selc
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15
Διάσημο μέλος
ναι(κανω λαθος τελικα ή οχι?)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria
Δραστήριο μέλος
χαχα αυτή είναι η anna paquin που παίζει στο true blood. Η άλλη είναι η vanessa hudgens νομίζω. Λες αν γίνει ξανθιά να μοιάζουνε;ναι(κανω λαθος τελικα ή οχι?)
Δε θέλω να σου το χαλάσω , αλλά δεν ανταγωνίστηκε με τον κυνόδοντα! Ήταν σε διαφορετικές κατηγορίες!παιδια ειδα το black swan ...και λυπάμαι που εχασα 1,5 ωρα απο τη ζωη μου για αυτην..δεν ξερω ίσως προαγει υψιλα νοηματα που ηταν τοσο ψηλα που δεν μπορεσα να τα πιασω ...αλλά μου φανηκε μια σχετικα αδιαφορη , όχι και εντελώς αδιαφορη ταινια..αλλα ενιγουει δεν αξιζε να προταθει και για οσκαρ και να ανταγωνιστει τον δικο μας τον θεϊκο κυνοδοντα!
manos4
Πολύ δραστήριο μέλος
simosgl3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ταινιαρα και μπορεις να την δεις χωρις να εχεις δει τα προηγουμενα (αν και τα εχω δει ολα)
moxa15
Διάσημο μέλος
χαχα αυτή είναι η anna paquin που παίζει στο true blood. Η άλλη είναι η vanessa hudgens νομίζω. Λες αν γίνει ξανθιά να μοιάζουνε;
σιγουρα
erilesg
Δραστήριο μέλος
και μενα μου αρεσε αυτη η ταινια την οποια την ειδα πριν λιγες μερες.τελευταια ταινια ειδα ομως το "I am number four" που παιζει και σ'αυτη ο Alex Pettyfer. Νομιζω πως αναμεσα στις ταινιες I am number four και Beastly η πρωτη ηταν καλυτερη και ο Alex ειναι απλα θεος!!!!
ειδα κ τ 2..πριτμω το 2ο γτ ειμαι κοριτσι!!!!!!!!!!!!!!!!!
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
Το λόγο του βασιλιά τον έχω δει. Ενδιαφέρουσα ταινία αλλά λίγο βαρετήΤους πειρατες της καραιβικης 4,τωρα θα δω τον λογο του βασιλια..ε και το csi ειναι καθημερινα στο προγραμμα
CSI Las Vegas ε? Μα γιατί να μη δείχνει το Miami στο Σκάι, δεν καταλαβαίνω
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
ναι το λας βεγκας..στα μεσα της 5ης σεζον ειμαι τωρα γιατι καποια δεν λεμε ονοματα πρεπει να διαβαζει για ηλεκτρονια τροχιακα κ.λ.πΤο λόγο του βασιλιά τον έχω δει. Ενδιαφέρουσα ταινία αλλά λίγο βαρετή
CSI Las Vegas ε? Μα γιατί να μη δείχνει το Miami στο Σκάι, δεν καταλαβαίνω
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
για ποια λες... δεν καταλαβαίνω...ναι το λας βεγκας..στα μεσα της 5ης σεζον ειμαι τωρα γιατι καποια δεν λεμε ονοματα πρεπει να διαβαζει για ηλεκτρονια τροχιακα κ.λ.π
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
καποια που κρυβει τα ματια της τωρα παντως ειδα ξανα και το χαρυ ποτερ γιατι την αλλη φορα το ειχα κατεβασει πριν βγει και ειχε και κακη αναλυση και παλυεα με τους υποτιτλουςγια ποια λες... δεν καταλαβαίνω...
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
χαχαχα μόνο που αυτή στο άβαταρ δεν είμαι εγώκαποια που κρυβει τα ματια της τωρα παντως ειδα ξανα και το χαρυ ποτερ γιατι την αλλη φορα το ειχα κατεβασει πριν βγει και ειχε και κακη αναλυση και παλυεα με τους υποτιτλους
btw δεν έχω δει καμία ταινία χαρυ ποτερ!
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
λογικο να μην εισαι εσυ βρε επισης κατεβαζω τις μαγισσες που εδειχνε στο σταρ χαχα!!χαχαχα μόνο που αυτή στο άβαταρ δεν είμαι εγώ
btw δεν έχω δει καμία ταινία χαρυ ποτερ!
catherine1994
Πολύ δραστήριο μέλος
τις έβλεπα φανατικά τις μάγισσες τότε...λογικο να μην εισαι εσυ βρε επισης κατεβαζω τις μαγισσες που εδειχνε στο σταρ χαχα!!
Yamcha
Εκκολαπτόμενο μέλος
ginak
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Hased Babis
- damn
- arpol03
- suaimhneas
- Steliosgkougkou
- Νομάρχης
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Drglitterstar
- charmander
- Obi-Wan Kenobi
- Ness
- constansn
- aririn
- ilovekpop
- χημεια4λαιφ
- gumiho
- Wonderkid
- Joji
- guest24440
- P.Dam.
- giannhs2001
- Scandal
- Than003
- Giorgkalo
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- Unboxholics
- Libertus
- Paraskevoula_5
- Fanimaid123
- eukleidhs1821
- Emilouko
- Georgekk
- tsiobieman
- SlimShady
- Chris_Kon
- floydiantree
- Katerinaki13
- Darkking
- Ryuzaki
- Steffie88
- Mukumbura
- Slytherin
- Prak
- chrysm
- Viedo
- DrsKatia
- Alma Libre
- Vkvkvk
- J.Cameron
- olga123
- fockos
- jj!
- stefan
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- Βλα
- Unseen skygge
- Wrong
- JohnGreek
- hecktors
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.