Pequeño
Τιμώμενο Μέλος
Αλλιώς την περίμενα, αλλιώς βγήκε,αλλά νταξ καλή ήταν.
Το τέλος με ξενέρωσε λίγο..
βασικά ΑΡΚΕΤΆ!
στα 10 της δίνω 7.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τελεια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickie13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Guest 845212
Επισκέπτης
The Fly του David Cronenberg
Αηδιαστικη ταινια. Παντως ειχε κανει πολυ μεγαλη αισθηση στην εποχη της -κυριως λογω των ειδικων εφε που ειχε-.
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Όντως πολύ καλή.οι άθικτοι
τελεια
Σίχαμα. Χάσιμο χρόνου, κυριολεκτικώς.Αηδιαστικη ταινια. Παντως ειχε κανει πολυ μεγαλη αισθηση στην εποχη της -κυριως λογω των ειδικων εφε που ειχε-.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Ελπίζω να κάνεις πλάκα Η ταινία ήταν απαράδεκτη
Ρε ωραια ηταν βασικα ξενερωσα μονο λιγο μετα την και καλα μαχη... Οκ δεν ειχε και τιποτα ιδιαιτερο αλλα ηταν ωραια! Μου αρεσαν πολυ τα εφε και τα σκηνικα! Η καταστροφη της Πομπϊας να την δεις! Ειναι τελεια! Μπορει να ειναι λιγο εκπαιδευτικη ( στα πλαισια της γεωγραφιας την ειδα) αλλα αξιζει!
Λοιπον breaking dawn part 2 της δινω 7/10
Η καταστροφη της Πομπϊας 8,5/10
vickie13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αηδιαστικη ταινια. Παντως ειχε κανει πολυ μεγαλη αισθηση στην εποχη της -κυριως λογω των ειδικων εφε που ειχε-.
H αρχική ταινία,στην οποία βασίστηκε ο cronenberg,γυρίστηκε το '50 και ήταν πολύ μπροστά για την εποχή της.Εμένα προσωπικά μου άρεσε γιατί ήξερα περίπου τι θα δω.Αν το δεις με σημερινά κριτήρια,οκ,μπορείς να την πεις χάλια/γελοία αλλά για το '80 που γυρίστηκε του Cronenberg ήταν τρομερή.
Έχοντας δει καινούργιες ταινίες θρίλερ πχ saw, δεν μπορώ να πω ότι είναι τοοοόσο αηδιαστική..
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
οι άθικτοι
τελεια
Ευρωπαϊκό σινεμά !!! Τα λεει ολα...
Mercury
Επιφανές μέλος
Μέτρια ταινία,αλλά ευχάριστη.
Still,a better love story than twilight!!
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
τα πάντα είναι καλύτερα από το μηδενΑν.. του Παπακαλιάτη.Την είδα και επέζησα.
Μέτρια ταινία,αλλά ευχάριστη.
Still,a better love story than twilight!!
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Δεν μου άρεσε.
Πέραν του ότι άλλαξαν τα φώτα στο σενάριο σε σχέση με το βιβλίο,το οποίο είναι πολλάκις ανώτερο,είναι υπερβολικά γρήγορο στην εξέλιξη της ιστορίας.
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω διαβάσει το βιβλίο. Λες να το πάρω?
carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος
Αμμμ,ένα εφταράκι.
helion
Νεοφερμένος
Mercury
Επιφανές μέλος
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω διαβάσει το βιβλίο. Λες να το πάρω?
Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ το βιβλίο πάντως.Οι σελίδες έφευγαν 10-10.
Για αυτό και απογοητεύτηκα απο την ταινία.Περίμενα,μιάς και έχοντας δεί το Da Vinci κάτι ανάλογο...Αλλά μάλλον ήτανε μια ξεπέτα.
Gate4
Επιφανές μέλος
Η χαραυγή ήταν απαράδεκτη ταινία και δε σηκώνω κουβέντα Εγώ όταν είδα το τρέιλερ πίστεψα ότι θα ήταν καλή αλλά μάπα το καρπούζι Ήταν τέρμα ξενέρωτη ταινία σε φάση τίποτα δεν έγινε και όλα καλά και για πάντα μαζί και μπλα μπλα μπλα...Ρε ωραια ηταν βασικα ξενερωσα μονο λιγο μετα την και καλα μαχη... Οκ δεν ειχε και τιποτα ιδιαιτερο αλλα ηταν ωραια! Μου αρεσαν πολυ τα εφε και τα σκηνικα! Η καταστροφη της Πομπϊας να την δεις! Ειναι τελεια! Μπορει να ειναι λιγο εκπαιδευτικη ( στα πλαισια της γεωγραφιας την ειδα) αλλα αξιζει!
Λοιπον breaking dawn part 2 της δινω 7/10
Η καταστροφη της Πομπϊας 8,5/10
Εγώ αν έγραφα το εργάκι θα έκανα τη μάχη κανονικά με περισσότερο κόσμο. Δεν είπα να μη κέρδιζαν αλλά ας είχαν κάποια απώλεια ρε παιδί μου ;3
DrHouse
Διάσημο μέλος
Η Ζωή Του Ντέιβιντ Γκέιλ - 2003
Η θανατική ποινή εξακολουθεί να είναι θέμα εξαιρετικού ενδιαφέροντος στην Αμερική και το Hollywood μας έχει προσφέρει πολλές ταινίες επΑ αυτού. Πιο πρόσφατες το πολύ καλο Dead Man Walking και το λιγότερο ενδιαφέρον True Crime. Το The Life of David Gale δεν ξεφεύγει ιδιαίτερα από τα τετριμμένα, καθώς γνωρίζουμε τον David Gale, επιφανή πανεπιστημιακό καθηγητή και φανατικό αντίπαλο της θανατικής ποινής. Μετά το βιασμό και τη δολοφονία της φίλης και συναγωνίστριας του Constance ο Gale βρίσκεται ο ίδιος στην φυλακή περιμένοντας την εκτέλεση του. Τέσσερις μέρες πριν το τέλος, δέχεται για πρώτη φορά να δώσει συνέντευξη, αλλά μόνο στη δημοσιογράφο Bitsey Bloom, που πρόσφατα είχε πάει η ίδια φυλακή, αρνούμενη να υποδείξει τις πηγές της για μία ιστορία παιδικής πορνείας. Μέσα από την αφήγηση του, γνωρίζουμε έναν άνθρωπο με έντονη και δύσκολη ζωή, που παρά τις έντονες κατηγορίες και τα αδιάσειστα στοιχεία ίσως και να είναι αθώος.
10/10
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Η χαραυγή ήταν απαράδεκτη ταινία και δε σηκώνω κουβέντα Εγώ όταν είδα το τρέιλερ πίστεψα ότι θα ήταν καλή αλλά μάπα το καρπούζι Ήταν τέρμα ξενέρωτη ταινία σε φάση τίποτα δεν έγινε και όλα καλά και για πάντα μαζί και μπλα μπλα μπλα...
Εγώ αν έγραφα το εργάκι θα έκανα τη μάχη κανονικά με περισσότερο κόσμο. Δεν είπα να μη κέρδιζαν αλλά ας είχαν κάποια απώλεια ρε παιδί μου ;3
Ρε οταν και καλα σκοτωσαν τον Καρλαιλ θα πεθαινα
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
Chiyo
Πολύ δραστήριο μέλος
πάρτο απο καμιά βιβλιοθήκη πρώτα :ΡΗ αλήθεια είναι ότι δεν έχω διαβάσει το βιβλίο. Λες να το πάρω?
Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ το βιβλίο πάντως.Οι σελίδες έφευγαν 10-10.
Για αυτό και απογοητεύτηκα απο την ταινία.Περίμενα,μιάς και έχοντας δεί το Da Vinci κάτι ανάλογο...Αλλά μάλλον ήτανε μια ξεπέτα.
όντως πάρα πολύ ωραίο το βιβλίο. καθόλου κουραστικό. αν πάω ποτέ βατικανό άνετα το παίρνω μαζί μου για guide.
στη ταινία δεν μπορούσαν να χωρέσουν όλες οι πληροφορίες του βιβλίου. υπερβολικά πολλές. την άλλαξαν αρκετά όμως :/ και για τον τρόπο που βρέθηκε το πτώμα και μετά προς το τέλος :/ κρίμα μωρέ.
Gate4
Επιφανές μέλος
Αυτός κρίμα ήταν να πέθαινε αλλά η ταινία ήταν φέιλΡε οταν και καλα σκοτωσαν τον Καρλαιλ θα πεθαινα
Όταν "σκότωσαν" τον άρο χάρηκα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Hased Babis
- damn
- arpol03
- suaimhneas
- Steliosgkougkou
- Νομάρχης
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Drglitterstar
- charmander
- Obi-Wan Kenobi
- Ness
- constansn
- aririn
- ilovekpop
- χημεια4λαιφ
- gumiho
- Wonderkid
- Joji
- guest24440
- P.Dam.
- giannhs2001
- Scandal
- Than003
- Giorgkalo
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- Unboxholics
- Libertus
- Paraskevoula_5
- Fanimaid123
- eukleidhs1821
- Emilouko
- Georgekk
- tsiobieman
- SlimShady
- Chris_Kon
- floydiantree
- Katerinaki13
- Darkking
- Ryuzaki
- Steffie88
- Mukumbura
- Slytherin
- Prak
- chrysm
- Viedo
- DrsKatia
- Alma Libre
- Vkvkvk
- J.Cameron
- olga123
- fockos
- jj!
- stefan
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- Βλα
- Unseen skygge
- Wrong
- JohnGreek
- hecktors
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.