petran_r21
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki
Δραστήριο μέλος
Eντάξει,δε "λέει" και πολλά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαχ, ηξερα απ' εξω τις ατακες, τα τραγουδια, αλλα και παλι εριξα τοοοοοσο γελιο.
Μου φτιαχνει το κεφι οποτε την βλεπω αυτη η ταινια.
M@r@ki
Δραστήριο μέλος
Δεν ξέρω γιατί, ίσως ο τρόπος που προκαλεί το χιούμορ...
Τεσπα, μια φορά την είδα και από τότε ποτέ...
Darkness
Περιβόητο μέλος
αρκετα καλο...!
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμένα μου προκαλεί μια αηδία όποτε τη βλέπω αυτήν την ταινία.
Δεν ξέρω γιατί, ίσως ο τρόπος που προκαλεί το χιούμορ...
Τεσπα, μια φορά την είδα και από τότε ποτέ...
Πας καλα?
Τι αηδια ρε?
Γαμει.
HEADBANGER
Νεοφερμένος
Για την ιστορια... ηταν η ταινια με την οποια "εντησαν" οι metallica το βιντεοκλιπ του τραγουδιου "one" και σαφεστατα επηραστηκαν απο αυτην την ταινια σε μεγαλο βαθμο...
manos4
Πολύ δραστήριο μέλος
M@r@ki
Δραστήριο μέλος
Συνημμένα
Darkness
Περιβόητο μέλος
καλη?χα ! Johny got his gun (ο Τζονυ πηρε το οπλο του) . Μια ταινια παραγωγης 1971, με πολλα αντιπολεμικα μυνηματα... χαρακτηριστηκε η πιο αντιπολεμικη ταινια της δεκαετιας του 70'. Ξερω πανπαλαια... αλλα τι να κανεις....
Για την ιστορια... ηταν η ταινια με την οποια "εντησαν" οι metallica το βιντεοκλιπ του τραγουδιου "one" και σαφεστατα επηραστηκαν απο αυτην την ταινια σε μεγαλο βαθμο...
~Valentina~
Πολύ δραστήριο μέλος
M@r@ki
Δραστήριο μέλος
~Valentina~
Πολύ δραστήριο μέλος
M@r@ki
Δραστήριο μέλος
Wolfie
Δραστήριο μέλος
OnTopic: Χθες το βραδυ είδα το Magnolia σε DVD.Αρκετά καλή ταινία.
maraki love
Διάσημο μέλος
~Valentina~
Πολύ δραστήριο μέλος
η αληθεια εθιναι οτι εχει....βασικα εγω καπως μου φανηκε η ηλεκτρικη καρεκλα στ δευτερο ατομο αλλα οκ....Δεν την έχω δει αλλά μου έχουν πει πως έχει πολλή βία...
-----------------------------------------
και εγω την εχω και θελω να τη δω...πως σου φανηκε???OnTopic: Χθες το βραδυ είδα το Magnolia σε DVD.Αρκετά καλή ταινία.
Wolfie
Δραστήριο μέλος
OffTopic: Από την εφημερίδα "Το πρώτο θέμα" την έχεις και συ?
~Valentina~
Πολύ δραστήριο μέλος
εχω υπομονη γενικοτερα αλλα σε ταινιες οχι και πολυ ειδικα αν πρεπει να δειξω υπομονη στην αρχη μεχρι να καταλαβω τι γινετε αλλα πιστευω οτι θα αντεξω να τη δω.......Αρκετά καλή!Το μονο σπαστικό είναι ότι σε ταλαιπωρεί μια ώρα μέχρι να καταλάβεις ποιο ακριβώς είναι το νόημα της ταινίας.Αν δεν έχεις υπομονή δηλαδή θα την σταματήσεις στο μισάωρο.Γενικότερα πάντως αν σου αρέσουν τέτοιου είδους ταινίες(για να είδες το πράσινο μίλι λογικά σου αρέσουν) είναι από τις καλύτερες επιλογές. :no1:
OffTopic: Από την εφημερίδα "Το πρώτο θέμα" την έχεις και συ?
ναι απο αυτην την εφημεριδα την εχω και εγω ....οπως και το πρασινο μιλι
maraki
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Hased Babis
- damn
- arpol03
- suaimhneas
- Steliosgkougkou
- Νομάρχης
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Drglitterstar
- charmander
- Obi-Wan Kenobi
- Ness
- constansn
- aririn
- ilovekpop
- χημεια4λαιφ
- gumiho
- Wonderkid
- Joji
- guest24440
- P.Dam.
- giannhs2001
- Scandal
- Than003
- Giorgkalo
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- Unboxholics
- Libertus
- Paraskevoula_5
- Fanimaid123
- eukleidhs1821
- Emilouko
- Georgekk
- tsiobieman
- SlimShady
- Chris_Kon
- floydiantree
- Katerinaki13
- Darkking
- Ryuzaki
- Steffie88
- Mukumbura
- Slytherin
- Prak
- chrysm
- Viedo
- DrsKatia
- Alma Libre
- Vkvkvk
- J.Cameron
- olga123
- fockos
- jj!
- stefan
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- Βλα
- Unseen skygge
- Wrong
- JohnGreek
- hecktors
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.