του ταινίαΚαι οι 3 ταινίες είναι φοβερές.Εμένα αγαπημένη μου είναι η 2η
Όντως η Anne Hathaway ήταν πολυ καλή στο συγκεκριμένο ρόλο.Γενικά πολλά υποσχόμενη ηθοποιός.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Ναι..όλες οι ταινίες batman είναι ωραίες αλλά όντος η δεύτερη είναι πιο ωραία γιατί παίζει και ο joker,πολύ καλή ερμηνεία αλλά κρίμα που ήταν η τελευταία του ταινία
aggelikicr7
Νεοφερμένος
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος
εχει δει κανενας το the ring?
Φυσικά και ναι ,λίγοι δεν έχουν δει το the ring ,που λέει ο λόγος και κάποιος που δεν βλέπει θρίλερ το the ring το έχει δει.
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Φυσικά και ναι ,λίγοι δεν έχουν δει το the ring ,που λέει ο λόγος και κάποιος που δεν βλέπει θρίλερ το the ring το έχει δει.
αν πω οτι δεν την ηξερα .... αν και τα φοβαμαι αυτα τα θριλερ παρα πολυ θα κατσω να την δω
dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος
αν πω οτι δεν την ηξερα .... αν και τα φοβαμαι αυτα τα θριλερ παρα πολυ θα κατσω να την δω
Αν φοβάσαι δες καλύτερα μια κωμωδία,εμένα πάλι δεν με τρελαίνουν τα θρίλερ πιο πολύ με παρέα βλεπω ,ειδικά με την κοπέλα μου είναι ωραία γιατί φοβάται και με αγκαλιάζει όλη την ώρα
φοβασαι αυτα τα θριλερ..αλλα θα το δεις
annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος
ωραία ταινία..αρκετά ενδιαφέρουσα αν και σε κάποια σημεία έχανε λίγο
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
προχθές είδα το die welle (το κύμα)
ωραία ταινία..αρκετά ενδιαφέρουσα αν και σε κάποια σημεία έχανε λίγο
εε δεν μου αρεσε που πεθανε ο αλλος αλλα τι να κανουμε
Βλα
Πολύ δραστήριο μέλος
Φοβερή!
annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος
εε δεν μου αρεσε που πεθανε ο αλλος αλλα τι να κανουμε
για το παιδί που αυτοκτόνησε λες???ή για τον χοντρούλη??
Alma Libre
Επιφανές μέλος
μάπα θρίλερ, ωραία κωμωδία
εκεί που χέστηκε πάνω της η άλλη που είδε την αράχνη, έλιωσα στο γέλιο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Hased Babis
- damn
- arpol03
- suaimhneas
- Steliosgkougkou
- Νομάρχης
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Drglitterstar
- charmander
- Obi-Wan Kenobi
- Ness
- constansn
- aririn
- ilovekpop
- χημεια4λαιφ
- gumiho
- Wonderkid
- Joji
- guest24440
- P.Dam.
- giannhs2001
- Scandal
- Than003
- Giorgkalo
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- Unboxholics
- Libertus
- Paraskevoula_5
- Fanimaid123
- eukleidhs1821
- Emilouko
- Georgekk
- tsiobieman
- SlimShady
- Chris_Kon
- floydiantree
- Katerinaki13
- Darkking
- Ryuzaki
- Steffie88
- Mukumbura
- Slytherin
- Prak
- chrysm
- Viedo
- DrsKatia
- Alma Libre
- Vkvkvk
- J.Cameron
- olga123
- fockos
- jj!
- stefan
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- Βλα
- Unseen skygge
- Wrong
- JohnGreek
- hecktors
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.