Kossal
Πολύ δραστήριο μέλος
Για χιλιοστή φορά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Αν και το είχα ξαναδεί είχα ξεχάσει.. well.. τα πάντα.
Το λάτρεψα, ωραίες γρήγορες εναλλαγές, αρκετά απρόσμενο φινάλε και μαναράκι στον πρωταγωνιστικό ρόλο, τι άλλο θες;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15
Διάσημο μέλος
first you get the money, then you get the power, then you get the woman!!!!!
Kossal
Πολύ δραστήριο μέλος
καλη,ωραια και κλασσικη ταινια https://www.imdb.com/title/tt0086250/
first you get the money, then you get the power, then you get the woman!!!!!
"All I have in this world is my balls, and my word, and I don't break 'em for no one."
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
και
friends with benefits... δεν με ενθουσιασε !!
olgazoe
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kossal
Πολύ δραστήριο μέλος
Η καλύτερη που έχω δει hands down. Κάθε φορά γίνεται και καλύτερη.
Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε παρακαλώ, πες μου, τελικά γυρνάει στον κόσμο ή παγιδεύεται?Inception. Για χιλιοστή φορά.
Η καλύτερη που έχω δει hands down. Κάθε φορά γίνεται και καλύτερη.
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος
Kossal
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε παρακαλώ, πες μου, τελικά γυρνάει στον κόσμο ή παγιδεύεται?
Ούτε ο δημιουργός δεν ξέρει. Το έχει πει σε μια από τις συνεντέυξεις του. Λέει ότι αυτό που έχει σημασία σε εκείνη την σκηνή είναι ότι ο Dom δεν κοιτάει την σβούρα. Δεν τον νοιάζει.
Η δικιά μου άποψη είναι ότι γυρνάει στην πραγματικότητα. Το βασίζω στο εξής σενάριο. Φτάνει στο σπίτι του. Του φαίνεται τρομακτικά ίδιο με την παλιά ανάμνηση του απ'αυτό και γι'αυτό τον λόγο γυρνάει την σβούρα για να διαπιστώσει αν ονειρέυεται. Όμως με το που βλέπει τα πρόσωπα των παιδιών του καταλαβαίνει ότι είναι πραγματικότητα. Γι'αυτό και δεν νοιάζεται για την σβούρα.
Άλλωστε αν το προσέξει κανείς η σβούρα πριν κοπεί το πλάνο είναι έτοιμη να πέσει.
palio_melos
Διάσημο μέλος
Μου αρεσε αρκετα μπορω να πω, και περνουσε και ενα ωραιο μηνυμα..
Vasilina93
Εκκολαπτόμενο μέλος
GiannisED
Νεοφερμένος
απο τις χειροτερες ταινιες που εχω δει!Cry_Wolf
Αν και το είχα ξαναδεί είχα ξεχάσει.. well.. τα πάντα.
Το λάτρεψα, ωραίες γρήγορες εναλλαγές, αρκετά απρόσμενο φινάλε και μαναράκι στον πρωταγωνιστικό ρόλο, τι άλλο θες;
Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι το είχα δει και εγώ αλλά διαφωνούσαμε. Η εξήγηση που δίνεις είναι η καλύτερη. Δεν θα ήθελα να πεθάνει..Άλλωστε αν το προσέξει κανείς η σβούρα πριν κοπεί το πλάνο είναι έτοιμη να πέσει.
Didonia
Νεοφερμένος
aloth
Νεοφερμένος
moxa15
Διάσημο μέλος
https://www.imdb.com/title/tt1133985/
lowbaper92
Πολύ δραστήριο μέλος
moxa15
Διάσημο μέλος
Είδα το π
πως ηταν φιλε καλο κακο;;;σκεφτομαι και εγω να το κατεβασω αλλα με ξενερωνει λιγο το γεγονος οτι ειναι ασπρομαυρο....
ON:εγω ειδα ενα ντοκιμαντερ για το βασανισμο των ζωων(μουσικη moby btw) Earthlings (Γήινοι) αν και σκληρη ταινια την προτείνω αδιαμφισβήτητα....
δειτε και απο imbd βαθμολογια https://www.imdb.com/title/tt0358456/
https://video.google.com/videoplay?docid=-5165231031895551470(δειτε την εδω, εχει και greek subs)
lowbaper92
Πολύ δραστήριο μέλος
πως ηταν φιλε καλο κακο;;;σκεφτομαι και εγω να το κατεβασω αλλα με ξενερωνει λιγο το γεγονος οτι ειναι ασπρομαυρο....
Πάτα πάνω στο σύνδεσμο να δεις την άποψή μου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Hased Babis
- damn
- arpol03
- suaimhneas
- Steliosgkougkou
- Νομάρχης
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Drglitterstar
- charmander
- Obi-Wan Kenobi
- Ness
- constansn
- aririn
- ilovekpop
- χημεια4λαιφ
- gumiho
- Wonderkid
- Joji
- guest24440
- P.Dam.
- giannhs2001
- Scandal
- Than003
- Giorgkalo
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- Unboxholics
- Libertus
- Paraskevoula_5
- Fanimaid123
- eukleidhs1821
- Emilouko
- Georgekk
- tsiobieman
- SlimShady
- Chris_Kon
- floydiantree
- Katerinaki13
- Darkking
- Ryuzaki
- Steffie88
- Mukumbura
- Slytherin
- Prak
- chrysm
- Viedo
- DrsKatia
- Alma Libre
- Vkvkvk
- J.Cameron
- olga123
- fockos
- jj!
- stefan
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- Βλα
- Unseen skygge
- Wrong
- JohnGreek
- hecktors
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.