Imadlak
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nafs
Διάσημο μέλος
Γενικότερα δεν τρελένομαι με τη συγκεκριμένη τετραλογία αλλά έχω δει όλες τις ταινίες λόγω των κολλητών μου.
Η συγκεκριμένη δεν άρεσε όυτε και σε αυτές. Τι να πώ? Για τους λύκους που μιλούσαν λες και βλέπαμε παιδικά ή για τις σκηνές της γέννας? Πραγματικά την τελευταία μισή ώρα σκεφτόμουν πώς γίνεται να πλήρωσα για να τη δω. Δεν είχε καμια σχέση με τις προηγούμενες που μας είχαν συνηθήσει σε κάτι πιο ρομαντικό και νορμαλ.
kostakis2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Season of the Witch με τον Nicolas Cage για τον οποίο έχω πλέον χάσει πάσα ιδέα! Η ταινία θα μπορούσε να είναι καλή - αλλά δυστυχώς δεν είναι. Έχει πολλά, αποκρουστικά πλάνα τα οποία δεν χρειάζονται.
London boulevard Keira Knightley & Colin Farell. Μου άρεσε πολύ σαν σκηνοθεσία! Η βασική ιδέα που πήρα από την ταινία είναι ότι you' re never really safe - and DON'T hesitate.
Wall Street : Money Never Sleeps Μου φάνηκε κάπως τυπική ιστορία - αλλά αποτυπώνει σε μεγάλο βαθμό την τρέλα που κουβαλάνε οι συγκεκριμένοι άνθρωποι!
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Χμμ παιζει να το δω καλο φαινεται!!!Χθες το βράδυ, είδα τρεις!
Season of the Witch με τον Nicolas Cage για τον οποίο έχω πλέον χάσει πάσα ιδέα! Η ταινία θα μπορούσε να είναι καλή - αλλά δυστυχώς δεν είναι. Έχει πολλά, αποκρουστικά πλάνα τα οποία δεν χρειάζονται.
Τελειααααααααα
London boulevard Keira Knightley & Colin Farell. Μου άρεσε πολύ σαν σκηνοθεσία! Η βασική ιδέα που πήρα από την ταινία είναι ότι you' re never really safe - and DON'T hesitate.
Ωραιο
Wall Street : Money Never Sleeps Μου φάνηκε κάπως τυπική ιστορία - αλλά αποτυπώνει σε μεγάλο βαθμό την τρέλα που κουβαλάνε οι συγκεκριμένοι άνθρωποι!
Li@Ν@
Νεοφερμένος
-insidious.ψιλοβαρεθηκα,το περιμενα πιο τρομακτικο
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρε παιδιά μόνο εμένα δε μου άρεσε καθόλου η χαραυγή?
Γενικότερα δεν τρελένομαι με τη συγκεκριμένη τετραλογία αλλά έχω δει όλες τις ταινίες λόγω των κολλητών μου.
Η συγκεκριμένη δεν άρεσε όυτε και σε αυτές. Τι να πώ? Για τους λύκους που μιλούσαν λες και βλέπαμε παιδικά ή για τις σκηνές της γέννας? Πραγματικά την τελευταία μισή ώρα σκεφτόμουν πώς γίνεται να πλήρωσα για να τη δω. Δεν είχε καμια σχέση με τις προηγούμενες που μας είχαν συνηθήσει σε κάτι πιο ρομαντικό και νορμαλ.
κι εγω δεν θα εβλεπα ουτε το new moon ουτε την χαραυγη.λογω των φιλων μου τις ειδα.
Effy18
Νεοφερμένος
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
19DiMiTriS94
Νεοφερμένος
Horrible Bosses Την ειχα δει και στο σινεμα το καλοκαιρι αλλα την ξαναειδα στο pc..Μια απ τις καλυτερες κωμωδιες που εχω δει!!!
Αξιζει να την δειτε!!!!
Denethor
Νεοφερμένος
Ενδιαφέρουσα ταινία με ωραία κοστούμια και ωραία σκηνικά. Αξίζει να την δείτε!
basilinacrazy
Νεοφερμένος
_Morticia_
Επιφανές μέλος
Από μία εποχή που οι ταινίες thriller έδιναν το βάρος στην ερμηνεία των ηθοποιών κι όχι στο πόσο πιο αηδιαστικές μπορούν να γίνουν..
Δε θα τρομάξει τους θεατές του Saw αλλά δεν μπορεί κανείς να προσπεράσει την ερμηνεία της Mia Farrow. Άκρως ρεαλιστική, σε καθηλώνει και σε αφήνει με μία απολύτως πικρή γεύση στο τέλος της ταινίας.
Δείτε τη για αλλαγή από τα splatter..
Nina Zazety
Νεοφερμένος
watson
Εκκολαπτόμενο μέλος
Rosemary's Baby -1968
Από μία εποχή που οι ταινίες thriller έδιναν το βάρος στην ερμηνεία των ηθοποιών κι όχι στο πόσο πιο αηδιαστικές μπορούν να γίνουν..
Δε θα τρομάξει τους θεατές του Saw αλλά δεν μπορεί κανείς να προσπεράσει την ερμηνεία της Mia Farrow. Άκρως ρεαλιστική, σε καθηλώνει και σε αφήνει με μία απολύτως πικρή γεύση στο τέλος της ταινίας.
Δείτε τη για αλλαγή από τα splatter..
Εμενα , μου εκανε εντυπωση ο χαρακτηρας της ηλικιωμενης γειτονισσας . Μου φαινεται πως η ηθοποιος πηρε οσκαρ Β γυναικειου ρολου για την ερμηνεια της.
Επειδη , τον τελευταιο καιρο θελω να βλεπω πιο αναλαφρρες ταινιες , θα προτεινα σε οποιον βρισκεται σε παρομοια φαση ,να δει toy story 3 . Αν και μαλλον το εχετε δει ολοι . Το ειδα την προηγουμενη βδομαδα . Εξαιρετικο στο ειδος του.
Orient.
Πολύ δραστήριο μέλος
Sofaki Loony
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Hased Babis
- damn
- arpol03
- suaimhneas
- Steliosgkougkou
- Νομάρχης
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Drglitterstar
- charmander
- Obi-Wan Kenobi
- Ness
- constansn
- aririn
- ilovekpop
- χημεια4λαιφ
- gumiho
- Wonderkid
- Joji
- guest24440
- P.Dam.
- giannhs2001
- Scandal
- Than003
- Giorgkalo
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- Unboxholics
- Libertus
- Paraskevoula_5
- Fanimaid123
- eukleidhs1821
- Emilouko
- Georgekk
- tsiobieman
- SlimShady
- Chris_Kon
- floydiantree
- Katerinaki13
- Darkking
- Ryuzaki
- Steffie88
- Mukumbura
- Slytherin
- Prak
- chrysm
- Viedo
- DrsKatia
- Alma Libre
- Vkvkvk
- J.Cameron
- olga123
- fockos
- jj!
- stefan
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- Βλα
- Unseen skygge
- Wrong
- JohnGreek
- hecktors
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.