petran_r21
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nightwish 4 ever
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
manos4
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημερα για refresh ειδα το Harry Potter 5...:p
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν είναι όντως έτσι μεταφρασμένο, υποθέτω οτι ήθελαν να διατηρήσουν το γεγονός οτι και το "basterds" στον αυθεντικό τίτλο είναι γραμμένο λάθος.
Είπαν ότι ο αγγλικός τίτλος αναφέρεται περισσότερο στην κάπως - προφορά (Inglourious basterds), ενώ ο ελληνικός τίτλος έχει καθαρά ορθογραφικά λάθη.
(δηλαδή πάλι με ανακρίβειες μεταφράσαμε )
elle :)
Νεοφερμένος
"Το ονομά μου είναι Σαμ "
^ καταπληκτική και τη συνιστώ ανεπιφύλακτα
hale
Δραστήριο μέλος
aggeliki+basilis
Νεοφερμένος
maraki
Δραστήριο μέλος
Proudqueen
Δραστήριο μέλος
Πολυ γελιο με τα δεινοσαυρακια
anna_md
Δραστήριο μέλος
η τελευταία ταινία που είδα είναι το "ψωνίζω άρα υπάρχω"....
Σου αρεσε?? Εγω ειδα 10 λεπτα και το σταματησα....
maraki
Δραστήριο μέλος
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος
Friday the 13th.
Ποιο από τα 9-10?
Θέλω να το δω κι εγώ αυτό.
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
Βασικα για αδοξοι μπασταρδη πηγαιναμε, αλλα δεν μας αφησανε λεει επειδη ηταν για ανω των 17.-.-'
Αγκρ.-.-'
Ε σκατα πεισμωσα, λεω σημερα ΜΩΡΗ θα δω ταινια.
Σε σινεμα.
Ε πηγαμε, την ειδαμε, απογοητευτηκαμε.-.-'
Ντακσει ορισμενα σημεια εβγαζαν γελιο, αλλα κατα τ' αλλα μου φανηκε μια τελειως φθηνη ταινιουλα.
Ασε που μου την εσπασε η λογικη της αλλης.
Πεντε ραντεβου λεει, και οταν περασει ο ερωτας αυτο ηταν ολο, ουστ, χωρις δεσμευσεις.-.-'
Απογοητευσηηηη.-.-'
maraki
Δραστήριο μέλος
Ποιο από τα 9-10?
Θέλω να το δω κι εγώ αυτό.
Ποιό από τα 9-10;Τι εννοείς;
Αυτή που βγήκε φέτος είδα.
Κοίτα,ωραία είναι.Μου άρεσε.Απλά,σε κάποιες στιγμές,έμενα αυτό που λέμε κάγκελο.
-----------------------------------------
Μισω την μερα του Αγιου Βαλεντινου.
Βασικα για αδοξοι μπασταρδη πηγαιναμε, αλλα δεν μας αφησανε λεει επειδη ηταν για ανω των 17.-.-'
Αγκρ.-.-'
Ε σκατα πεισμωσα, λεω σημερα ΜΩΡΗ θα δω ταινια.
Σε σινεμα.
Ε πηγαμε, την ειδαμε, απογοητευτηκαμε.-.-'
Ντακσει ορισμενα σημεια εβγαζαν γελιο, αλλα κατα τ' αλλα μου φανηκε μια τελειως φθηνη ταινιουλα.
Ασε που μου την εσπασε η λογικη της αλλης.
Πεντε ραντεβου λεει, και οταν περασει ο ερωτας αυτο ηταν ολο, ουστ, χωρις δεσμευσεις.-.-'
Απογοητευσηηηη.-.-'
Ναι,αυτό όντως,ήταν κάπως.Αλλά σαν ταινία,βλεπόταν,δε μπορείς να πεις.Περνούσε η ώρα.
Δε σας άφησαν στο "Αδοξοι μπάσταρδη";Τστσ.
Kastrato
Νεοφερμένος
Ι am Sam.Ωραία ταινία!!!
Πολύ κλάμα !
Οι τρείς αγαπημένες μου ταινίες (τις οποίες είδα εχθές για 2000000000η φορά ...)
To πράσινο μίλι :
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=uDybmxbKf4Y[/ame]
Φιλαδέλφεια :
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=cl4B9AU45P4[/ame]
I am Sam :
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=EROTbDCr5ag[/ame]
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ποιό από τα 9-10;Τι εννοείς;
https://www.imdb.com/find?s=all&q=friday+the+13th&x=0&y=0
Υπάρχουν (ουκ) ολίγα sequels. Εσύ μάλλον είδες το remake of 2009.
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Hased Babis
- damn
- arpol03
- suaimhneas
- Steliosgkougkou
- Νομάρχης
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Drglitterstar
- charmander
- Obi-Wan Kenobi
- Ness
- constansn
- aririn
- ilovekpop
- χημεια4λαιφ
- gumiho
- Wonderkid
- Joji
- guest24440
- P.Dam.
- giannhs2001
- Scandal
- Than003
- Giorgkalo
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- Unboxholics
- Libertus
- Paraskevoula_5
- Fanimaid123
- eukleidhs1821
- Emilouko
- Georgekk
- tsiobieman
- SlimShady
- Chris_Kon
- floydiantree
- Katerinaki13
- Darkking
- Ryuzaki
- Steffie88
- Mukumbura
- Slytherin
- Prak
- chrysm
- Viedo
- DrsKatia
- Alma Libre
- Vkvkvk
- J.Cameron
- olga123
- fockos
- jj!
- stefan
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- Βλα
- Unseen skygge
- Wrong
- JohnGreek
- hecktors
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.