meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Τέλεια, τώρα που υπάρχει και η αντίθετη άποψη έχω και ένα κίνητρο να την δω
εγώ την είδα μόνο και μόνο επειδή προτάθηκε για τόσα oscars, κατά τ' άλλα ήμουν πεπεισμένη πως δεν θα άξιζε τα 8,5 αστέρια στο imdb και είχα δίκιο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anonyme
Δραστήριο μέλος
Τέλος πάντων, ontopic, είδα το Neruda και δεν ξέρω αν θα την πρότεινα σε κάποιον. Μου φάνηκε πως της έλειπε ο πιο προσωπικός χαρακτήρας της Χιλής.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
μου αρεσε
ειχε καλο σεναριο κ σκηνοθεσια, οι ηθοποιοι ηταν πολυ καλοι και το soundtrack εδενε πολυ ωραια
μου φαινεται παντως λιγο αστειο που υπαρχουν ατομα που φερνουν την βαθμολογια του imdb στο θεο. αλλοι ανθρωποι ειναι που ψηφιζουν για την ψυχαγωγια τους οχι καποιο ανωτερο ον.
Muxu Su
Διάσημο μέλος
Persona. Θα είναι βλακεία να κάτσω και να αναπαράγω και εγώ τη γνωστή καραμέλα του τύπου: τι διαμάντι άφησε ο Μπεργκμαν πίσω του, τι σκηνοθετάρα ήταν κτλ κτλ. Εγώ το μόνο που θα πω ειναι οτι η συγκεκριμένη ταινία θέλει να μην αφαιρεθείς λεπτό και να την παρακολουθείς σκεπτόμενος επικριτικά και όχι να υιοθετείς άκριτα ότι βλέπεις λέγοντας οτι ειναι μια απο τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών και οτι ο Μπεργκμαν ειναι θεος. Ας μην πλατιάζω σταματάω εδώ.
Up. Γενικότερα δεν είμαι καθόλου άνθρωπος που να βλέπω animation και να αφουγκράζομαι τη μαγεια που θέλουν να περάσουν κάποιες απο αυτές τις ταινίες κτλ.. Ωστόσο ηταν μια απο τις ταινίες που πραγματικά άγγιξαν τη ψυχή μου και με έκαναν να κλάψω.
Σας προτείνω και τις τρεις ανωτέρω ταινίες ανεπιφύλακτα
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
προσωπικά μου δίνει μια γενική εικόνα για την ταινία, ειδικά αν έχουν ψηφίσει πολλά άτομα. ε όταν μια ταινία έχει 3-4 αστέρια κάτι σημαίνει, όπως αντίστοιχα κι όταν έχει 9μου φαινεται παντως λιγο αστειο που υπαρχουν ατομα που φερνουν την βαθμολογια του imdb στο θεο. αλλοι ανθρωποι ειναι που ψηφιζουν για την ψυχαγωγια τους οχι καποιο ανωτερο ον.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Γενικότερα δεν είμαι καθόλου άνθρωπος που να βλέπω animation και να αφουγκράζομαι τη μαγεια που θέλουν να περάσουν κάποιες απο αυτές τις ταινίες κτλ.. Ωστόσο ηταν μια απο τις ταινίες που πραγματικά άγγιξαν τη ψυχή μου και με έκαναν να κλάψω.
Τα animation είναι πολύ καλά γενικά. Πολλές φορές περνάνε τα μηνύματα πολύ καλύτερα από ταινίες. Ωστόσο πολλοί τα σνομπάρουν επειδή είναι «παιδικά». Well, τότε μη δεις animation που προορίζεται για παιδιά
American Economist
Επιφανές μέλος
edouardos
Νεοφερμένος
American Economist
Επιφανές μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Sins
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος
Γαλλικός κινηματογραφος, ήθελα να το παίξω και κουλτουριαρα τρομάρα μου κακιά, και τελικά το μόνο που είδα ήταν τα βίτσια μιας 50χρονης.
American Economist
Επιφανές μέλος
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
αμμμ κουλτουρα ειναι κι αυτοElle (2016)
Γαλλικός κινηματογραφος, ήθελα να το παίξω και κουλτουριαρα τρομάρα μου κακιά, και τελικά το μόνο που είδα ήταν τα βίτσια μιας 50χρονης.
ειδα την ταινια assassins' creed. δεν ηταν ασχημη (το παιχνιδι δεν το χω παιξει)
Gate4
Επιφανές μέλος
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Guest 278211
Επισκέπτης
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring Πολύ περίεργο αλλά δεν είχα δει ποτέ lotr. Με άρεσε πάντως
Ποτέ δεν είναι αργά
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Δεν μ' άρεσε...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Hased Babis
- damn
- arpol03
- suaimhneas
- Steliosgkougkou
- Νομάρχης
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Drglitterstar
- charmander
- Obi-Wan Kenobi
- Ness
- constansn
- aririn
- ilovekpop
- χημεια4λαιφ
- gumiho
- Wonderkid
- Joji
- guest24440
- P.Dam.
- giannhs2001
- Scandal
- Than003
- Giorgkalo
- Maria_Xagorari
- love_to_learn
- Unboxholics
- Libertus
- Paraskevoula_5
- Fanimaid123
- eukleidhs1821
- Emilouko
- Georgekk
- tsiobieman
- SlimShady
- Chris_Kon
- floydiantree
- Katerinaki13
- Darkking
- Ryuzaki
- Steffie88
- Mukumbura
- Slytherin
- Prak
- chrysm
- Viedo
- DrsKatia
- Alma Libre
- Vkvkvk
- J.Cameron
- olga123
- fockos
- jj!
- stefan
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- Βλα
- Unseen skygge
- Wrong
- JohnGreek
- hecktors
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.