SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος
and without the use of special effects, eh btw, άσχετο, αμφιβάλλω αν η υπογραφή σου είναι όντως Σαίξπηρ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey
Διάσημο μέλος
Ὄντως! Δὲν εἶχα προσέξει κάτι βασικό: ὑπῆρχαν ὀμπρέλες τὴν ἐποχὴ τοῦ Shakespear;!btw, άσχετο, αμφιβάλλω αν η υπογραφή σου είναι όντως Σαίξπηρ.
Τὸ ἔψαξα καὶ βρῆκα ὅτι πρόκειται γιὰ μετάφραση τουρκικοῦ ποιήματος μὲ ἀγγλικὸ τίτλο "I am afraid" (τὸν πρωτότυπο τίτλο δὲν τὸν θυμᾶμαι... )
Θὰ τὸ ἀλλάξω. Πῶς φαίνεται ὁ ἄνθρωπος ποὺ σπουδάζει ἀγγλικὴ φιλολογία;
leuki kataigida
Εκκολαπτόμενο μέλος
για τριτη φορα..
marina98
Εκκολαπτόμενο μέλος
Lolarikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αγγελική!!!
Δραστήριο μέλος
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Με το σχολείο, την Πέμπτη
leuki kataigida
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απο τις αγαπημενες μου..
Το πρωι ειδα το clockwork orange..
Βραδυ επρεπε να το δω!
SonnY
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το πρώτο δεν ήταν και τόσο ωραίο όσο οι παλιές ταινίες του Mr.Bean.
Αντίθετα, έμεινα αρκετά ικανοποιημένος από το Batman Begins. Πολύ προσεγμένη ταινία και σε βάζει σε προβληματισμούς περί δικαιοσύνης. Αξίζει να τη δείτε. Εγώ θα δω και το Dark Knight προσεχώς. Ξέρετε πότε βγαίνει η τρίτη ταινία "The Darkn Knight Rises"??
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος
Την είδα το πρωί για δεύτερη φορά! Κορυφαία!
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Θέλουμε σχόλια κορίτσι!
_Morticia_
Επιφανές μέλος
Θέλουμε σχόλια κορίτσι!
Συνυπογράφω.
Γενικά,παιδιά, μην περιορίζεστε στο link .
Εγώ είδα το Johnny English και το Batman Begins.
Το πρώτο δεν ήταν και τόσο ωραίο όσο οι παλιές ταινίες του Mr.Bean.
Αντίθετα, έμεινα αρκετά ικανοποιημένος από το Batman Begins. Πολύ προσεγμένη ταινία και σε βάζει σε προβληματισμούς περί δικαιοσύνης. Αξίζει να τη δείτε. Εγώ θα δω και το Dark Knight προσεχώς. Ξέρετε πότε βγαίνει η τρίτη ταινία "The Darkn Knight Rises"??
Ιούλιος του '12 σύμφωνα με το imdb.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
Θέλουμε σχόλια κορίτσι!
λοιπον καταρχας με τοσα βραβεια περιμενα υπερπαραγωγη (οκ δεν ηταν) αλλα καλη σαν ταινια δεν ξετραλαθηκα-αλλα ισως φταιει που περιμενα να δω την ταινια της χρονιας () απλα το σεναριακι μου φανηκε σε καποια σημεια λιγο φειλ -αναμενομενο ωρες ωρες.
ενιγουει καλη ερμηνια απο την πρωταγωνιστρια, βλεποταν ευχαριστα δεν βαρεθηκα ουτε κουραστηκα ,εθιγε ας πουμε με πιο αναλαφρο τροπο αυτα που ηθελε.
κaτε_αlx
Πολύ δραστήριο μέλος
πάρα πάρα πολύ καλη ταινία
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Συμπαθητική, αν και λίγο καταθλιπτική για τα γούστα μου.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
Συμπαθητικη; σοβαρα; εγω την λατρεψαBlue Valentine.
Συμπαθητική, αν και λίγο καταθλιπτική για τα γούστα μου.
nafs
Διάσημο μέλος
Πολύ ωραία ταινία, μ άρεσε.
War Horse
Ωραία ταινία κι αυτή αλλά όχι και πολύ του γούστου μου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Hased Babis
- damn
- arpol03
- suaimhneas
- Steliosgkougkou
- Νομάρχης
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Drglitterstar
- charmander
- Obi-Wan Kenobi
- Ness
- constansn
- aririn
- ilovekpop
- χημεια4λαιφ
- gumiho
- Wonderkid
- Joji
- guest24440
- P.Dam.
- giannhs2001
- Scandal
- Than003
- Giorgkalo
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- Unboxholics
- Libertus
- Paraskevoula_5
- Fanimaid123
- eukleidhs1821
- Emilouko
- Georgekk
- tsiobieman
- SlimShady
- Chris_Kon
- floydiantree
- Katerinaki13
- Darkking
- Ryuzaki
- Steffie88
- Mukumbura
- Slytherin
- Prak
- chrysm
- Viedo
- DrsKatia
- Alma Libre
- Vkvkvk
- J.Cameron
- olga123
- fockos
- jj!
- stefan
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- Βλα
- Unseen skygge
- Wrong
- JohnGreek
- hecktors
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.