Giannoutas
Διάσημο μέλος
Παλια μου αρεζαν.Πλεον δεν ξερω.Τα βρηκα πολυ χαζα και βλακωδες για παιδακια.Ναι απο την τριτη ταιναι και μετα αρχιζουν να σοβαρευουν τα πραγματα αλλα και παλι.Ασε που η μεταφορα απο το βιβλιο στην ταινια στο δευτερο πρεπει να ηταν αθλια (χωρις να θυμαμαι τι ελεγε το βιβλιο αφου εχουν περασει καμια 10αρια χρονια απο τοτε που το διαβασα)
Καθομουν στην ταινια και σκεφτομουν μα γιατι να το σκεφτει,γιατι να μην συμπεριφερθει αλλιως,πολυ στημενο εδω,το παρακαναν κτλ.Ε αν σκεφτεσε ετσι στις ταινιες παει το εχασες το τραινο.Για αυτο μου φενετε οτι πλεον αρχιζουν να μου αρεσουν ταινιες του στυλ Social Network.Λογικες με κανονικους ανθρωπινους ρολους και νορμαλ συνθηκες ζωης.Εχω στα υποψην μου μερικες οπως το <<π>> η το <<a beautiful mind>> αλλα δεν ξερω αλλες παρομοιες με το Σοσιαλ Νετγουορκ.Εχετε καμια να προτινετε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
funny_girl!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexacker
Νεοφερμένος
Ίσως η καλύτερη ταινία στο είδος της
moxa15
Διάσημο μέλος
Ειδα τα 2 πρωτα Χαρρι Ποτερ (τα ειχα ξαναδει παλια)
Παλια μου αρεζαν.Πλεον δεν ξερω.Τα βρηκα πολυ χαζα και βλακωδες για παιδακια.Ναι απο την τριτη ταιναι και μετα αρχιζουν να σοβαρευουν τα πραγματα αλλα και παλι.Ασε που η μεταφορα απο το βιβλιο στην ταινια στο δευτερο πρεπει να ηταν αθλια (χωρις να θυμαμαι τι ελεγε το βιβλιο αφου εχουν περασει καμια 10αρια χρονια απο τοτε που το διαβασα)
Καθομουν στην ταινια και σκεφτομουν μα γιατι να το σκεφτει,γιατι να μην συμπεριφερθει αλλιως,πολυ στημενο εδω,το παρακαναν κτλ.Ε αν σκεφτεσε ετσι στις ταινιες παει το εχασες το τραινο.Για αυτο μου φενετε οτι πλεον αρχιζουν να μου αρεσουν ταινιες του στυλ Social Network.Λογικες με κανονικους ανθρωπινους ρολους και νορμαλ συνθηκες ζωης.Εχω στα υποψην μου μερικες οπως το <<π>> η το <<a beautiful mind>> αλλα δεν ξερω αλλες παρομοιες με το Σοσιαλ Νετγουορκ.Εχετε καμια να προτινετε?
συμφωνω απολυτως.και τα Χαρρι Ποτερ ειχαν στιγματισει την παιδικη μου ηλικια τοσο τα βιβλια οσο και οι ταινιες...
Εγω χτες ειδα(ξανα) το a beautiful mind,φανταστικη ταινια την συνιστώ ανεπιφύλακτα
το π που αναφέρεις ειναι καλο;;; ενα trailer που ειδα ηταν ασπρόμαυρο για αυτο λεω...
ταινιάρα!!!!!! Βέβαια την είχα δει πρώτη φορά όταν πήγαινα δημοτικό! και όπως είναι λογικό δεν την είχα καταλάβει!!Εγω χτες ειδα(ξανα) το a beautiful mind,φανταστικη ταινια την συνιστώ ανεπιφύλακτα
Πριν μερικούς μήνες ο αντ1 την είχε βάλει δν θυμάμαι... και την ξαναείδα!!! Μπορεί να είναι και η καλύτερη ταινία που έχω δει μέχρι τώρα!!!!!! ααα μετά το "v for vendetta"
moxa15
Διάσημο μέλος
ταινιάρα!!!!!! Βέβαια την είχα δει πρώτη φορά όταν πήγαινα δημοτικό! και όπως είναι λογικό δεν την είχα καταλάβει!!
Πριν μερικούς μήνες ο αντ1 την είχε βάλει δν θυμάμαι... και την ξαναείδα!!! Μπορεί να είναι και η καλύτερη ταινία που έχω δει μέχρι τώρα!!!!!! ααα μετά το "v for vendetta"
αν και εμενα μ αρεσε το v for vendetta
το θεωρω λιγο μπερδεμενη ταινια,αλλα ναι πραγματι πολυ ωραια...
''because, Mr Creedy, beneath this mask there is more than just flesh, there is an idea, and idea's are bullet-proof''
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
transient
Πολύ δραστήριο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
αξιζει να την κατεβασω απο ιντερνετ?το λεω γιατι ισως τα γραφικα δεν ειναι πολυ καλα..καλυτερα απο κινηματογραφο ε?Harry Potter and the deathly hallows part 2. Δεν έχω διαβάσει κανένα από τα βιβλία παρα μόνο λίγες σελίδες από το πρώτο. Ομολογώ πως η ταινιία ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις μου. Περίμενα πολύ dark σκηνές, πράγμα που είδα. Δεν θα μπορούσα να παραλείψω την συγκίνηση (όχι κλάματα και ιστορίες, σπάνια-σχεδόν ποτέ (το σχεδόν το βάζω γιατί η συγκεκριμενη ταινία αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα) στεναχωριέμαι) μου όταν είδα στην τελευταία σκηνη τα παιδιά του harry να μπαίνουν στο τρένο για το hogwarts, στην πλατφόρμα 9 3/4, σαν στο harry potter 1. Πραγματικά αυτή η ταινία θα μου μείνει αξέχαστη!
transient
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: σας προτείνω να μην το δείτε σε 3D, δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο...
Giannoutas
Διάσημο μέλος
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
MissKit
Επιφανές μέλος
transient
Πολύ δραστήριο μέλος
ρανιααααα
Δραστήριο μέλος
christina.maria
Δραστήριο μέλος
αληθεια; ευτυχως γιατι δε βρηκαμε εισιτηρια για 3D και στενοχωριομουνα που θα εχανα την "εμπειρια"Περιμένα πιο πολλά από το 3Δ. Να πετάγεται κανα εφέ στην μούρη σου, να έχει "βάθος" η οθόνη (δεν διαθέτω επιστημονική ορολογία ) αλλα νομίζω πως δεν θα υπήρχε διαφορά από το 2Δ.
γιατι το λες αυτο;μόλις ήρθα από harry potter and the deathly hallows part2. H ταινία γάμησε άλλα η τελευταία σκηνή (μετά από 19 χρόνια) ήταν epic fail .
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος
moxa15
Διάσημο μέλος
Οκ ο Χαρι Ποτερ απλα ΤΑ ΕΣΠΑΣΕ!!!
ετσι θα παω σημερα να το δω 3d
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Hased Babis
- damn
- arpol03
- suaimhneas
- Steliosgkougkou
- Νομάρχης
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Drglitterstar
- charmander
- Obi-Wan Kenobi
- Ness
- constansn
- aririn
- ilovekpop
- χημεια4λαιφ
- gumiho
- Wonderkid
- Joji
- guest24440
- P.Dam.
- giannhs2001
- Scandal
- Than003
- Giorgkalo
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- Unboxholics
- Libertus
- Paraskevoula_5
- Fanimaid123
- eukleidhs1821
- Emilouko
- Georgekk
- tsiobieman
- SlimShady
- Chris_Kon
- floydiantree
- Katerinaki13
- Darkking
- Ryuzaki
- Steffie88
- Mukumbura
- Slytherin
- Prak
- chrysm
- Viedo
- DrsKatia
- Alma Libre
- Vkvkvk
- J.Cameron
- olga123
- fockos
- jj!
- stefan
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- Βλα
- Unseen skygge
- Wrong
- JohnGreek
- hecktors
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.