Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
χωρίς τον Orlando Bloom δεν είχε νόημα....και εγώ την είδα αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας...πολύ φτηνή παραγωγή σε σχέση με τις άλλες...πιο πολύ μπλα-μπλα δηλαδή παρά εφέ...αλλά νταξει johnny depp και penelope cruz εινα θεοι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria
Δραστήριο μέλος
εντάξει , ένα δίκιο το 'χεις , αλλά τα πολλά εφέ συχνά ζαλίζουν , εγώ δεν είχα πρόβλημα που έλειπαν. Η σκηνή όμως με τις γοργόνες ήταν η αγαπημένη μου. Ο Johnny Depp ήταν ξεκαρδιστικός και η Penelope , εκτός από κούκλα , πολύ μυστηριώδης...και εγώ την είδα αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας...πολύ φτηνή παραγωγή σε σχέση με τις άλλες...πιο πολύ μπλα-μπλα δηλαδή παρά εφέ...αλλά νταξει johnny depp και penelope cruz εινα θεοι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
3v@Ki
Εκκολαπτόμενο μέλος
ε οχι το μπαζο .... σε που το ονομα του ειναι σαν τον ηχο που κανει το ....αντικειμενο.... οταν πεσει στη λεκανη της τουαλετας!!χωρίς τον Orlando Bloom δεν είχε νόημα....
yoooo!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Την λάτρεψα! Την προτείνω ανεπιφύλακτα... χαλαρή, διασκεδαστική κι ωραία. Anime
iakwvina
Νεοφερμένος
1)Beastly<--Σας το προτίνω!!!
2)Diary of a Winky Kid (To ημερολόγιο ενός σπασίκλα) :αστείο
3)Skate or Die : ωραίο κυνηγητό....
4)Rio (Κινούμενο σχέδιο με πολύ πλάκα)
5)Waiting for Forever :Μια ιστορία αγάπης που λίγο πολύ όλοι έχουμε σκεφτεί για κάποιον παιδικό μας φίλο.
Αυτά!
Bl@ck sw@n
Εκκολαπτόμενο μέλος
8,5/10 άνετα
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
όχι και μπάζο :Oε οχι το μπαζο .... σε που το ονομα του ειναι σαν τον ηχο που κανει το ....αντικειμενο.... οταν πεσει στη λεκανη της τουαλετας!!
άλλοι τι να πούν δηλαδή?
mel999
Δραστήριο μέλος
yoooo!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Διαχρονικότατη!Jeux d' Enfants... ιδιαίτερη...
Λοιπόν...
The Sea Purple, 2009.
Πραγματικά την λάτρεψα! Θίγει πολλά θέματα...
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολυ ωραια ταινια με διαχρονικα μηνυματα .Την προτεινω ανεπιφυλακτα. 5/5
Bl@ck sw@n
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eγω τελευταια ειδα την ""αιωνια λιακαδα ενος καθαρου μυαλου"".(Eternal Sunshine of the spotless mind)
Πολυ ωραια ταινια με διαχρονικα μηνυματα .Την προτεινω ανεπιφυλακτα. 5/5
Κι εγώ την έχω δει και νομίζω θέλει να τη δεις τουλάχιστον δυο-τρεις φορές για να την καταλάβεις καλά!
Εγώ είδα για πρώτη (ολοκληρωμένη) φορά το Matchpoint.Εντάξει πολύ ωραία,καλοδουλεμένο σενάριο,ωραία σκηνοθεσία,ωραίοι και οι ηθοποιοί.Μ'άρεσε πολύ!
8/10
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Πάρα πολύ καλές και οι δύο. Αν δεν τις έχετε δεί μέχρι να τις δείτε,οπωσδήποτε.
_Morticia_
Επιφανές μέλος
manos4
Πολύ δραστήριο μέλος
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
Φοβερή σκηνοθεσία, 3 παράλληλες πραγματικότητες, η φαντασία έδενε τέλεια με την ιστορία, τα σκηνικά φοβερά, τα στοιχεία από βιντεοπαιχνίδια στις μάχες απίστευτα, οι ηθοποιοί κούκλες. Ψηφίζω.
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος
Περιπέτεια-κονσέρβα με μαφία, διεφθαρμένους αστυνομικούς, Ρώσους (είναι καλοί snipers! Δεν θα μπορούσαν να λείπουν) και παρατραβηγμένες σκηνές με μπουνίδια και πιστολίδια.
Το μόνο που ίσως το σώζει από το βούρκο είναι μια σκηνή με *spoilers ahoy* δυό πραγματικά ψυχοπαθείς παιδεραστές. Μπορεί να είναι και ο μόνος λόγος που θα άξιζε να τη δει κανείς.
dante ravenclaw
Εκκολαπτόμενο μέλος
Devina
Τιμώμενο Μέλος
3v@Ki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Hased Babis
- damn
- arpol03
- suaimhneas
- Steliosgkougkou
- Νομάρχης
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Drglitterstar
- charmander
- Obi-Wan Kenobi
- Ness
- constansn
- aririn
- ilovekpop
- χημεια4λαιφ
- gumiho
- Wonderkid
- Joji
- guest24440
- P.Dam.
- giannhs2001
- Scandal
- Than003
- Giorgkalo
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- Unboxholics
- Libertus
- Paraskevoula_5
- Fanimaid123
- eukleidhs1821
- Emilouko
- Georgekk
- tsiobieman
- SlimShady
- Chris_Kon
- floydiantree
- Katerinaki13
- Darkking
- Ryuzaki
- Steffie88
- Mukumbura
- Slytherin
- Prak
- chrysm
- Viedo
- DrsKatia
- Alma Libre
- Vkvkvk
- J.Cameron
- olga123
- fockos
- jj!
- stefan
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- Βλα
- Unseen skygge
- Wrong
- JohnGreek
- hecktors
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.